INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Svalbardeventyr og isbjørne

Rejs søndag-fredag | Maj til september 2021

Sejl langs Svalbards vestkyst og oplev nogle af de nordligste bosættelser, gletsjere der kælver og måske isbjørne. En rejse med Hurtigruten, der tager dig med 80o nord. Rejs fra maj til september. 

In stock
Travel Code
EX-014

Det kan du glæde dig til

Skibet M/S Nordstjernen er Hurtigrutens mest nostalgiske skib, og på denne eventyrrejse tager det dig med på unikke oplevelser langs Svalbards kyst. Du er ikke langt fra Nordpolen, og vi forsøger at krydse hele 80 grader nord.

Langs kysten ad Svalbards største ø, Spitsbergen, sejler du ind til dybe fjorde, hvor du kan spejde efter isbjørne, hvaler, sæler og hvalrosser og måske endda tage en gysende kold badetur i havet. Du besøger også bosættelser som Barentsburg og Ny Ålesund, der er nogle af verdens nordligst bosættelser, og går i land steder, som kun få andre har besøgt.

I perioden maj til august har du tilmed også mulighed for at se midnatssolen kysse horisonten - et fænomen, der kan kun ses nord for polarcirklen. Afrejse er mulig fra maj til september. Såfremt du ønsker at rejse på andre tidpunkter end de angivne afrejsedatoer nedenfor, kontakt os da venligst på telefon eller mail. Tag med på et eventyr udover det sædvanlige.  

Kort

Skib og kahytter

Denne ekspeditionsrejse foregår ombord på skibet MS Nordstjernen, der blev bygget i 1956. Skibet er selvfølgelig opkaldt efter Nordstjernen, som siden vikingetiden har hjulpet søfolk til navigere langt mod nord. Det er ren Styrmand Karlsen-nostalgi i klassisk stil med træpaneler og messing. Det smukke og charmerende skib blev moderniseret i 2000, så det er endnu mere klargjort til arktisk sejlads.
Kahytterne ombord er meget forskellige i størrelse og indretning. Forvent ikke luksus, da det er et ældre skib, men alle kahytter er yderst charmerende. De fleste sengepladser er køjesenge med en overkøje og en underkøje. Eksempler på kahytstyper:

 • Indvendig kahyt D2 (Polar inside)
  Dette er den billigste indvendige kahyt uden vindue. Der er god komfort med plads til to personer. Kahytten har over- og underkøje. Der er vask på værelset og delt bad/toilet er på gangen. 

 • Indvendig kahyt I2 (Polar inside)
  Dette er en komfortabel indvendig kahyt uden vindue med plads til to personer. Nogle kahytter har seperate senge, hvor den ene kan laves om til sofa. Andre har over- og underkøje. Der er vask på værelset og delt bad/toilet er på gangen

 • Udvendig kahyt A2 (Polar outside)
  Dette er en komfortabel udvendig kahyt med vindue og plads til to personer. Nogle kahytter har seperate senge, hvor den ene kan laves om til sofa. Andre har over- og underkøje.Toilet/bruser i kahyt.

 • Udvendig kahyt N2 (Polar outside)
  Dette er en komfortabel udvendig kahyt med vindue og plads til to personer. Nogle kahytter har seperate senge, hvor den ene kan laves om til sofa. Andre har over- og underkøje. Toilet/bruser i kahyt.

Priser på andre kahytstyper oplyses gerne ved anmodning. Kontakte os pr mail eller telefon.
Se alle kahytstyper på skibet her

Hvordan kommer jeg dit?

Fly:
Man kan fly til Split. Derfra kan det arrangeres transfer både ved ankomst og hjemreise.

Kjør selv:
Hvis man ønsker å kjøre selv, kan man bestille parkering.

OBS:
På denne turen må det være et oppnådd antall deltagere for at turen gjennomføres. Les mer om minimumstilslutning under «Praktisk informasjon».
Vi anbefaler alltid at du får bekreftet turen hos oss før du arrangerer transport til destinasjonen. Vi kan hjelpe med å arrangere fly. Kontakt oss for å høre nærmere.

Vær og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
Praktiske Informationer

Afrejsedato:

 • Rejs hver søndag fra 16. maj til 29. august 2021

Prisen inkluderer:

 • En nat på hotel i Longyearbyen før sejladsen inkl. morgenmad
 • En nat på hotel i Longyearbyen efter rejsen inkl. en let frokost, middag og tidlig morgensnack
  • Coal Miner's Cabin, når du bestiller rejse i kahytkategori D eller E
  • Radisson Blu Polar Hotel, når du bestiller rejse i kahytkategori A, I, J eller N
 • Transfer fra/til lufthavnen Longyearbyen
 • Transport til/fra skibet i Longyearbyen
 • Tre timers sightseeing i Longyearbyen inkl. Camp Barentz og museumsbesøg. Turen slutter på kajen før ombordstigning.
 • Sejlads med MS Nordstjernen
 • Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad)
 • Kaffe/te ombord 
 • Engelsktalende ekspeditionshold, der er højtuddannede eksperter fra forskellige fagområder
 • Landgange hvor vi fordyber os i destinationen og aktiviteter ombord
 • Lån af vandrestave og termodragt, der er nødvendig til aktiviteterne 

Prisen inkluderer ikke:

 • Flyrejse til/fra Danmark
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tilvalgsudflugter
 • Drikkevarer, der ikke er nævnt herover

Kan kombineres med 1893-ambassadørrabat, men ikke med andre kampagner/tilbud.

Bemærkninger:
Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute grundet vind- og vejrforhold. På en ekspeditionsrejse er det ikke altid plan A, men nogle gange den ligeså gode plan B, der iværksættes.

Krav for deltagelse i rejsen:

 • Personlige oplysninger
  Der skal udfyldes et skema med personlige oplysninger efter bestilling. Vi gør opmærksom på, at pas skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst.

Hurtigrutens prissystem:
De bedste priser og kahytter får du ved at bestille din rejse så tidligt som muligt. Hurtigrutens priser er fleksible, hvilket betyder, at de kan variere afhængigt af måned, afrejsedato, kahytstype og tilgængelighed ombord på skibene. Prisen ændrer sig ikke, efter du har fået en bekræftelse fra os. Priser oplyses også gerne ved anmodning ved at kontakte os pr. mail eller telefon.

Særlige betalingsvilkår:

Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er særlige betalingsvilkår, der afviger fra vores standard betalingsvilkår beskrevet i vores generelle betingelser. Depositummet er ifølge vores standard sats, mens restbetalingen forfalder 180 dage før afrejse. Er der mindre end 180 dage mellem bestillingsdatoen og afrejsedatoen forfalder hele beløbet til betaling straks.

For yderligere betalingsvilkår, som ikke er specificeret her, refereres der til vores generelle betingelser, der stadig vil være gældende.

 

Gå til toppen af siden

Loading...