Nordlyserejser langs Norges kyst

Få de mest optimale chancer for at opleve nordlys

Nordlys - også kaldet Aurora Borealis - er en af de smukkeste naturfænomener du kan få på den mørke nattehimmel. Langs Norges kyst kan du opleve fænomenet fra slutningen af september til og med marts. Så skal du med på jagt efter nordlyset?

View as Grid List

5 Items

per side
 • Eventyret starter 500 km nord for polarcirklen

  En spændende rejse til det nordligste Norge med enestående muligheder for at opleve det magiske nordlys. Ombord på et af Hurtigrutens ekspeditionsskibe med helpension, tilbyder vi denne skønne sørejse langs Norges kyst. 

  Afrejse: 20 november 2019, 24 november 2019, 7 januar 2020 og 6. februar 2020.

  5 afrejser
  6 nætter
  Fra 8.498,- DKK
  Fly fra København
 • Nordlys, samisk kultur og hvalsafari

  Tag med på en eventyrlig rejse med nordlysjagt, besøg hos samerne, rensdykanetur og mulighed for tilkøb af en hvalsafari. Rejsen er inklusiv fly, transfer og to spændende udflugter.

  3 afrejser
  4 nætter
  Fra 8.998,- DKK
  Fly fra København
 • Den smukkeste sørejse med Hurtigruten

  Tag med på Hurtigrutens ekspeditionsskib. Besøg den fortryllende Hjørundfjord samt stå på Europas nordligste punkt på fastlandet ved Nordkap. 

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 10.498,- DKK
  Fly fra København
 • Den smukkeste sørejse med Hurtigruten

  Oplev det fortryllende nordlys med et Hurtigrutens ekspeditionsskibe på en nordgående rejse fra Bergen til Kirkenes. Du besøger den smukke Nidarosdomen i Trondheim, Ishavskatedralen i Tromsø og kommer til at stå på Europas nordligste punkt på fastlandet ved Nordkap. 

  Afrejse: 27. januar 2019

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 11.498,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • Den smukkeste sørejse med Hurtigruten

  En 8-dages rejse langs Norges kyst med Hurtigruten, hvor du har enestående muligheder for at opleve nordlyset. Rejsen slutter med en nat på hotel i Kirkenes. Rejsen er inklusiv fly t/r.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller Aarhus