INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Udforsk det frosne kontinent

Den antarktiske halvø | Rejs februar eller marts 2021

Tag med på et bundfrossent eventyr med Hurtigruren, hvor du har hele 10 dage til at udforske magiske Antarktis. Du vil opleve en verden af is og et dyreliv med bl.a. pingviner, hvaler, sæler og albatrosser. 

In stock
Travel Code
EX-043

Det du kan glæde dig til

Tag med på en spændende ekspeditionsrejse til en frossen verden, og brug hele 10 dage på den antarktiske halvø. Vi sejler så langt syd som vi kan komme, og tager på udforskning dybt ind i den betagende vildmark i South Shetlandsøerne, på Den antarktiske Halvø og til den sydlige polarcirkel. Ekspeditionsrejser her koncentrerer sig om Antarktis og sørger for, at der er masser af tid til at opleve det rige dyreliv og de fantastiske islandskaber, som dette fjerneste sted på Jorden byder på. Nyd at sejle mellem isbjergene i RIB-både og deltag i de sjove aktiviteter på land, som skibets ekspeditionsteam arrangerer.

Du kan roligt begynde at glæde dig til dette bundfrosne eventyr, som du aldrig glemmer. 

Rejseplan

Dag Sted Overnatning
1 Buenos Aires Hotel i Buenos Aires
2 Buenos Aires/Ushuaia På skib
3-4 Drake-passagen På skib
5-14 Antarktis På skib
15-16 Drake-passagen På skib
17 Ushuaia/Buenos Aires -

Kort

Dagsprogram

Dag 1. Argentinas hovedstad Buenos Aires

Du starter med en overnatning på hotel i Buenos Aires, Argentinas sprudlende hovedstad. Om aftenen har du mulighed for at opleve byen, der også er kendt som "Sydamerikas Paris" på egen hånd.

Dag 2. Vi stævner ud fra Ushuaia

Om morgenen tager du flyet fra Buenos Aires til Ushuaia, hvorfra vi stævner ud med det nye skib M/S Fridtjof Nansen. Vi starter ekspeditionsrejsen med en velkomstmiddag.

Dag 3-4. Krydsning af Drake-passagen

I videnskabscenteret har du mulighed for at få mere viden om intense polar-ekspeditioner, når ekspeditionsteamet holder fascinerende foredrag. På vej til Antarktis krydser vi den antarktiske konvergens - et 40 kilometer bredt bælte, hvor de kolde og tungere antarktiske vandmasser presses ned af de varmere og mere saltholdige (lettere) vandmasser fra de subarktiske farvande, der skaber næringsrigt vand, der tiltrækker havdyr og fugle. Fra dækket kan man begynde at se isbjerge - og måske hvaler.

Dag 5-14. Højdepunktet Antarktis

Velkommen til det fjerneste område på jorden! Vi bruger her 10 dage til at udforske området med landgange og aktiviteter. Skibets ekspeditionsteam arrangerer sejlture i RIB-både og aktiviteter i land for at udforske de betagende landskaber i Antarktis og komme tættere på pingviner, sæler og andet dyreliv. Der er isbjerge i alle former og farver, storslåede gletsjere og fjerne horisonter. Antarktis er ynglessted for millioner af pingviner, hvaler og sæler. Vi må hele tiden tage højde for elementerne, der kan ændre på rejseplanen, men vi stræber efter at komme på land så ofte som muligt. Vi besøger både Syd Shetlandsøerne, Den antarktiske Halvø og sejler gennem den verdensberømte Lemaire-kanal, inden vi sejler endnu længere mod syd til Marguerite-bugten for at krydse den sydlige Polarcirkel.

Et kendt citat fra en tidligere Antarktisrejsende beskriver meget godt, hvad du har i vente: "Hvis man kan beskrive Antarktis med ord, har man sandsynligvis ikke været der."

Dag 15-16. Krydsning af Drake-passagen

Du har nu brugt en masse dage på at udforske det hvide kontinent,og vi sætter kursen tilbage mod civilisationen. 

Dag 17. Ushuaia / Buenos Aires

Vi slutter ekspeditionsrejsen i verdens sydligste by, Ushuaia, og rejsen fortsætter med fly til livlige Buenos Aires. 

Skib og kahytter

Hurtigrutens nyeste tilføjelse til flåden er helt klar til at udforske Antarktis. MS Fridtjof Nansen er præget af banebrydende skandinavisk design med elegante møbler og komfortable kahytter. Skibet er et af de første ekspeditionsskibe i verden til at sejle fuldt elektrisk med hybrid teknologi. Skibet forsøger at genskabe atmosfæren fra de store opdagelsesrejsendes æra, i en moderne ramme præget af kvalitet og høj komfort. Der er store udsigtsplatforme på flere dæk, så gæsterne kan komme så tæt som muligt på naturen og dyrelivet. MS Fridtjof Nansen har også tre restauranter med menuer, der afspejler de råvarer og maden, der findes på rejsemålene. Et separat pool dæk er inklusiv pools, jacuzzi og barer. 

Alle kahytterne er udvendige, rummelige kahytter med vindue. Kahytterne er samtidig uspecificerede, hvilket betyder, at kahytsnummer først tildeles ombord på skibet, og Ruby Rejser derfor ingen indflydelse har på placeringen af kahytterne. Nedenfor kan du læse nærmere om nogle af de kahytstyperne. 

 • Polar Udvendig (betegnelse RR)
  RR-kahytterne er større kahytter på mellemdækket. Kahytterne er mellem 19 og 23 m², har fleksible sengearrangementer (nogle med sovesofa), tv og eget bad/toilet.


 • Arctic Superior (betegnelse XT)
  XT-kahytterne er rummelige kahytter på mellem 15 og 19 m² placeret på øverste dæk. Alle kahytterne har dobbeltseng eller fleksible sovesofaer, tv, hygiejnesæt, kedel + te og kaffe og ikke mindst balkon. 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
Praktiske Informationer

Afrejse:

 • 15. februar 2021
 • 2. marts 2021

NB! Priser på andre kahytstyper, enkeltkahytter og afrejsedatoer end ovenstående oplyses ved anmodning. Kontakt os pr. mail eller telefon.

Prisen inkluderer:

 • En overnatning på hotel i Buenos Aires inden sejladsen inkl. morgenmad
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Buenos Aires til Ushuaia  tur/retur
 • Ekspeditionsrejse i valgt kahytskategori (alle kahytter er udvendige)
 • Helpension ombord (dvs. morgenmad, frokost og aftensmad) 
 • Øl, vin eller sodavand til måltiderne
 • Te, kaffe og eftermiddagssnack.
 • Wifi ombord på skibet - bemærk dog at vi sejler i fjerne områder så streaming er ikke mulig 
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange på Antarktis og aktiviteter ombord og i land
 • Professionelt engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landgange og aktiviteter
 • Støvler, vandrestave og udstyr til udflugter.

Ikke inkluderet:

 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Hjælp med bagage
 • Tilvalgsudflugter (udflugtsliste er klar ca. 6 mrd. før afrejse). Nogle udflugtsaktiviteter vil kun blive solgt ombord. 
 • Andre drikkevarer end nævnt

Bemærkninger:

Vi tager forbehold for ændringer i det planlagte program og rejserute grundet vind- og vejrforhold. På en ekspeditionsrejse er det ikke altid plan A, men nogle gange den ligeså gode løsning plan B, der iværksættes. 

Krav for deltagelse i rejsen:

 • Lægeerklæring
  Det kræves at alle medbringer en lægeerklæring udfyldt på Hurtigrutens formular tidligst 8 uger inden afrejse. Formularen fremsendes sammen med øvrige dokumenter ved bestilling af rejsen. Lægeerklæringen skal afleveres ved ombordstigning.

 • Personlige oplysninger
  Der skal udfyldes et skema med personlige oplysninger efter bestilling. Vi gør opmærksom på, at pas skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst.

Hurtigrutens fleksible prissystem:

De bedste priser og kahytter får du ved at bestille din rejse så tidligt som muligt. Hurtigrutens priser er fleksible, hvilket betyder, at de kan variere afhængigt af måned, afrejsedato, kahytstype og tilgængelighed ombord på skibene. Prisen ændrer sig ikke, efter du har fået en bekræftelse fra os. Priser oplyses også gerne ved anmodning ved at kontakte os pr. mail eller telefon.

Særlige betalingsvilkår:

Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er særlige betalingsvilkår, der afviger fra vores standard betalingsvilkår beskrevet i vores generelle betingelser. Depositummet er ifølge vores standard sats, mens restbetalingen forfalder 180 dage før afrejse. Er der mindre end 180 dage mellem bestillingsdatoen og afrejsedatoen forfalder hele beløbet til betaling straks.

For yderligere betalingsvilkår, som ikke er specificeret her, refereres der til vores generelle betingelser, der stadig vil være gældende.

Vi tager forbehold for ændringer til de viste priser og tilgængeligheder

Gå til toppen af siden

Loading...