INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Sejlads med Hurtigruten

Miniferie fra Trondheim til Tromsø

Tag med på en fortryllende miniferie fra Trondheim til Tromsø!

6.580,00 kr
In stock
Travel Code
HR-009
Sørejse fra Trondheim til Tromsø

Ønsker du en miniferie med Hurtigruten, tilbyder vi en pakket og klar rejse, i samarbejde med Travelnorth. Denne strækning vil hedde Trondheim-Tromsø!

Du starter i Trondheim, og herefter vil du bl.a. opleve Lofoten og Vesterålen, og så vil du opleve en fantastisk eventyr langs Helgeland.

Indkvartering

Hurtigruten har 15 skibe, som skiftevis har afgange, og derfor vil båden du vil blive indlogeret på, afhænge af hvilken dato du vil afsted.

Alle ekspeditionsskibe er moderne og velindrettede, så derfor kan du forsikre dig, at alle afgange vil give dig det samme resultat.

Nogle skibe er ekspeditionsskibe, og derfor vil der være et ekspeditionshold ombord på disse.

Dagsprogram

Dag 1: Trondheim

Din rejser starter i Trondheim, hvor du vil have chancen for at nyde og opleve byen, før der vil være afrejse den efterfølgende morgen. Et must-see i Norgen er klart Nidarosdomen og de mange fine og farverige træhuse langs Nidelven. Hvis du holder af at shoppe, har du mange muligheder - fra Nordre Gate i centrum til byens mange shoppingsentre. Dagen efter vil der være afgang med Hurtigruten.

Dag 2: Trondheim-Rørvik

Om morgenen sætter vi kursen mod Rørvik, og på vejen vil vi passerer det betagende fyr Kjeungskjær. Senere vil vi også passere det smalle Stokksund, inden vi ankommer til den charmerende by Rørvik.

Dag 3: Arktis

Krydsningen af Polarcirklen på 66° 33’ er et af dagens højdepunkter. Når dette sker om sommeren, vil det betyde at der er 24-timers sol - også kaldet midnatssol. Hvis du er afsted om vinteren, vil der være gode muligheder for at se det smukke Nordlys. Inden vi når dagens endestation, Trollfjorden, vil vi passere Bodø, Stamsund og Svolvær, og så vil du kunne se den 1000 meter høje Lofotenvæg i horistonten.

Dag 4: Stokmarkes-Tromsø

Dag nummer fire kommer til at være fyldt med aktiviteter, uanset hvilken årstid vi befinder os i -  mulighederne er mange! Om vinteren og i foråret kan du tage på hundeslædetur og om sommeren vil du kunne opleve aktiviteter, såsom en kajakudflugt. Vi nævner blot få af dine muligheder. Sidst på dagen vil en transfer tage dig til Scandic Ishavshotel, så du kan overnatte her, inden der vil være hjemrejse nlste dag.

Dag 5: Tromsø-Danmark

Den sidste dag vil der være hjemrejse.

OBS!!

Priserne vil variere afhængig af ledig kapacitet på SAS,
hotellerne og afhængig af sæson på rejsen med Hurtigruten. 

Denne rejse er inkl. fly, hotel og sejlads med Hurtigruten.
Prisen tager udgangspunkt i en rejse inkl. uspecificeret kahyt, morgenmad og fly t/r
Rejser som bookes 30 dage eller mindre før afrejse er ekskl. morgenmad. Alle måltider kan tilkøbes.

Bestil rejse

Send rejseforespørgsel

Miniferie fra Trondheim til Tromsø
Jeg accepterer Travelnorths Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Travelnorth må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen:

  • Fly t/r
  • Hotelophold
  • Transport
  • Sejlads
  • Morgenmad alle dage

Gå til toppen af siden