Loading...

Hurtigruten – Vi giver flybilletten i 2021!

Nyhed

Leder du efter en undskyldning til at tage på et uforglemmeligt eventyr i 2021 – så læs med her! I 2021 har du mulighed for at rejse langs Norges kyst  eller tage på en explorerrejse til Svalbard eller Island. Du behøver ikke engang at bekymre dig om flybilletten, det tager vi os af!

Hurtigruten langs Norges kyst på 6, 7 eller 12 dage

Hos Ruby Rejser tilbyder vi eventyrlige sejladsrejser med Hurtigruten langs Norges kyst i 2021. Du kan vælge mellem tre forskellige rejser på hhv. 6, 7 og 12 dage, og hvis du booker en rejse i 2021 inden d. 31 oktober, giver vi flybilletten!

Bergen – Kirkenes - Bergen på 12 dage

På en 12 dages rejse med Hurtigruten mellem Bergen og Kirkenes vil du udforske over 2.400 sømil både nord- og sydgående. På en tur som denne vil du opleve den uimodståelige skønhed, der er at finde ved den norske kyst. Du vil bl.a. rejse forbi mere end 100 fjorde og 1.000 bjerge og krydse polarcirklen to gange. Der vil ligeledes være mulighed for at tage på tilvalgsudflugter og gå på opdagelse i de lokale seværdigheder.

Bergen – Kirkenes på 7 dage

Vælger du i stedet en sørejse på 7 dage, vil du og resten af besætningen begynde eventyret i Bergen. Herfra vil du opleve en lang række fantastisk smukke landskaber, små charmerende landsbyer med færre end 200 indbyggere og større byer der summer af liv. Turen vil variere alt efter årstiden – tager du afsted om sommeren, kan du besøge Geirangerfjord, en destination som også er at finde på UNESCOs verdensarvsliste. Tager du derimod afsted om vinteren, kan du sejle ved en af Norges allersmukkeste fjorde, Hjørundfjorden. Begge årstider har sin egen charme, så du har mulighed for at vælge den, der passer bedst til dig. 

Kirkenes – Bergen på 6 dage

Hvis du vælger sørejsen på 6 dage, vil eventyret starte 500 km nord for polarcirklen. På denne rejse vil du sejle igennem fantastiske steder såsom Vesterålen og Lofoten. Her kan du opleve de spektakulære fjelde, der rejser sig som bjergtinder op over havoverfladen. Turen vender da mod syd, hvor vi krydser polarcirklen mod en mildere temperatur. Hvis du har forhåbninger om at opleve Trollfjord og Lyngenfjord, hvor de smagfulde Lyngen rejer bliver fanget, bør du tage afsted mellem maj og oktober måned. 

   

Explorerrejser på Island og Svalbard

Hvis du er mere interesseret i ekspeditioner, kan du også tage på en explorerrejse i 2021! Her tilbyder vi bl.a. rejser til Island og Svalbard, og samme tilbud gælder som for Hurtigruten – hvis du booker inden d. 31 oktober, giver vi flybilletten i 2021. 

Hos Ruby Rejser tilbyder vi flere forskellige varianter af explorerrejser. Du kan bl.a. tage på eventyr på Island i enten 9 dage eller 11 dage, hvor du kan forvente at komme helt tæt på de enestående islandske landskaber. Her vil du opleve alt fra imponerende vandfalde og majestætiske gletsjere til mørke lavamarker og tårnende vulkaner. 

Vi tilbyder også en naturekspedition på Svalbard med et lidt anderledes fokus. Her kan du forvente en rejse, hvor både naturen og det vilde dyreliv er i centrum. På en sådan rejse vil du sejle helt tæt på vilde kyster, udforske dybe fjorde og gigantiske gletsjere, mens du spejder efter isbjørnene, der jager på isen. Du kan også vælge at rejse Svalbard rundt, hvor du vil komme helt tæt på dyrelivet. På denne rejse håber vi selvfølgelig at få både isbjørne, hvaler, rener og polarræve at se. Udover det vil vi også besøge nationalparker og smukke fjorde. Uanset hvilken explorerrejse du vælger, vil det være en oplevese for livet. 

   

Hvis en sørejse ikke helt er din kop te, og du foretrækker en rejse til lands, kan vi også anbefale bl.a. Svalbard eller Tromsø, som også begge er helt eventyrlige destinationer. Har du allerede oplevet denne side af Norge, kan du også overveje en destination såsom Reykjavik på Island, hvor du både kan finde unik arkitektur og vild natur.

Hvis du skulle være i tvivl om, hvilken rejse der passer bedst til dig, står vi altid til rådighed ved telefonerne til en konsultation. Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 86 15 35 99, så hjælper vi med at finde den perfekte ferie til dig.

OBS! Kampagnen udløber 31. oktober 2020