Ekspeditionsrejser i Antarktis

Antarktis er anderledes en alt andet, du nogensinde har oplevet. Det er hjemstedet for millioner af pingviner, sæler og hvaler. Der er mere sne og isbjerge i november, hvor pingvinerne bygger reder og avler. I januar til marts er det de varmeste måneder, pingvin-ungerne udklægges og der er bedst mulighed for at se hvaler.

View as Grid List

10 Items

per side
 • Oplev den smukke natur, en verden af kontraster og det rige dyreliv

  Du rejser fra Chiles fjorde i Sydamerika til pingvinerne på Antarktis og videre til de smukke sandstrande på Falklandsøerne. En 18-dages rejse med det nyeste skib MS Roald Amundsen, hvor der kun er udvendige kahytter. 

  Afrejse: november, december 2020 eller januar 2021

  1 afrejse
  17 nætter
  Fra 60.926,- DKK
 • En bestseller i 2018 - Oplev nærkontakt med Antarktis dyreliv

  En rejse til den sydlige halvkugle med Hurtigrutens nyeste ekspeditionsskibet M/S Fridtjof Nansen En 12-dages rejse, hvor du udforsker Antarktis halvøen, ser kæmpe pingvin kolonier, spotter hvaler, går på opdagelse i hvalfangerstationer og kan sejle i havkajak og meget mere.   

  Afrejse: November og december 2020 eller januar 2021 

  7 afrejser
  11 nætter
  Fra 40.694,- DKK
 • Fly t/r fra KBH & Intet singletillæg

  Antarktis - Hvid jul med pingvinerne

  Et unikt juleventyr med pingviner, sæler og hvaler

  Tag med på en eventyrlig juleoplevelse til Sydamerika og Antarktis, hvor vi ombord dækker op til traditionel norsk jul i en af verdens mest fjerntliggende verdensdele. 

  Afrejse: 12. december 2019 

  1 afrejse
  14 nætter
  Fra 59.998,- DKK
  Fly fra København
 • Oplev pingvinkolonier, fuglekiggeri på højt plan og et levende kontinent af is

  Find dig selv midt i en pingvinkoloni med 100.000 rugende pingviner! En sørejse med skibet MS Midnatssol, hvor du oplever det antarktiske farvand, dyreliv og med fuglekiggeri på højt niveau på jordens mest uberørte sted - Antarktis. 

  Afrejse: november eller december 2019 

  2 afrejser
  12 nætter
  Udsolgt
 • Sydgående | Eventyr på den sydlige halvkugle

  Udforsk de fjerne Falklandsøer og Antarktis' hvide kontinent på denne ekspeditionsrejse på den sydlige halvkugle med Hurtigruten. Du sejler med ekspeditionsskibet MS Midnatssol. Oplev pingviner, sæler, hvaler og tag på vandretur på det frosne kontinent.

  Afrejse oktober 2019

  2 afrejser
  16 nætter
  Udsolgt
 • Oplev kongepingvinen, albatrosser og overnat i telt på land

  Kom i land på isolerede øer og oplev de fabelagtige Falklandsøer, smukke SydGeorgien og imponerende Antarktis på denne ekspeditionsrejse. Skibet MS Fram tager dig med på en fantastisk oplevelse. 

  Afrejse: november eller december 2019 

  Ingen dato sat
  22 nætter
  Forespørg
 • Nordgående |Besøg en af verdens smukkeste nationalparker

  Oplev et fristed for vilde dyr og fugle – blandt andre pingviner, der vender tilbage fra havet for at yngle, og hvaler i enorme mængder. Bliv også fortryllet af den berømte Garibaldifjord. 

  Afrejse 15.03.2020

  Ingen dato sat
  19 nætter
  Forespørg
 • Sydgående | Oplev nærkontakten med pingviner, fugle og sæler

  Besøg en af verdens smukkeste nationalparker, oplev Patagoniens rige dyreliv og Chiles fjorde før rejsens højdepunkt - Antarktis. Du oplever spændende steder langs den Sydamerikanske kyst og Antarktis med det nyeste skib MS Roald Amundsen. 

  Afrejse oktober 2019

  1 afrejse
  18 nætter
  Udsolgt
 • Nordgående | Oplev Antarktis, Sydamerika og Falklandsøerne

  Udforsk Antarktis, Sydamerika og Falklandsøerne på én rejse til den sydlige halvkugle med Hurtigrutens ekspeditionsskib. En rejse, hvor du oplever pingviner, hvaler, hvalfangerstationer og uberørte områder og meget mere. 

  1 afrejse
  16 nætter
  Fra 49.998,- DKK
 • Oplev nærkontakt med Antarktis dyreliv

  En 16-dages rejse til den sydlige halvkugle med Hurtigrutens ekspeditionsskib MS Midnatssol. Udforsk Antarktis halvøen, se kæmpe pingvin kolonier, spot hvaler, gå på opdagelse i hvalfangerstationer og sejl i kajak på havet.   

  Inklusiv fly fra Billund eller København.

  Afrejse 27 november til 11 december 2018

  Individuel afrejsedag
  15 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller Billund