INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Sydgående | Oplev nærkontakten med pingviner, fugle og sæler

Antarktis, Patagonien og chilenske fjorde

Besøg en af verdens smukkeste nationalparker, oplev Patagoniens rige dyreliv og Chiles fjorde før rejsens højdepunkt - Antarktis. Du oplever spændende steder langs den Sydamerikanske kyst og Antarktis med det nyeste skib MS Roald Amundsen. 

Afrejse oktober 2019

0,00 kr
In stock
Travel Code
EX-007
5 grunde til at vælge denne Antarktis rejse til det hvide kontinent
 1. Antarktis er mest hvid og ren i oktober med mange isbjerge.
 2. Det sydlige Patagonien byder på uovertruffen udsigt over gletsjere og vandfald, der bedst opleves til søs på grund af regionens infrastruktur
 3. Oplev et fristed for vilde dyr og fugle - blandt andre pingviner, der vender tilbage fra havet for at yngle, og hvaler i enorme mængder
 4. Chiles fjorde fortryller dig med bla. den berømte Garibaldifjord
 5. Sejlads med det nyeste skib MS Roald Amundsen

Turen vil byde på en masse aktivitetsmuligheder blandt andet; Torres del Paine nationalparken, Kap Horn (det sydligste punkt i Sydamerika), kajakroning, foredrag, sejlture i små både, sneskoture, fugleture og vandreture. 

Dagsprogram - Sydgående

Dag 1: Valparaíso, Chile

Rejsen starter i oceanets juvel, byen Valparaíso. I denne poetiske og farverige by findes der kabel-jernbaner, som er til at finde flere steder op byens skåninger, som giver en fantastisk udsigt over bugten.

Dag 2-3: Til søs

Efter Valparaíso starter havrejsen for alvor. Vi sejler langs Chiles Stillehavskyst, hvor ekspeditionsholdet starter deres foredragsrække, der kan forberede dig til de kommende oplevelser. Lær mere om områdets historie og dyrelivet på denne side af jorden. Der vil også være workshops og præsentationer, som også kan komme til gode.

Dag 4: Castro

Tag med i land og nyd byen Chiloé, som har seværdigheden palafitos, som er farverige træhuse på pæle i vandkanten. Stemningen og den nysgerrige energi i Chiloé, blandet med et strejf af moderne udvikling er er besøg værd. Tæt på byen ligger Parque Nacional Chiloé, en park med brede, øde strande og lange strækninger, der er hjemsted for dusinvis af havfuglearter, pingviner og søløver.

Dag 5: Til søs

Vi sejler videre sydpå gennem Patagoniens sagnomspundne vande. Derefter kommer vi til et af verdens mest uforstyrrede og smukke steder - den sydlige provins Ultima Esperanza, der betyder "sidste håb".

Dag 5: Puerto Edén

Herefter kommer vi til landsbyen Puerto Edén, som uden tvivl vil fortrylle dig. Puerto Edén er et godt sted at opleve Patagoniens traditionelle indfødtes kultur.

Dag 7-8: Nationalpark Torres del Paine, Puerto Natales

En af ekspeditionens højdepunkter er nationalparken Torres del Paine, hvor Puerto Natales er porten til den naturreservatet. Her vil du finde de kæmpe klippeformationer, blå gletsjer, skove og brusende floder, sammen med utallige dyrearter.

Dag 9: Chiles fjorde

Chiles fjorde med dybe kanaler, vandløb og bjerge, der kaster ud i det iskolde vand, gør altid stort indtryk på besøgende. Det vilde og fjerntliggende område synes næsten uberørt af mennesker. Isen har søgt vej mellem bjergene og skabt isolerede øer og skjulte bugter, der danner Chiles fjordlandskab. Snedækkede bjerge og stejle dale er en slående kontrast til frodig kyst med et rigt dyreliv.

Dag 10-11: Kap Horn og Drake-passagen

På dag 10 er det med at være hurtigt ude af fjerene, hvis man vil opleve at sejle igennen Beagle-kanalen, som er opkaldt efter Charles Darwins båd. Herefter sejler vi mod det sydligste punkt i Sydamerika, Kap Horn. Her vil det være muligt, hvis vejret er til det, at gå i land, for at opleve monumenter, natur og historie. Efter verdens ende fortsætter vi til Drake-passagen, hvor de to have mødes. Her vil vores ekspeditionsteam have meget viden om dyrelivet og dens historie.

Dag 12-15: Antarktis

De mange timers dagslys, som Antarktis har på denne årstid, gør det nemt at få meget ud af dagene. Mens vi er i Antarktis, forsøger vi at komme i land, både på Sydshetlandsøerne og på den antarktiske halvø. Vi kan tage i land og se æselpingvinunger på Cuverville Island og Neko Harbour. Der vil være rig mulighed for at opleve Antarktis med alle sanser, både i kajak, vandreture, en svømmetur og en overnatning på dækket eller i telt på land.

Dag 16-17: Vi krydser Drake-passagen

Efter fire uforglemmelige dage i Antarktis, sejler M/S Fram os tilbage over Drake-passage.

Dag 18: Rejsen slutter

Desværre har alle ekspeditioner en slutning og vi flyver tilbage til Santiago de Chile.

Er det den nordgående strækning, så er rejsen vendt om og varer en dag mere

Rejsefakta

Lægeerklæring
Det kræves at alle medbringer en lægeerklæring, udfyldt på Hurtigrutens formular tidligst 8 uger inden afrejse. Formularen fremsendes sammen med øvrige dokumenter ved bestilling af rejsen. Lægeerklæringen skal afleveres ved ombordstigning. 

Drikkepenge
Det er ikke noget krav, men der er en forventning om at der gives drikkepenge til personalet ombord. 

Priser

Hurtigrutens priser er flydende, det vil sige de afhænger af afrejse tidspunkt og kapaciteten ombord på skibene. I forhold til kahyt er der også prisforskel der er afhængig af afrejse tidspunkt. Derfor er det kun muligt at forespørge og ikke bestille online.

Bestil rejse

2 personer. Udvendig delt dbl. kahyt, pris pr. pers.

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris 
4426-10-201912-11-201917 nætter85.598,- DKKUdsolgt
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris 
4426-10-20191785.598,- DKKUdsolgt
Praktiske Informationer

Inkluderet i rejsens pris:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med kahytskategori og helpension
 • Transport fra skibet til lufthavn i Punta Arenas
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Punta Arenas til Santiago de Chile
 • Vind- og vandtæt jakke, der udleveres ombord
 • Landgange og aktiviteter om bord og på land
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landgange og aktiviteter
 • Te og kaffe om bord 

Ikke inkluderet:

 • Flyrejser, der ikke er nævnt ovenfor
 • Rejseforsikring og afbestillings forsikringer
 • Tilvalgsudflugter
 • Visum
 • Drikkepenge (vi anbefaler 80 NOK pr person per dag)

OBS: Vær opmærksom på:

 • Planlagte landgange vil afhænge af vejr- og isforhold.
 • Der tages forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute.
 • Nogle udflugtsaktiviteter og ture med Polarcirkelbåd vil kun blive solgt ombord.
 • Suiter som enkeltkahyt er kun på forespørgsel.

Gå til toppen af siden