INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Minikrydstogt til Stockholm og Helsinki

Tag på eventyr med Tallink Silja Line

Prøv et minikrydstogt med Tallink Silja Line til Stockholm og Helsinki, og oplev et hav af kulturelle fornøjelser kombineret med smuk natur, god mad og hyggelig sejlads.

In stock
Travel Code
TAL06

Det kan du glæde dig til

På dette minikrydstogt oplever du Sveriges metropol Stockholm og historiske Helsinki. Du starter med at udforske den hyggelige svenske hovedstad, hvor du kan besøge kendte seværdigheder såsom Gamla Stan, Slottet, Vasamuseet, Junibacken og Gröna Lund.

Herefter går du ombord på et af Tallink Silja Lines skibe og sætter kursen mod øst. Helsinki – også kaldet Helsingfors – blev grundlagt i 1550 af Gustav Vasa og er smukt beliggende i den finske bugt.

Finlands hovedstad tilbyder en charmerende blanding af storby og natur, og der er et hav af kulturelle seværdigheder, der bl.a. omfatter kunstmuseer, lækre restauranter og skønne shoppingmuligheder. Byen er også et sandt mekka for de arkitekturinteresserede, og både byens katedral og de mange bygninger fra 1800-tallet pryder gadebilledet. 

 

Sejlrute

Stockholm Helsinki sejlrute Tallink Silja Line

Dagsprogram

Dag 1: Udforsk hyggelige Stockholm
Dagen er til fri disposition, så du kan udforske hovedstaden, der med sine mange museer, gallerier, butikker og restauranter har skøn storbystemning fyldt med kultur. Du kan eksempelvis besøge Vasa Museet med verdens eneste bevarede skib fra det 17. århundrede eller Gamla stan, der er et historisk område med masser attraktioner, seværdigheder og caféer. Udforsk denne interessante by, der også er kendt som Nordens Venedig.

Kl. 16.45 stævner du ud fra Stockholm med et af Tallink Silja Lines skibe. Ombord er der flere aktivitetsmuligheder, og du kan f.eks. nyde en lækker middag i en af de mange restauranter eller lade dig underholde i en af barerne eller i skibets kasino. Der er en masse at lave for både børn og voksne.

Dag 2: På opdagelse i Helsinki
Du ankommer til Helsinki kl. 09.55, hvor du skal være klar til en dag spækket med oplevelser. Med ca. 6 timer i land er der god tid til at udforske de populære kunstmuseer eller at shoppe amok i de mange butikker, der gør byen til et vaskeægte shopping-paradis. Er du ikke bange for højder, kan du tage en tur i det såkaldte ”skywheel”, der giver dig en fantastisk udsigt over Helsinkis hustage og den flotte natur i bugten, som byen ligger i. Du kan også tage på byvandring og nyde den smukke arkitektur, der kan spores helt tilbage til 1800-tallet.

Rejser du med børn eller andre barnlige sjæle, vil det måske være en idé at besøge forlystelsesparken Linnanmäki eller Helsinkis Zoo, der er en af de ældste i verden og har ca. 200 forskellige dyr fra alt lige fra arktisk tundra til tropisk regnskov. Byen har samtidig en overflod af restauranter med både finske og internationale specialiteter, så der er noget for enhver smag.

Du stævner ud fra Helsinki kl. 17.00.

Dag 3: Kursen er sat mod Stockholm
Nyd en afslappende morgen ombord på skibet, inden du ankommer til Stockholm kl. 09.30. Herefter har du muliged for at opleve de ting, som du ikke nåede på dag 1 i Stockholm.

Skibe og kahytter

Skibene M/S Silja Serenade og M/S Silja Symphony
Silja Symphony er sammen med søsterskibet Silja Serenade Østersøens ægte perler, når det kommer til krydstogtsoplevelser, og ombord kommer du hurtig i god stemning. Skibene har flere restauranter og hyggelige caféer, og der er utvivlsomt fornøjelser for hele familien. Om aftenen kan du nyde musik, der byder på alt fra glade dansebands og natclub-musik. Du har også mulighed for at tage med til et underholdningsshow. Shopping er en naturlig del af rejsen, og du kan finde et godt udvalg af kosmetik, gaver, nye trends og design til gode priser. Har du brug for afslapning, kan du forkæle dig selv med en spa-behandling som opladning til storbyferien. Ombord kan du indkvarteres i enten en indvendig eller en udvendig kahyt.

 • Indvendige kahytter: Kahytter uden vindue med plads til 1-4 personer. Kahytterne er ca. 8 m2 store og udstyrede med garderobe, to seperate senge, bruser og wc samt tv.
 • Udvendige kahytter: Kahytter med vindue med plads til 1-4 personer. Kahytterne er ca. 8 m2 store og udstyrede med garderobe, to seperate senge, bruser og wc samt tv.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Minikrydstogt til Stockholm og Helsinki
Jeg accepterer Travelnorths Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Travelnorth må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Mulige ankomstdage:

 • Alle dage fra 1. april - 21. december

Prisen inkluderer:

 • Krydstogt Stockholm-Helsinki-Stockholm
 • 6 timer til oplevelse i Helsinki
 • To overnatninger i valgt kahytstype
 • 2 x morgenbuffet på krydstogt

Prisen inkluderer ikke:

 • Transport til og fra Danmark
 • Transfer til/fra lufthavn og havne
 • Måltider udover morgenmad 

Mulige tilkøb:

 • Fly t/r fra Danmark 
 • Hotelovernatning i Stockholm
 • 2 x aftenbuffet på krydstogt

Gå til toppen af siden