INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Ekspedition fra jungle til ørken

Sydamerikas vestkyst med Panamakanalen | Rejs oktober 2020

Tag med Hurtigruten på eventyr og oplev Panamakanalen, Caribiens azurblå vand og kontrasterne mellem moderne og historiske byer langs Sydamerikas smukke vestkyst ned til Valparaíso i Chile. 

In stock
Travel Code
EX-037

Det kan du glæde dig til

En 17-dages rejse med Sydamerikas tropiske kyster, der er fulde af fristende oplevelsesmuligheder. Du oplever fjerntliggende paradis øer, Panamakanalens storhed og forsvundne civilisationers mysterier.

Vi starter med at nyde Caribiske omgivelser med azurblåt vand. Kursen sættes mod Panamakanalen, der er en af menneskehedens største og mest utrolige bedrifter med den 80 kilometer lange kanal, der viste sig at være langt mere kompliceret end blot at grave en rende. I dag er kanalen stadig af stor betydning for skibsfarten og verdenshandlen. Vi krydser igennem Panamakanalen, der forbinder de to have.

Kursen sættes nu videre langs Sydamerikas kyst med besøg i både Ecuador, Peru og Chile. Du får f.eks. mulighed for at besøge arkæologiske steder som Chan Chan og Nazca-linjerne. En rejse hvor du udforsker natur- og kulturskatte langs kysten.

Rejseplan

Dag Sted Overnatning
1 San José Hotel
2 Puerto Limón På skib
3 Bocas del Toro På skib
4 Panamakanaler På skib
5-6 Til søs På skib
7 Guayaquil På skib
8 Til søs På skib
9 Salaverry På skib
10 Callao / Lima På skib
11 Paracas, Peru På skib
12 Til søs På skib
13 Arica, Chile På skib
14-15 Til søs På skib
16 La Serena, Chile På skib
17 Valparaíso, Chile -

Kort

Sydamerikas Vestkyst

Dagsprogram

Dag 1. Costa Ricas hovedstad

Gå en tur i Costa Ricas hovedstad og oplev den mellemamerikanske metropols neo-klassisistiske storhed. Forlæng eventuelt opholdet med Hurtigrutens udflugt til den imponerende Parque Nacional Manual Antonio, der byder på et imponerende landskab med både jungle, strand og dyreliv.

Dag 2. Den caribiske kyst

Skibet sætter kurs mod den caribiske kyst og kanalerne langs Tortuguero til Puerto Limón, der er en af kontinentets ældste byer. Havnen blev etableret i 1502, da Christopher Columbus landede her under sin udforskning af Den nye Verden.

Dag 3. Det lille øsamfund

Rejsen fortsætter langs Panamas caribiske kyst med kurs mod Bocas del Toro (tyrens mund), der er en gruppe øer, skær og tusinder af holme. Bocas har mange sandstrande og kaldes "Caribiens Galápagos" på grund af sin mangfoldige fauna og flora og er på UNESCO’s verdensarliste med Parque Internacional La Amistad.

Dag 4. Panamakanalen

Vi sejler ind i Panamakanalen ved byen Colón. Oplev spændingen ved kanalsejlads og det indviklede slusesystemet, når skibet løftes mere end 26 meter over havets overflade fra ét vandløb til et andet. Vi sejler ind i Stillehavet ved byen Balboa.

Dag 5-6. Krydsningen af Ækvator

Slap af på dækket eller overvær det erfarne Ekspeditionsteams foredrag og aktiviteterne på dækket. Spejd efter marine dyreliv og havfugle. Kong Neptun kommer ombord for at godkende, at vi krydser Ækvator, og ved denne krydsning tilbyder havets konge at døbe alle ombord!

Dag 7. Ecuadors metropol

Velkommen til Ecuador! Den største by Guayaquil blev grundlagt i 1538. Byen fik hurtigt et af Sydamerikas største skibsværfter og var ofte under belejring af pirater. Gå en tur i den historiske bymidte med parker og palæer fra kolonitiden. Besøg Mercado Artesanal eller gå en tur langs floden ved Malecon 2000.

Dag 8. Oplev roen på havet

Ekspeditionsteamet forsætter foredragsrækken og deler ud af viden og erfaring. Rejsens hidtidige oplevelser og planer for de kommende dage gennemgås. Du har ellers tiden til fri disposition og kan nyde de lækre faciliteter ombord såsom en tur i boblebadet.

Dag 9. Solens og månens templer

Salaverry er udgangspunkt for udflugter til ruinerne af det fortidige chimu-kongerige, der eksisterede fra cirka år 700 til 1400). Byen Chan Chan (Sol Sol) betragtes som Amerikas største teglstensfæstning i tiden før koloniseringen. Chan Chan er på UNESCOs verdensarvliste.

Dag 10. Havneby og sprudlende hovedstad i Peru

Vi lægger til i havnebyen Callao cirka 15 kilometer fra det historiske centrum i Lima, Perus hovedstad. Oplev den såkaldte "Kongernes by" og byens historiske hjerte, Plaza de Armas. Det historiske kvarter er på UNESCOs verdensarvliste.

Dag 11. Mystiske geoglyffer og søløver

Paracas er porten til den rolige by Pisco fra kolonitiden og dens frugtbare dale langs kysten med de berømte og mystiske Nazca-linjer og geoglyfer. Linjerne blev ridset ind i klipperne for cirka 2500 år siden.

Dag 12. For fornøjelsens skyld

Overvær Ekspeditionsteamets interessante foredrag, lær noget om ekspeditions-fotografering og brug tid på dækket til at nyde den friske luft og spejde efter dyreliv. Brug tiden i fitnesscenteret, for der serveres meget og godt mad ombord.

Dag 13. Eventyr og Arkæologi i Chile

Vi er en hel dag i behagelige Arica. Historie, arkæologi og eventyr venter på land. Udforsk byen, gå op på klippetoppen El Morro for at få en panoramaudsigt, besøg strandene eller de arkæologiske udgravninger med nogle af verdens ældste kendte mumier i Azapa-dalen.

Dag 14-15. Til søs

Nyd to fredfyldte dage til søs på vej sydover til Valparaíso. Ekspeditionsteamet genopfrisker rejsens oplevelser og fortsætter foredragsrækken.

Dag 16. Livet på kysten ved Chile

Kystbyen La Serena er en af Chiles ældste byer. Byen er fyldt med farverige parker og smukke kirker. På det arkæologiske museum kan du lære noget om diaguita-kulturen, der opstod i denne provins, før inkaerne erobrede området.

Dag 17. Stillehavets juvel

Rejsen slutter i den vidunderlige, farverige og poetiske by Valparaíso i Chile. Gå en tur i det historiske kvarter, der er på UNESCOs verdensarvliste eller kør en tur med en kabelbane til en af bakketoppene for at nyde udsigten over byen, havnen og havet.

Skib og kahytter

Ekspeditionsskibet MS Roald Amundsen er et af Hurtigrutens nyeste skibe og stod færdigt i 2019. Skibet er præget af banebrydende skandinavisk design med elegante møbler og komfortable kahytter, og er desuden et af de første ekspeditionsskibe i verden til at sejle fuldt elektrisk med hybridteknologi. Skibet har store udsigtsplatforme på flere dæk, så vores gæster kan komme så tæt som muligt på naturen og dyrelivet. MS Roald Amundsen har også tre restauranter med menuer, der afspejler råvarerne fra de områder, vi sejler forbi. Et separat pooldæk er inklusiv pools, jacuzzi og barer. Det nye skib har kun udvendige kahytter. Nedenfor kan du læse mere om to af kahytskategorierne. Der kan forespørges på andre kahytskategorier - kontakt os pr. telefon eller mail.

 • Udvendig kahyt (kahytklasse RS)
  Denne udvendige kahytstype er på midterste eller nederste dæk. Kahytterne er på 17 m2, er rummelige og har vindue. Der er fleksibelt sovearrangement med separate senge og TV med høj kahyt-standard. Sengepladser fra 2 til 4 personer. 

 • Udvendig kahyt (kahytklasse RR)
  Denne udvendige kahytstype på mellemdækket er større og meget rummelig. Kahytterne er mellem 19 og 23 m2, har fleksible sengearrangementer og TV med høj kahyt-standard. Dobbeltseng er standard i denne kahytstype, men kan fås med enkeltsenge efter forespørgsel. Sengepladser fra 2 til 4 personer.

Læs mere om kahytskategorier her

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Ekspedition fra jungle til ørken
Jeg accepterer Travelnorths Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Travelnorth må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Afrejsedato:

 • 3. oktober 2020

Prisen inkluderer:

 • Overnatning på hotel inkl. morgenmad i San José inden sejladsen
 • Transport fra hotel til skib i Puerto Limón inkl. frokost og udflugt
 • Ekspeditionsrejse i valgte udvendige kahyt 
 • Helpension ombord inkl. skibets øl, vin, sodavand og mineralvand
 • Te og kaffe ad libitum ombord
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Wifi (bemærk vi sejler i fjerntliggende lande, hvor der kan være begrænset forbindelse)
 • Landgange med små både
 • Aktiviteter både ombord og i land
 • Adgang til pool, træningsrum, boblebade og sauna ombord
 • Professionelt engelsktalende ekspeditionsskib, der holder foredrag og deltager i landgange og aktiviteter

Ikke inkluderet:

 • Fly fra/til Danmark (kan tilkøbes)
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Udflugter, der ikke er inkluderet i programmet (kan tilkøbes ca. 6 måneder før afrejse)

Bemærkninger:

Vi tager forbehold for ændringer i det planlagte program og rejserute grundet vind- og vejrforhold. På en ekspeditionsrejse er det ikke altid plan A, men nogle gange den ligeså gode løsning plan B, der iværksættes.

Krav for deltagelse i rejsen:

 • Lægeerklæring
  Det kræves at alle medbringer en lægeerklæring udfyldt på Hurtigrutens formular tidligst 8 uger inden afrejse. Formularen fremsendes sammen med øvrige dokumenter ved bestilling af rejsen. Lægeerklæringen skal afleveres ved ombordstigning.

 • Personlige oplysninger
  Der skal udfyldes et skema med personlige oplysninger efter bestilling. Vi gør opmærksom på, at pas skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst.

Hurtigrutens prissystem:

De beste priser og kahytter får du ved at bestille din rejse så tidligt som muligt. Priser er fleksible, hvilket betyder, at de kan variere afhængigt af måned, afrejsedato, kahytstype og tilgængelighed ombord på skibene. Prisen ændrer sig ikke efter, du har fået en bekræftelse fra os. Priser oplyses også gerne ved anmodning ved at kontakte os pr mail eller telefon.

Særlige betalingsvilkår:

Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er særlige betalingsvilkår, der afviger fra vores standard betalingsvilkår beskrevet i vores generelle betingelser. Depositummet er ifølge vores standard sats, mens restbetalingen forfalder 180 dage før afrejse. Er der mindre end 180 dage mellem bestillingsdatoen og afrejsedatoen forfalder hele beløbet til betaling straks.

For yderligere betalingsvilkår, som ikke er specificeret her, refereres der til vores generelle betingelser, der stadig vil være gældende.

Gå til toppen af siden