MS Spitsbergen

Fakta om MS Spitsbergen

Byggeår: 2009,
ombygget 2015/16
Byggested: Estaleiro Navais de
Viana do Castelo
Ant. passagerer: 202
Kahytter: 102
Bilpladser: 45
Bruttoton: 7025
Længde: 97,53
Bredde: 18
Fart: 17,4

MS Spitsbergen

Er opkaldt efter Norges arktiske kronjuvel – ø-gruppen Spitsbergen. Efter en total renovering er MS Spitsbergen blevet en del af Hurtigrutens flåde fra maj 2016. Skibet har en udsøgt høj standard med komfortable og moderne fællesområder og kahytter. MS Spitsbergen er et moderne og miljøvenligt skib, der hele tiden bliver forbedret for at reducere udslip og brændstof forbrug.

Fra maj 2016 sejler MS Spitsbergen parallelt med vores klassiske skib MS Lofoten. Hun vil få samme afgangsdatoer som MS Lofoten og vil lægge an til kajen ved de normale havne i løbet af dagen. Havnene som Hurtigruten normalt besøger om natten vil MS Spitsbergen ikke besøge, og det giver skibet mere tid til at udforske havne om dagen. Alle de normale udflugter bliver tilgængelige for vores gæster.

MS Spitsbergen kommer desuden til at sejle ind i Geirangerfjorden på nordgående sejladser i maj, Sundsvollsundet i nordgående og sydgående retning fra maj-august, samt Bergsfjord/Jøkelsfjord i sydgående retning i juni-august.

Dæksoversigt