INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Eventyrlig ekspedition fra Sydamerika til Antarktis

Oplev kontraster på dit livs ekspeditionsrejse

Drømmer du om at opleve endestående natur og fascinerende dyreliv? Så tag med på 19 dages absolut utrolig ekspeditionsrejse til verdens ende ved Antarktis og få oplevelser for livet.

In stock
Travel Code
EX-046

Det kan du glæde dig til

Oplev kontrasten fra et besøg i Sydamerikas Paris, Buenos Aires, til endeløse Antarktis, hvor der er hvide horisonter over havet fuld af isbjerge og hvaler. Her vil der være rig mulighed for at se dyrelivet, møde de lokale og få en smagsprøve på, hvordan livet leves, hvor næsten intet gror. Vi går i land på Falklandsøerne, Stanley, og oplever naturen, lokalsamfundet og kulturarven på den isolerede ø. Du kan også se frem til en kulturrel oplevelse, du aldrig glemmer, når vi besøger Uruguays hovedstad Montevideo, som har en farverig, kulturrelmangfoldighed med blanding af spansk og italiensk arkitektur fra kolonitiden. 

Rejseplan

Dag 1 Buenos Aires
Dag 2  Buenos Aires / Ushuaia
Dag 3-4 Drake-passagen
Dag 5-9 Antarktis 
Dag 10-11 Til søs
Dag 12-14 Falklandsøerne 
Dag 15 Til søs
Dag 16 Puerto Madryn 
Dag 17-18 Til søs 
Dag 19 Monte Video 

Kort over rejsen

Dagsprogram

Dag 1. Buenos Aires - Hotel
Din rejse starter med en overnatning i Argentinas livlige hovedstad, Buenos Aires – også kaldet ”Sydamerikas Paris”. Du kan vælge at forlænge dit ophold med Hurtigrutens udflugter til Patagoniens vildmark.


Dag 2. Buenos Aires/Ushuaia
Efter en tidlig flyrejse, venter M/S Fridtjof Nansen på dig i Ushuaia. Her starter rejsen med en velkomstmiddag.


Dag 3-4. Drake-passagen
Her krydses den famøse Drake-passage med et kompetent ekspeditionsteam ombord. Gå i Videnskabscenteret og bliv klogere på Antarktis’ imponerende historie og miljøvidenskab.


Dag 5-9. Antarktis
Antarktis er noget helt specielt med sine endeløse isbjerge og spændende dyreliv. Ekspeditionsteamet gør deres bedste for at arrangere sejlture i RIB-både, og forskellige aktiviteter på land, så ofte som muligt. Udover dette, sammensætter de erfarne navigatører den bedst mulige rejse for dit eventyr. På sejlturene er der mulighed for at få øje på hvaler, og vi forsøger at komme i land på De Sydlige Shetlandsøer og på Den Antarktiske Halvø – her kan regionens imponerende dyreliv og uberørte landskaber opleves. Der er et utal af steder at udforske på Antarktis, som alle uden tvivl vil give minder for livet!


Dag 10-11. Til søs
Vi sejler nordpå til Falklandsøerne. Ekspeditionsteamet tilbyder foredrag om historie, havbiologi, klimaforandringer, dyreliv mm. Nyd den friske luft og udsigten fra dækket – mon ikke du får øje på et par albatrosser.


Dag 12-14. Falklandsøerne
Falklandsøerne byder på uanede muligheder for at opleve det rene fugleparadis og smuk og kontrastrigt natur. Vi vil forsøge at komme i land på både New Island, der byder på hvide sandstrande og turkisblåt vand, og måske også på Carcass Island, hvor både ænder, gæs, pingviner, albatrosser, caracaraer og gærdesmutter vil være at spotte.Da skibet ligger til havn hele dagen i Stanley, Falklandsøernes attraktive hovedstad, er der også oplagt mulighed for at udforske denne by, der ikke er større, end at den kan opleves til fods. Hvis man er mere interesseret i dyrelivet og at opleve naturen, kan man også vælge at tage med på udflugt.

 • Inkluderet aktivitet: Byrundtur på egen hånd i Stanley (1-2 t)
  Udforsk livet i Stanley enten på egen hånd eller i en gruppe, og få indsigt i de historiske attraktioner og museum. Der er mulighed for både at opleve den historiske Jubilee Villa park, se Christ Church Cathedral og Whalebone Arch, som er en seværdighed af sjælden art, idet den er skabt af kæbeknogler fra to blåhvaler. Slut byrundturen af med en gåtur ad Ross Road, samt nyde den lokale flora og fauna.   

 • Tilkøbsudflugter:
  • Stanley - Vandretur i naturen på Falklandsøerne: For naturentusiasten er denne vandretur en eksklusiv mulighed for at se Falklandsøernes dyreliv og flora.
  • Stanley - Tur til Bluff Cove Lagoon: Oplev en privat ejet dyrekoloni på denne eksklusive tur for at se konge-, æsel- og magellanpingviner samt masser af havfugle, efterfulgt af te i en café på stranden.
  • Stanley - Se Falklandsøerne fra luften: Tag med på en flyvetur hen over Falklandsøerne, og se hen over det smukke landskab af hav, kyst, bjerge og steppeområde.
  • Stanley - Tur til Port Stanleys seværdigheder: Vil du se Stanleys seværdigheder på kort tid, så er turen perfekt for dig! Hop med på en guidet bustur til interessante steder, mens du lærer noget om Falklandsøernes historie.

 

Dag 15. Til søs
Det bliver svært at kede sig, når dagene er til søs. Spændende og lærerige aktiviteter er der rig mulighed for, da ekspeditionsteamet på skibet holder fascinerende foredrag i skibets Videnskabscenter. Derudover er M/S Fridtjof Nansen et skib, der både har wellness-område, pool og boblebade, og dermed er der også god mulighed for afslapning og velvære undervejs.


Dag 16. Puerto Madryn – Halvdag
Den berømte Valdez-halvø på Patagoniens kyst i Argentina er på UNESCO’s verdensarvsliste, som bestemt er et besøg værd. Med en udflugt fra Puerto Madryn, har du mulighed for at komme helt tæt på det spændende dyreliv og opleve nogle af Argentinas mest imponerende og slående naturområder samt den interessante guacho-livsstil i Patagonia. 

 • Inkluderet aktivitet: Walisisk te og udsigt til sølover (5 t og 30 min)
  Puerto Madryn byder på både gode muligheder for at spotte søløver, samt rig mulighed for at få oplevelsen af at nyde en kop walisisk te med de mange tehuse i byen. I slutningen af det 19. århundrede blev Puerto Madryn grundlagt af walisiske nybyggere, hvorfor denne form for te kan opleves i netop denne by, selvom vi stadig befinder os i Argentina – det er en oplagt mulighed for teelskere.

 • Tilkøbsudflugter:
  • Palæontologi og walisisk historie: Få et glimt af den waliske historie, igennem Palæontologisk Museum og nyd en traditionel walisisk te.  
  • Puerto Madryn - Punta Loma, Økocenter & Estancia San Guillermo: Få et indblik i, hvordan livet leves i det store afsonede antarktiske steppeområde, der er omgivet af et uendeligt åbent landskab.
  • Puerto Madryn – Hvalsafari i Puerto Pirámides:Tag med på hvalsafari ud for halvøen Valdés, hvor vi kommer helt tæt på de sydlige rethvaler – havets blide giganter.

 

Dag 17-18. Til søs
Disse dage står på afslapning og nydelse efter et par spændende og betagende oplevelser i Patagonien, i Antarktis og på Falklandsøerne. Dagene vil gå med at sejle nordpå til varmere temperaturer og højere himmelstrøg. Imens vil der være mulighed for at nyde både det fascinerende dyreliv fra dækket, samt restauranterne og salonerne ombord. Den sidste aften står på afslutningsmiddag, som kan nydes i selskab med de andre rejsende.


Dag 19. Montevideo
Uruguays hovedstad indeholder i særdeleshed spændende og kulturelle facetter. Med både art deco-arkitektoniske stilarter og spansk og italiensk arkitektur fra kolonitiden, byder hovedstaden på en mangfoldig og farverig palette af arkitektoniske stilarter. Ciudad Vieja, som er den gamle bydel, er bestemt et besøg værd, hvor der vil være mulighed for at udforske adskillige kunstgallerier og museer, samt bygninger fra det 18. århundrede. En gåtur gennem det livlige marked ved havnen, Mercado Del Puerto, vil være en oplagt aktivitet til de hyggelige stunder. Når sejladsen finder sin slut destination med M/S Fridtjo Nansen, er der rig mulighed for at nyde de sidste smukke strækninger af hvide sandstrande, der omkranser denne skønne by.

Dit hjem ombord- Hurtigruten nyeste skib MS Fridtjof Nansen

I 2020 er Hurtigrutens nyeste tilføjelse til flåden helt klar til at udforske Antarktis. MS Fridtjof Nansen er præget af banebrydende skandinavisk design med elegante møbler og komfortable kahytter. Skibet er et af de første ekspeditionsskibe i verden til at sejle fuldt elektrisk med hybrid teknologi.

Vi ønsker, at genskabe atmosfæren fra de store opdagelsesrejsendes æra i en moderne ramme præget af kvalitet og høj komfort. Skibet har store udsigtsplatforme på flere dæk, så vores gæster kan komme så tæt som muligt på naturen og dyrelivet.

MS Fridtjof Nansen har også tre restauranter med menuer, der afspejler de råvarer og maden, der findes på rejsemålene. Et separat pool dæk er inklusiv pools, jacuzzi og barer. 

 • Find din kahytskategori her
  Alle kahytter er udvendige, der er rummelige kahytter med vindue. De fleste har dobbeltseng, men nogle har fleksibel sengeopstilling, og der er enkelte som har sovesofa. 
  Seks ud af ti kahytter har private balkoner, mens to ud af ti kahytter er suiter.
  Der er flere kahytsmuligheder, og priser på andre kahytstyper og enkeltkahytter oplyses gerne ved anmodning. 

Der er flere kahytsmuligheder mellem de to nævnte, og priser på andre kahytstyper og enkeltkahytter oplyses ved anmodning. Find din kahytskategori her

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
Praktiske Informationer

Afrejsedatoer: 

Priser på andre kahytstyper, enkeltkahytter og afrejsedatoer oplyses ved anmodning ved at kontakte os pr mail eller telefon.

 • 17. marts 2021

Inkluderet i prisen:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten i valgte kahytskategori

 • Hotelovernatning og morgenmad i Buenos Aires inden sejladsen

 • Transport fra hotellet til skibet i Buenos Aires inklusiv byrundtur

 • Flyrejse fra Buenos Aires til Ushuaia

 • Transport fra lufthavnen til skibet i Ushuaia inklusiv en guidet rundtur

 • Helpension inkl. skibets øl, vin, vand og kaffe/te ombord

 • Snack om morgenen og eftermiddagen.

 • Adgang til wellnessområde, pool, sauna, udendørs træningsområde og løbebane på dækket

 • Gratis Wi-Fi til alle rejsende. (Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset internet forbindelse. Streaming understøttes ikke.

 • Drikkepenge forventes ikke

 

Ikke inkluderet:

 • Internationale flyrejser 

 • Udflugter, der tilbydes af Hurtigrutens lokale samarbejdspartnere

 • Tilbudte aktiviteter med ekspeditionsteamet for små grupper - blandt andet kajakture, camping, gletsjerture, lange vandreture (afhænger af antal pladser, vejrforhold og sikkerhed)

 • Tilbudte foto-kurser for små grupper med skibets ekspeditionsfotograf

 • Rejseforsikring 

 • Hjælp med bagage

Aktiviteter og foredrag

 • Et stort program med aktiviteter til fordybelse på de destinationer, vi besøger, herunder sejlture i RIB-både og udforskning på land med ekspeditionsteamet

 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionsteam - et internationalt, håndplukket hold af højtuddannede eksperter på forskellige akademiske områder med indgående viden om områderne, vi sejler i

 • Grundig information om de havnebyer og andre destinationer, vi besøger, samt videnskabelige foredrag om historie, biologi, geografi og geologi.

 • Introduktion til fotografering, kameraindstilling, tips og tricks, foto- og filmoptagelser fra rejsen, der deles i en "rejse-mappe"

 • Muligheder for uformelt samvær med ekspeditionsteamet og andre rejsende

 • Afslutningsarrangement

 • Bibliotek med fokus på destinationerne 

 • Vind- og vandtæt jakke, samt lån af støvler, vandrestave og nødvendigt udstyr til aktiviteter.

Bemærkninger

Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute grundet vind- og vejr - det er også derfor det kaldes en ekspeditionsrejse, fordi det ikke altid er plan A, men nogle gange den ligeså gode løsning, plan B, som iværksættes. 

Krav for deltagelse i rejsen:

 • Lægeerklæring
  Det kræves, at alle medbringer en lægeerklæring udfyldt på Hurtigrutens formular tidligst 8 uger inden afrejse. Formularen fremsendes sammen med øvrige dokumenter ved bestilling af rejsen. Lægeerklæringen skal afleveres ved ombordstigning.

 • Personlige oplysninger
  Der skal udfyldes et skema med personlige oplysninger efter bestilling. Vi gør opmærksom på, at pas skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst.

 

Hurtigrutens fleksible prissystem
De bedste priser og kahytter får du ved at bestille din rejse så tidligt som muligt. Priser er fleksible, hvilket betyder, at de kan variere afhængigt af måned, afrejsedato, kahytstype og tilgængelighed ombord på skibene. Prisen ændrer sig ikke, efter du har fået en bekræftelse fra os. Priser oplyses også gerne ved anmodning ved at kontakte os pr mail eller telefon.

Særlige betalingsvilkår
Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er særlige betalingsvilkår, der afviger fra vores standard betalingsvilkår beskrevet i vores generelle betingelser. Depositummet er her 30% af rejsens pris, mens restbetalingen forfalder 180 dage før afrejse. Er der mindre end 180 dage mellem bestillingsdatoen og afrejsedatoen forfalder hele beløbet til betaling straks.

For yderligere betalingsvilkår, som ikke er specificeret her, refereres der til vores generelle betingelser, der stadig vil være gældende.

Gå til toppen af siden