Loading...

Hurtigruten langs Norges kyst – Vi giver flybilletten!

Nyhed

Kunne du tænke dig en anderledes oplevelse? Næste år har du mulighed for at tage på en rejse langs Norges kyst, hvor du slet ikke skal tænke på flybilletten – den klarer vi!

Hurtigruten

Hurtigruten langs Norges kyst

Hos Ruby Rejser tilbyder vi sejladsrejser med Hurtigruten langs Norges kyst, og du kan vælge mellem tre fantastiske rejser på hhv. 6, 7 og 12 dage. Booker du din rejse inden den 20. september 2021 med afrejse mellem 1. april og 31. december 2022, giver vi flybilletten! Desuden får du som bonus 500,- NOK pr. person på 6- og 7-dages rejserne og 1000,- NOK på 12-dages rejsen i lommepenge, som kan bruges ombord på skibet.

Bergen – Kirkenes - Bergen på 12 dage

På en 12 dages rejse med Hurtigruten mellem Bergen og Kirkenes vil du udforske over 2.400 sømil både i nord- og sydgående retning. På denne tur oplever du den uimodståelige skønhed, der er at finde ved den norske kyst. Du vil bl.a. rejse forbi mere end 100 fjorde og 1.000 bjerge og krydse polarcirklen to gange. Der vil ligeledes være mulighed for at tage på tilvalgsudflugter og gå på opdagelse i de lokale seværdigheder.

Bergen – Kirkenes på 7 dage

Vælger du i stedet en sørejse på 7 dage, vil du og resten af besætningen begynde eventyret i Bergen. Herfra vil du opleve en lang række fantastisk smukke landskaber, små charmerende landsbyer med færre end 200 indbyggere og større byer, der summer af liv. Turen vil variere alt efter årstiden – tager du afsted om sommeren, kan du besøge Geirangerfjord, en destination som også er at finde på UNESCOs verdensarvsliste. Tager du derimod afsted om vinteren, kan du sejle ved en af Norges allersmukkeste fjorde, Hjørundfjorden. Begge årstider har sin egen charme, så du har mulighed for at vælge den, der passer bedst til dig. 

Kirkenes – Bergen på 6 dage

6-dages-sørejsen starter 500 km nord for polarcirklen. På denne eventyrrejse vil du sejle igennem fantastiske steder som Vesterålen og Lofoten. Her oplever du de spektakulære fjelde, der rejser sig som bjergtinder op over havoverfladen. Turen vender da mod syd, hvor vi krydser polarcirklen mod mildere temperaturer. Har du forhåbninger om at opleve Trollfjord og Lyngenfjord, hvor de smagfulde Lyngen rejer bliver fanget, bør du tage afsted mellem maj og oktober måned. 

Explorerrejser på Island og Svalbard - OBS ikke en del af kampagnen

   

Hvis du er mere interesseret i ekspeditioner, kan du også tage på en explorerrejse i 2021! Her tilbyder vi bl.a. rejser til Island og Svalbard.

Hos Ruby Rejser tilbyder vi flere forskellige varianter af explorerrejser. Du kan bl.a. tage på eventyr på Island i enten 9 dage eller 11 dage, hvor du kan forvente at komme helt tæt på de enestående islandske landskaber. Her oplever du alt fra imponerende vandfald og majestætiske gletsjere til mørke lavamarker og dramatiske vulkaner. 

Vi tilbyder også en naturekspedition på Svalbard med et lidt anderledes fokus. Her kan du forvente en rejse, hvor både naturen og det vilde dyreliv er i centrum. På en sådan rejse sejler du helt tæt på vilde kyster, udforsker dybe fjorde og gigantiske gletsjere, mens du spejder efter isbjørnene, der jager på isen. Du kan også vælge at rejse Svalbard rundt, hvor du kommer helt tæt på dyrelivet. På denne rejse håber vi selvfølgelig at få både isbjørne, hvaler, rener og polarræve at se. Udover det besøger vi også nationalparker og smukke fjorde. Uanset hvilken explorerrejse du vælger, vil det være en oplevelse for livet. 

   

Hvis en sørejse ikke helt er din kop te, og du foretrækker en rejse til lands, kan vi også anbefale bl.a. Svalbard eller Tromsø, som også begge er helt eventyrlige destinationer. Har du allerede oplevet denne side af Norge, kan du også overveje en destination såsom Reykjavik på Island, hvor du både kan finde unik arkitektur og vild natur.

Er du i tvivl om, hvilken rejse der passer bedst til dig, står vi altid til rådighed ved telefonerne til en konsultation. Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 86 15 35 99, så hjælper vi med at finde den perfekte ferie til dig.

OBS! Ekspeditionsrejser er ikke en del af kampagnen