INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Opdagelsesrejsen på Antarktis (Sydgående)

Antarktis, Patagonien & Chiles fjorde | Rejs oktober 2021

Tag med på en utrolig, sydgående ekspeditionsrejse langs Chiles smukke kyst. Sejladsen fortsætter helt ned til Antarktis, som venter på dig med et sprudlende dyreliv, dybe fjorde og smukke nationalparker.

In stock
Travel Code
EX-007

Det kan du glæde dig til

Ekspeditionseventyret går til Antarktis, hvor de store isbjerge venter på at blive udforsket. Oktober måned er den hvideste måned og det er også i den måned, at det sydlige Patagonien viser sig fra sin mest uovertrufne side, med uimodstålige udsigter over gletsjere og vandfald, der opleves bedst til søs. På rejsen kan du også glæde dig til at opleve et utroligt dyreliv, der byder på både fugle, pingviner, der vender tilbage fra havet for at yngle, og hvaler, der leger i bølgerne. Chiles fjorde vil desuden fortrylle dig med enorme gletsjere og høje bjergsider.

På rejsen sejler du med Hurtigrutens nyeste skib MS Roald Amundsen. Her overnattes der i udvendige kahytter, så du har den flotteste udsigt, uanset hvilken kahyt du bor i. Undervejs kan du glæde dig til en lang række spændende aktivitetsmuligheder - både ombord og på land, som tilgås i mindre landgangsbåde i selskab af skibets dygtige ekspeditionsteam. Du kan blandt andet glæde sig til at besøge Notionalparken Torres del Paine, Kap Horn (det sydligste punkt i Sydamerika), lærerige foredrag, sejlture i små både, sneskoture, fugleture, vandreture og meget mere.

Rejseplan

Dag Sted
1 Valparaíso Chile
2-3 Til søs
4 Castro
5 Til søs
6 Puerto Edén
7-8 Puerto Natales
9 Chiles fjorde
10-11 Til søs
12-15 Antarktis
16-17 Til søs
18 Punta Arenas og Santiago de Chile

Kort

Dagsprogram

Dag 1. Valparaíso i Chile

Rejsen starter i byen Valparaíso i Chile, der er kendt som Stillehavets Juvel. I denne poetiske og farverige by findes der flere kabel-jernbaner, der tager dig op ad byens skråninger og giver en fantastisk udsigt over bugten.

Dag 2-3. Til søs

Efter Valparaíso starter eventyret for alvor. Vi sejler langs Chiles Stillehavskyst, hvor ekspeditionsholdet starter deres foredragsrække og forbereder dig til de kommende oplevelser. Lær mere om områdets historie og dyrelivet på denne side af jorden. Der vil også være workshops og præsentationer, hvis indhold kommer dig til gode som rejsen skrider frem. Desuden er der rig mulighed for at holde udkig efter dyrelivet fra dækket.

Dag 4. Byen Castro

Vi går i land på øen Chiloé, hvis hovedby, Castro, byder på massevis af unikke oplevelser. Du vil hurtigt opdage de såkaldte "palafitos", der er farverige træhuse på pæle i vandkanten. Du kan også tage en tur til Chiloés Nationalpark (Parque Nacional Chiloé), der byder på brede, øde strande og lange strækninger, der er hjemsted for dusinvis af havfuglearter, pingviner og søløver. Det er inkluderet en vandretur i Castro (ca. 2 timer), hvor du udforsker de mange monomenter og kulturelle seværdigheder. Castro er mest berømt for sin udsmykkede kirke, Iglesia de San Francisco.

 • Inkluderet aktivitet:
  • Vandretur i Castro (2t): Vi går fra kajen til Plaza de Armas, ser den, og fortsætter til San Francisco-kirken, den største katolske kirke i Chiloés hovedstad. Kirken blev bygget af tømrere fra Chiloéunder ledelse af af Salvador Sierpe. Efter et par minutter går vi videre til områdets museum, som huser en velorganiseret samling af genstande fraHuilliche–kulturen, musikinstrumenter, traditionelle landbrugsredskaber, samt modeller af Chilota-træskibe og udstillinger om udviklingen af byerne på Chiloé. Vi fortsætter nedad til det overdådige kunsthåndværksmarked for at shoppe og beundre de lokale kunsthåndværk, inden vi fortsætter til kajen.
 • Tilvalgsudflugter:
  • Castro - Dalcahue, Curaco de Velez og Achao (4,5t): Denne udflugt giver et indblik i de små landsbyers historie i Castro-Delahue-området. Vi besøger tre byer med bus og færge. Denne tur er for dem, som kunne tænke sig at udforske de små, charmerende og historiske landsbyer, området har at byde på. Du vil lære en masse om områdets historie, besøge områdets ældste kirker og forhåbentligt se den sorthalsede svane langs de kystnære veje.
  • Vandretur i Chiloés nationalpark (6,5t): Gå gennem Parque Nacional Chiloé ad stier til et fantastisk udsigtspunkt med udsigt over Lago Cucao og Stillehavet. Lær noget om flora og fauna og historien om de primitive bosættelser. Vi tager også til landsbyen Cucao og hører om den tsunami, som ramte byen i 1960. Denne tilvalgstur er dem, der har interesse i naturen og al naturens skønhed – hvis det er dig, så bør du overveje denne udflugt en ekstra gang!

Dag 5. Til søs

Vi sejler videre sydpå gennem Patagoniens sagnomspundne vande. Derefter kommer vi til et af verdens mest uforstyrrede og smukke steder - den sydlige provins Ultima Esperanza, der betyder "sidste håb". Storslåede landskaber åbner sig op for dig - så husk kameraet.

Dag 6. Puerto Edén

Vi er nu nået til landsbyen Puerto Edén, der ligger i nationalparken O'Higgins. Landsbyen er komplet isoleret blandt bjerge og fjorde, og her er intet mindre end fortryllende. Puerto Edén er et godt sted at opleve Patagoniens traditionelle indfødtes kultur, og blandt de 250 mennesker, der bor i byen findes de få resterende medlemmer af kawéskar-folket.

Dag 7-8. Nationalpark Torres del Paine og Puerto Natales

En af ekspeditionens højdepunkter er nationalparken Torres del Paine, hvor den lille by Puerto Natales udgør porten til naturreservatet. Her vil du finde kæmpe klippeformationer, blå gletsjere, dunkle skove og brusende floder - alt sammen med utallige dyrearter. Der er inkluderet en aktivitet (ca. 3 timer) ved Puerto Natales og omegn, hvor vi oplever et træomkranset torv i byens centrum og går til en stor grotte, hvor knoglerne fra en forhistorisk jordludder (kæmpedovendyr) blev fundet i 1896. 

 • Inkluderet aktivitet:
  • Puerto Natales – Landskaber ved Puerto Natales (3t): Denne udflugt kombinerer seværdighederne i denne charmerende by Puerto Natales med den spændende Milodón-hule, der ligger blot er par kilometer væk. Vi vil have udsigt til de majestætiske, snedækkede bjergtoppe på hele turen. På denne tur vil vi komme tæt på den kulturelle og historiske side af Puerto Natales, og fortsætter til Milodon-hulen, hvor en lokal indbygger, kaptajn Eberhard, i 1896 fandt hud- og knoglerester i en stor grotte tæt på hans ejendom, der senere blev fastslået til at være fra en Milodon – et præhistorisk dovendyr. 
 • Tilvalgsudflugter:
  • Torres del Paine – Overnatningstur (2dage): Denne udflugt inkluderer en overnatning inde i parken - “verdens ottende vidunder“ - med dens imponerende naturscenerier og enestående panoramaer. Nationalparken Torres del Paine dækker et område på over 242.000 hektar og har en rig, geografisk diversitet af søer, laguner, vandfald, gletsjere, bakker og bjergtoppe. Der vil altid være mulighed for at se forskelligt dyreliv i deres naturlige habitat.
  • Puerto Natales: Nationalparken Torres del Paine (9t): Nationalparken Torres del Paine dækker et område på 242.242 hektar og har en enestående kombination af søer, laguner, vandfald, gletsjere, bakker og bjergtoppe, hvor der kan observeres forskellige livsformer i deres naturlige habitat.
  • Torres del Paine – Grey Hike (9t): Ligesom førnævnte tur vil du opleve en nationalpark, som dækker et område på 242.000 hektar og har en enestående kombination af søer, laguner, vandfald, gletsjere, bakker og bjergtoppe; her er mulighed for at observere forskelligt dyreliv i deres naturlige habitat.
  • Puerto Natales - Vandring i Torres del Paine (11t): Dette program er udformet til at give dig det bedste fra begge verdener. Udforsk Torres del Paine både i bus og til fods. På denne tur vil du opleve den førnævnte nationalpark, men du vil kunne opleve meget mere ved brug af disse transportmidler. Hvis du er typen, der helst ikke vil gå glip af noget, så bør du overveje denne udflugt til den smukke Nationalpark, Torres del Paine.

Dag 9. Chiles fjorde

Vi sejler nu gennem Chiles fjorde med dybe kanaler, vandløb og bjerge, der kaster sig ud i det iskolde vand - et naturscenarie, der gør altid stort indtryk på besøgende. Det vilde og fjerntliggende område synes næsten uberørt af mennesker. Isen har søgt vej mellem bjergene og skabt isolerede øer og skjulte bugter, der danner Chiles fjordlandskab. Snedækkede bjerge og stejle dale er en slående kontrast til den frodige kyst med et rigt dyreliv.

Dag 10-11. Kap Horn og Drake-passagen

På dag 10 er det med at være hurtigt ude af fjerene, hvis man vil opleve at sejle igennen Beagle-kanalen, der er opkaldt efter Charles Darwins båd. Herefter sejler vi mod det sydligste punkt i Sydamerika, Kap Horn. Her vil det være muligt, hvis vejret er til det, at gå i land for at opleve monumenter, natur og historie. Efter verdens ende fortsætter vi til Drake-passagen, hvor Stillehavet og Atlanterhavet mødes. Her vil vores ekspeditionsteam have meget viden om dyrelivet og dens historie.

Dag 12-15. Højdepunktet Antarktis

Vi har nu nået turens absolutte højdepunkt: Det frosne kontinent, Antarktis. 90% af hele verdens is findes her og skaber skulpturelle formationer smukkere end du kan forestille dig. Vi forsøger at komme i land, både på Sydshetlandsøerne og på den antarktiske halvø. Vi kan tage i land og se æselpingvinunger på Cuverville Island og Neko Harbour. Der vil være rig mulighed for at opleve Antarktis med alle dine sanser, og du kan få chancen for at ro i kajak mellem hvaler og isbjerge, se fantastisk natur på vandreture, eller overnatte i telt på verdens mest isolerede kontinent.

Dag 16-17. Drake-passagen

Efter fire uforglemmelige dage i Antarktis, sejler skibet os tilbage over Drake-passagen.

Dag 18. Rejsen slutter

Desværre har alle ekspeditioner en slutning, og efter et uforglemmeligt eventyr har vi nået vejs ende. Vi flyver fra Punta Arenas til Santiago de Chile.

Livet ombord MS Roald Amundsen

Ekspeditionsskibet MS Roald Amundsen er et af Hurtigrutens nyeste skibe og stod færdigt i 2019. Skibet er præget af banebrydende skandinavisk design med elegante møbler og komfortable kahytter, og er desuden et af de første ekspeditionsskibe i verden til at sejle fuldt elektrisk med hybridteknologi. Skibet har store udsigtsplatforme på flere dæk, så vores gæster kan komme så tæt som muligt på naturen og dyrelivet. MS Roald Amundsen har også tre restauranter med menuer, der afspejler råvarerne fra de områder, vi sejler forbi. Der findes et separat pooldæk inklusiv pools, jacuzzi og barer. Det nye skib har kun udvendige kahytter. Nedenfor kan du læse mere om to af kahytstyperne:  

 • Udvendig kahyt (kahytklasse RS)
  Denne udvendige kahytstype er på midterste eller nederste dæk. Kahytterne er på 17 m2, er rummelige og har vindue. Der er fleksibelt sovearrangement med separate senge og TV med høj kahyt-standard. Sengepladser fra 2 til 4 personer. 

 • Udvendig kahyt (kahytklasse RR)
  Denne udvendige kahytstype på mellemdækket er større og meget rummelig. Kahytterne er mellem 19 og 23 m2, har fleksible sengearrangementer og TV med høj kahyt-standard. Dobbeltseng er standard i denne kahytstype, men kan fås med enkeltsenge efter forespørgsel. Sengepladser fra 2 til 4 personer.

Priser på andre kahytstyper oplyses gerne ved anmodning. Kontakt os pr mail eller telefon.

Læs mere om skibet og kahytskategorier her

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
Praktiske Informationer

Afrejsedato:

 • 23. oktober 2021

NB! Priser på andre kahytstyper, enkeltkahytter og afrejsedatoer end ovenstående oplyses ved anmodning. Kontakt os pr. mail eller telefon.

Prisen inkluderer:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten i valgte kahytskategori
 • Helpension ombord inkl. drikkevarer til måltider (øl, vin, sodavand og mineralvand)
 • Kaffe og te ombord + snacks om morgenen og eftermiddagen
 • Landgange og aktiviteter ombord og på land
 • Adgang til træningsrum, varme boblebade, infinity pool og sauna med panoramaudsigt
 • Gratis wi-fi (vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. 
 • Engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landgange og aktiviteter
 • Egen vind- og vandtæt jakke
 • Lån af udstyr til landinger (f.eks. støvler og vandrestave)
 • Transport fra skibet til lufthavn i Punta Arenas
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Punta Arenas til Santiago de Chile
 • Udflugter:
  • Vandretur i Castro
  • Landskaber ved Puerto Natales

Ikke inkluderet:

 • Flyrejser, der ikke er nævnt ovenfor
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikringer 
 • Tilvalgsudflugter (kan tilkøbes - nogle udflugter kan kun købes ombord)
 • Drikkevarer, som ikke er nævnt ovenfor
 • Hjælp med bagage

Tilkøb af udflugter:

 • Castro - Dalcahue, Curaco de Velez og Achao - 952kr
 • Vandretur i Chiloés nationalpark - 1474kr
 • Puerto Natales, Torres del Paine, overnatningstur - 7822kr
 • Puerto Natales, nationalparken Torres del Paine - 2343kr
 • Puerto Natales, Torres del Paine, Grey hike - 1996kr
 • Puerto Natales, vandring i Torres del Paine - 2343kr

Bemærkninger:

Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute grundet vind- og vejrforhold. På en ekspeditionsrejse er det ikke altid plan A, men nogle gange den ligeså gode plan B, der iværksættes. 

Krav for deltagelse i rejsen:

 • Personlige oplysninger
  Der skal udfyldes et skema med personlige oplysninger efter bestilling. Vi gør opmærksom på, at pas skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst. Rejsende skal selv sørge for at opfylde alle visumkrav. Læs mere om alle indrejsekrav her.

 • Sundhedserklæring
  Alle skal udfylde en sundhedserklæring inden afrejse, Godkendelse af en læge er obligatorisk for rejser til Antarktis, Nordvestpassagen, Nordøstgrønland og Svalbard med undtagelse af sejladser med MS Nordstjernen. Lægeerklæringen må ikke udfyldes af lægen tidligere end 8 uger før afrejsedato. Formularen fremsendes sammen med øvrige dokumenter ved bestilling af rejsen. 

Hurtigrutens fleksible prissystem:

De bedste priser og kahytter får du ved at bestille din rejse så tidligt som muligt. Priser er fleksible, hvilket betyder, at de kan variere afhængig af afrejsedato, kahytstype og tilgængelighed ombord på skibene. Prisen ændrer sig ikke, efter du har fået en bekræftelse fra os. Priser oplyses også gerne på anmodning ved at kontakte os pr. mail eller telefon.

Særlige betalingsvilkår:

Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er særlige betalingsvilkår, der afviger fra vores standard betalingsvilkår beskrevet i vores generelle betingelser. Depositummet er ifølge vores standardsats, mens restbetalingen forfalder 90 dage før afrejse. Er der mindre end 90 dage mellem bestillingsdatoen og afrejsedatoen forfalder hele beløbet til betaling straks.

For yderligere betalingsvilkår, som ikke er specificeret her, refereres der til vores generelle betingelser, der stadig vil være gældende.

Vi tager forbehold for ændringer til de viste priser og tilgængelighed

Gå til toppen af siden

Loading...