INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Sommereventyr på Svalbard

Oplev Svalbard om sommeren

Få en unik sommeroplevelse ved at besøge Svalbard på en årstid, som byder på spektakulære naturoplevelser. Oplev midnatssolen og dagslys døgnet rundt.

In stock
Travel Code
KA-300

Det kan du glæde dig til

Kom med og oplev alt, hvad Svalbard har at byde på! I højsommeren byder Svalbard på dagslys døgnet rundt, og især midnatssolen er et af højdepunkterne, som du har mulighed for at opleve mellem 20. april-22. august. De lange dage giver også rig mulighed for at nå en masse aktiviteter såsom vandreture, cykelture, bådture eller hundeslædekørsel, hvor du virkelig kommer tæt på den fantastiske natur. Svalbard byder også på rigt dyreliv, hvilket disse aktiviteter også giver god mulighed for at opleve i sommermånederne. 

Under dit ophold bor du enten på hotellet Radisson Blu Polar eller Funken Lodge. Begge hoteller er af god standard og har restauranter, der byder på unikke kulinariske oplevelser. I løbet af dagen har du mulighed for at gå på opdagelse i Longyearbyen. Besøg fx Svalbard Museum og bliv klogere på Svalbards geologi, flora og hverdagslivet på øgruppen, eller besøg Svalbard kirke, hvor det fx ikke er muligt at blive begravet.

Dagsprogram

Dag 1. Afrejsedag

Efter ankomst til hotellet er resten af dagen til fri disposition, hvor du har mulighed for at udforske Longyearbyen på egen hånd. 

Dagen rundes af med en 3-retters middag i restauranten på hotellet. 

Dag 2. NYHED - Hybriddrevet hurtigbåd til Barentsburg

Dagen byder på en helt enestående oplevelse! Kom med på fremtidens bådtur, når der til sommer lanceres en bådtur til Barentsburg med en hybriddrevet hurtigbåd. Skibet er helt unik med sit moderne udseende og design, som vil give dig følelsen af at være i et med naturen. Denne bådtur er mere miljøvenlig samtidig med, at du virkelig kommer til at kunne mærke den arktiske stilhed. 

Barentsburg er Svalbards næststørste bosættelse med et indbyggertal på 450. Minesamfundet ligger ved den smukke Grønfjord og drives og ejes af et statsejet russisk mineselskab. selvom der stadig er minedrift i byen, så er det turisme, der er ved at blive den vigtigste industri. Det er fascinerende at besøge Barentsburg, og det er en helt speciel oplevelse at kombinere urørt natur med russisk kultur. 

Dag 3. Mulighed for at bruge dagen på en af de mange spændende aktiviteter på Svalbard

Dagen i dag står til fri disposition, og vi anbefaler dig at tilkøbe en af de mange spændende tilvalgsudflugter. Du kan bl.a. opleve forskellige vandreture på land, isfjordsafari, bådtur til Pyramiden, hvalrossafari, fossiljagt med pakhund, elcykel gennem arktisk natur, ølsmagning på bryggeriet eller en eksklusiv champagnesmagning. Du kan finde de enkelte tilvalgsudflugter, når du går videre til bestillingssiden. 

Om dagen anbefaler vi en tur med hundeslæde for at fuldende oplevelsen på Svalbard. Her kan du nyde landskabet, mens I bliver trukket af stærke slædehunde. I bliver hentet på hotellet og kørt direkte ud til hundene, som venter ivrigt på jer. Har du lyst, så kan du hjælpe med at klargøre hundene til turen. Her vil det hele virke en smule kaotisk, da hundene er ivrige og derfor vil gø og hyle - Pludselig sker der dog en ændring. Med det samme I kører afsted vil hundene fokusere fuldt ud på opgaven og blive helt stille. Du kan nu fokusere på at nyde den fantastiske natur og det smukke landskab, som I kører forbi. Efter ca. halvanden time med hundekørsel kører I tilbage til hundegården og får jer noget varmt at drikke.

Om aftenen anbefaler vi en vildmarksaften til Camp Barentz. Oplev magien ved at være ude i vildmarken 78 grader nord! Det er en helt speciel oplevelse, som du bliver nødt til at prøve under dit ophold i Longyearbyen. Spændingen stiger allerede i det du forlader Longyearbyen for at køre mod Adventdalen, hvor bjergene omringer dig på hver side. Camp Barentz har en fantastisk beliggenhed ved foden af Gruve 7-fjeldet. Du bliver budt velkommen og vil få serveret lokal mad i form af velsmagende rensdyrgryde samt noget lækkert at drikke til. Efterfølgende vil du lære mere omkring kongen af Arktis, nemlig isbjørnen, når der er samling om bålet, mens værten fortæller entusiastisk. 

Du kan se de øvrige udflugtsmuligheder i aktivitetskalenderen.

Dag 4. Hjemrejse

Dit arktiske eventyr er ved at være ved vejs ende, og du kan vende snuden hjem igen en masse oplevelser rigere. 

Ovenstående er blot et eksempel på et dagsprogram - Vi tager forbehold for ændringer.

Indkvartering

Radisson Blu Polar Hotel

Bo centralt i Longyearbyen på verdens nordligste fuldservice hotel. Familievenligt hotel med fantastisk udsigt til Hiorthfjellet. På hotellet har du mulihed for at få kulinariske oplevelser i Restaurant Nansen eller nyde en iskold øl i gastropubben Barentz. På Restaurant Nansen er der samlet de bedste råvarer fra Arktis, som er blevet kombineret med asiatiske smage. Her kan du nyde maden sammen med udsigten over Adventfjorden og Hiorthfjellet.

Hotellet stod færdig i marts 1995 og har siden gennemgået en omfattende renovering i februar 2019. Hotellet fremstår derfor nu på sit bedste med helt nye faciliteter. 

Alle værelser er godt udstyret med eget bad, tv, badekåbe, tøfler, elkedel og minibar.

I hotellets lobby er der mulighed for at hygge dig foran pejsen. Derudover kan du også nyde en tur i et udendørs boblebad med udsigt mod Hiorthfjellet, så husk badetøjet.

Funken Lodge

Med moderne komfort i historiske omgivelser tilbyder Funken Lodge en helt speciel Svalbardoplevelse. Hotellet ligger på Haugen med flot udsigt over Longyearbyen og op mod Larsbreen og Longyearbreen. Siden 1947 har hotellet været et lokalt samlingspunkt, og i de hyggelige omgivelser vil du hurtigt føle dig hjemme i Arktis. 

Hotelbygningen blev sat op lige efter krigen. Funken, som man dengang kaldte det, var hjemsted for enlige funktionærer. Først i midten af 1980'erne flyttede den sidste funktionær ud og blev erstattet af tilrejsende, som søgte overnatning. I 1993 blev hotellet udviddet, og i februar 2018 åbnede hotellet som Funken Lodge, som vi kender det i dag. 

Når du bor på Funken Lodge vil du hurtigt forstå, hvorfor det er mange turisters yndlingshotel på Svalbard. Atmosfæren får dig til at slappe helt af efter nogle begivenhedsrige dage fyldt med nye indtryk. Alle værelserne er lækkert indrettet, og det søde personale bidrager til at give dig et perfekt ophold. 

På Funken Lodge finder du Restaurant Funktionærmessen. Herfra har du fantastisk udsigt over Longyearbyen og Hiorthfjellet, som du kan nyde sammen med dit måltid. Her er der virkelig mulighed for at få nogle kulinariske oplevelser, som du sent vil glemme. Derudover kan vinkortet byde på 300 forskellige vine. Er du mere til champagne er der her også 70 typer at vælge imellem. Ønsker du i stedet at slutte aftenen af med en coctail, er der også rig mulighed for det i Funken Bar. 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Sommereventyr på Svalbard
Jeg accepterer Travelnorths Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Travelnorth må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Afrejsedato:

Der er mulighed for afrejse hver dag fra d. 15. maj - 28. september 2021

 

Prisen inkluderer:

 • 3 nætter i valgte værelsestype på enten Radisson Blu Polar Hotel eller Funken Lodge inkl. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • Udflugt til Barentsburg med hybriddrevet hurtigbåd

Tilkøb:

 • Fly t/r fra Danmark (Pris på forespørgsel - Tilkendegiv ønske om tilbud på bestillingssiden) 
 • Ekstra nat/nætter
 • Udflugter:

  • Hundeslæde på hjul
  • Vildmarksaften til Camp Barentz
  • Hvalrossafari
  • Isfjordsafari til fuglefjeldet 
  • Isfjordsafari til Von Postbreen
  • El-cykeltur gennem arktisk natur
  • Vandretur til Sarkofagen

Ovenfor er listet nogle af de udflugter, som vi anbefaler. Du kan se de øvrige udflugtsmuligheder i aktivitetskalenderen.

De enkelte tilkøb tilvælges på bestillingssiden, hvor priserne samtidig fremgår. 

Alle udflugter er på forespørgsel og tilpasses programmet, så vidt det er muligt.
Specifikke tidspunkter fremsendes tættere på afrejse. 

 

Bemærkninger:

Vi tager forbehold for ændringer i rejseprogrammet, da flere af aktiviteterne er vejrmæssigt afhængige. Rejsen er arrangeret i samarbejde med Travelnorth. Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan give midnatssolsgaranti. Bestiller du online, trækkes depositum med det samme.

Gå til toppen af siden