INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Patagoniens farvande, chilenske fjorde og Antarktis

Sydgående | Rejs oktober 2019

Udforsk stillehavets juvel, dybe fjorde og en af verdens smukkeste og verdensberømt nationalpark. Oplev Patagoniens rige dyreliv og Chiles fjorde før rejsens højdepunkt - Antarktis. En rejse med det nyeste skib MS Roald Amundsen. 

In stock
Travel Code
EX-007
Det kan du glæde dig til

Antarktis er mest hvid og ren i oktober med mange isbjerge. Det sydlige Patagonien byder på uovertruffen udsigt over gletsjere og vandfald, der bedst opleves til søs på grund af regionens infrastruktur. Oplev et fristed for vilde dyr og fugle - blandt andre pingviner, der vender tilbage fra havet for at yngle, og hvaler i enorme mængder. Chiles fjorde vil fortrylle dig med bla. den berømte Garibaldifjord. Du sejler med det nyeste skib MS Roald Amundsen, der kun har udvendige kahytter, så du får den flotteste oplevelse. Der vil være aktivitetsmuligheder blandt andet; Torres del Paine nationalparken, Kap Horn (det sydligste punkt i Sydamerika), kajakroning, foredrag, sejlture i små både, sneskoture, fugleture og vandreture. 

Dagsprogram - Sydgående

Dag 1: Valparaíso, Chile

Rejsen starter i oceanets juvel, byen Valparaíso. I denne poetiske og farverige by findes der kabel-jernbaner, som er til at finde flere steder op byens skåninger, som giver en fantastisk udsigt over bugten.

Dag 2-3: Til søs

Efter Valparaíso starter havrejsen for alvor. Vi sejler langs Chiles Stillehavskyst, hvor ekspeditionsholdet starter deres foredragsrække, der kan forberede dig til de kommende oplevelser. Lær mere om områdets historie og dyrelivet på denne side af jorden. Der vil også være workshops og præsentationer, som også kan komme til gode.

Dag 4: Castro

Tag med i land og nyd byen Chiloé, som har seværdigheden palafitos, som er farverige træhuse på pæle i vandkanten. Stemningen og den nysgerrige energi i Chiloé, blandet med et strejf af moderne udvikling er er besøg værd. Tæt på byen ligger Parque Nacional Chiloé, en park med brede, øde strande og lange strækninger, der er hjemsted for dusinvis af havfuglearter, pingviner og søløver.

Dag 5: Til søs

Vi sejler videre sydpå gennem Patagoniens sagnomspundne vande. Derefter kommer vi til et af verdens mest uforstyrrede og smukke steder - den sydlige provins Ultima Esperanza, der betyder "sidste håb".

Dag 5: Puerto Edén

Herefter kommer vi til landsbyen Puerto Edén, som uden tvivl vil fortrylle dig. Puerto Edén er et godt sted at opleve Patagoniens traditionelle indfødtes kultur.

Dag 7-8: Nationalpark Torres del Paine, Puerto Natales

En af ekspeditionens højdepunkter er nationalparken Torres del Paine, hvor Puerto Natales er porten til den naturreservatet. Her vil du finde de kæmpe klippeformationer, blå gletsjer, skove og brusende floder, sammen med utallige dyrearter.

Dag 9: Chiles fjorde

Chiles fjorde med dybe kanaler, vandløb og bjerge, der kaster ud i det iskolde vand, gør altid stort indtryk på besøgende. Det vilde og fjerntliggende område synes næsten uberørt af mennesker. Isen har søgt vej mellem bjergene og skabt isolerede øer og skjulte bugter, der danner Chiles fjordlandskab. Snedækkede bjerge og stejle dale er en slående kontrast til frodig kyst med et rigt dyreliv.

Dag 10-11: Kap Horn og Drake-passagen

På dag 10 er det med at være hurtigt ude af fjerene, hvis man vil opleve at sejle igennen Beagle-kanalen, som er opkaldt efter Charles Darwins båd. Herefter sejler vi mod det sydligste punkt i Sydamerika, Kap Horn. Her vil det være muligt, hvis vejret er til det, at gå i land, for at opleve monumenter, natur og historie. Efter verdens ende fortsætter vi til Drake-passagen, hvor de to have mødes. Her vil vores ekspeditionsteam have meget viden om dyrelivet og dens historie.

Dag 12-15: Antarktis

De mange timers dagslys, som Antarktis har på denne årstid, gør det nemt at få meget ud af dagene. Mens vi er i Antarktis, forsøger vi at komme i land, både på Sydshetlandsøerne og på den antarktiske halvø. Vi kan tage i land og se æselpingvinunger på Cuverville Island og Neko Harbour. Der vil være rig mulighed for at opleve Antarktis med alle sanser, både i kajak, vandreture, en svømmetur og en overnatning på dækket eller i telt på land.

Dag 16-17: Vi krydser Drake-passagen

Efter fire uforglemmelige dage i Antarktis, sejler M/S Fram os tilbage over Drake-passage.

Dag 18: Rejsen slutter

Desværre har alle ekspeditioner en slutning og vi flyver tilbage til Santiago de Chile.

Er det den nordgående strækning, så er rejsen vendt om og varer en dag mere

Dit hjem ombord - det nyeste skib MS Roald Amundsen

I 2019 er Hurtigrutens nyeste tilføjelse til flåden helt klar til at udforske Antarktis. MS Roald Amundsen er præget af banebrydende skandinavisk design med elegante møbler og komfortable kahytter. Skibet er et af de første ekspeditionsskibe i verden til at sejle fuldt elektrisk med hybrid teknologi.

Vi ønsker, at genskabe atmosfæren fra de store opdagelsesrejsendes æra i  en moderne ramme præget af kvalitet og høj komfort. Skibet har store udsigtsplatforme på flere dæk, så vores gæster kan komme så tæt som muligt på naturen og dyrelivet.

MS Roald Amundsen har også tre restauranter med menuer, der afspejler de råvarer og mad på rejsemålene. Et separat pool dæk er inklusiv pools, jacuzzi og barer. 

 • Find din kahytskategori her
  Alle kahytter er udvendige, der er rummelige kahytter med vindue. De fleste har dobbeltseng, men nogle har fleksibel sengeopstilling, og der er enkelte som har sovesofa. 
  Seks ud af ti kahytter har private balkoner, mens to ud af ti kahytter er suiter.
  Der er flere kahytsmuligheder, og priser på andre kahytstyper og enkeltkahytter oplyses gerne ved anmodning. 
Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
Praktiske Informationer

Afrejsedatoer

Priser på andre kahytstyper, enkeltkahytter og afrejsedatoer oplyses ved anmodning ved at kontakte os pr mail eller telefon.

 • 26 oktober 2019

Inkluderet i rejsens pris:

 • Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad)
 • Te og kaffe om bord 
 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med kahytskategori
 • Transport fra skibet til lufthavn i Punta Arenas
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Punta Arenas til Santiago de Chile
 • Vind- og vandtæt jakke, der udleveres ombord
 • Landgange og aktiviteter om bord og på land
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landgange og aktiviteter
 • Lån af udstyr til landinger f.eks. støvler og vandrestave

Ikke inkluderet:

 • Flyrejser, der ikke er nævnt (kan tilkøbes)
 • Rejseforsikring og afbestillings forsikringer (Kan tilkøbes)
 • Tilvalgsudflugter (Kan tilkøbes - nogle udflugter kan kun købes ombord)
 • Drikkevarer som ikke er nævnt ovenfor
 • Drikkepenge (det er ikke et krav, men ønsker du at give så anbefaler vi 80 NOK pr person per dag)

Bemærkninger

Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute grundet vind- og vejr - det er også derfor det kaldes en ekspeditionsrejse, fordi det ikke altid er plan A, men nogle gange den ligeså gode løsning plan B som iværksættes. 

Krav for deltagelse i rejsen:

 • Lægeerklæring
  Det kræves at alle medbringer en lægeerklæring udfyldt på Hurtigrutens formular tidligst 8 uger inden afrejse. Formularen fremsendes sammen med øvrige dokumenter ved bestilling af rejsen. Lægeerklæringen skal afleveres ved ombordstigning.

 • Personlige oplysninger
  Der skal udfyldes et skema med personlige oplysninger efter bestilling. Vi gør opmærksom på, at pas skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst.

Hurtigrutens fleksible prissystem

Alle priser er fleksible ved Hurtigruten, det vil sige at de varierer afhængigt af måned, afrejsedato, kahytstype og tilgængelighed ombord på skibene. Når rejsen er bestilt og bekræftet fra kontoret, så er der selvfølgelig ikke ændringer i prisen. De laveste priser er dem der sælges først, og Hurtigrutens fleksible prissystem betyder, at priser vil stige ved mange bestillinger, hvorfor vi ikke kan garantere at ovenstående priser stadig er tilgængelige ved bestilling - det er altså frapriser. Vi anbefaler at man bestiller rejsen tidligt, da du derved får den laveste og bedste pris og mulighed for valg af kahyt. Priser på andre kahytstyper og enkeltkahytter oplyses ved anmodning ved at kontakte os pr mail eller telefon.

Gå til toppen af siden