Oplev Norges kyst og spar op til 7.300,-

Nyhed

Drømmer du om at opleve Norges smukke kyst? Så er der lige nu store besparelser at hente på din næste rejse langs Norges kyst! Spar op til 7.300,- på en af Hurtigrutens tre klassiske rejser ved afrejse mellem 1. juni til og med 31. december 2019. 

Bestil senest den 30. april 2019!

Sejlturen langs Norges kyst er kendt som verdens smukkeste sørejse, og rejsen er værd at tage alle tider på året. Hver årstid har sin charme, og du har vidt forskellige oplevelser i vente. Men én ting er sikkert; du bliver blæst bagover af den smukke natur, stilheden og de små havnebyer, som smyger sig op langs kysten. Norges kyst blomstrer med kulturelle seværdigheder, dybe fjorde og høje fjelde, når du sejler fra kystby til kystby. 

Rejs med på en historisk rejse langs den norske kyst, hvor du kan opleve det imponerende nordlys om vinteren og midnatssolen om sommeren.

Læs mere om de tre klassiske rejser her: 

Bergen - Kirkenes - Bergen 
12-dages eventyr langs Norges kyst, som starter i Bergen, hvorfra kursen sættes mod Kirkenes i nord, hvorefter båden sejler retur til Bergen. Den klassiske rundrejse med Hurtigruten giver mulighed for at se og opleve den fantastiske natur og undervejs krydser du polarcirklen.
Spar op til 7.300,- 
Læs mere om 12-dages rejsen her


Bergen - Kirkenes 
7-dages rejsen starter i Bergen og tager dig langs kysten mod nord til Kirkenes, her oplever du verdens smukkeste sørejse fra vandsiden med spektakulære fjelde, magiske fjorde og spændende byer langs Norges smukke kyst.
Spar op til 5.500,- 
Læs mere om 7-dages rejsen her

Kirkenes - Bergen
Tag med på en 6-dages rejse, som starter i Kirkenes i det nordligste af Norge og herfra sejles sydgående til Bergen. Undervejs oplever du det smukke og spektakulære landskab mens du slapper af og nyder udsigten fra dækket. 
Spar op til 4.200,-
Læs mere om 6-dages turen her