INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Antarktis - den sydlige halvkugle

Udforsk Patagonien, Falklandsøerne og Antarktis

På denne sydgående sejlads fra Uruguays farverige hovedstad, forbi hvide strande på de eventyrlige Falklandsøer til vildt dyreliv på majestætiske Antarktis, venter dig oplevelser, du aldrig glemmer.

In stock
Travel Code
EX-049

Det kan du glæde dig til

Tag med på et ekspeditionseventyr på den sydlige halvkugle og udforsk imponerende Patagonien, de fortryllende Falklandsøer og majestætiske Antarktis på en sydgående sejlads.

Rejsen starter i Uruguays smukke og mangfoldige hovedstad Montevideo, tager dig forbi ødebeliggende øer og videre til hvide vidder på det frosne kontinent. Undervejs venter unikt dyreliv med bl.a. sjove pingviner, legesyge sæler, mægtige hvaler og skræppende albatrosser, og på Antarktis er naturen mere øde, storslået og barsk end nogle andre steder på jorden.

Ekspeditionsteamet arrangerer undervejs både aktiviteter til lands og til vands, og sørger for, at du opnår så mange spektakulære og uforglemmelige øjeblikke som muligt. Er du klar til et uforglemmeligt eventyr?

Rejseplan

Dag Sted Overnatning
1 Afrejse fra Danmark Fly
2-3 Montevideo Hotel i Montevideo (2 nætter)
4 Montevideo + påmønstring af skib På skib
5-6 Til søs På skib
7 Valdez-halvøen På skib
8 Til søs På skib
9-11 Falklandsøerne På skib
12-13 Til søs På skib
14-18 Antarktis På skib
19-20 Til søs over Drake-passagen På skib
21 Ushuaia og Buenos Aires Hotel i Buenos Aires (1 nat)
22 Buenos Aires + hjemrejse Fly
23 Hjemkomst til Danmark

Kort

Kort over rejsen til Antarktis og den sydlige halvkugle

Dagsprogram

Dag 1. Afrejse fra Danmark

Du rejser fra Københavns Lufthavn, Kastrup om eftermiddagen. Efter en mellemlanding i Madrid går turen videre mod Montevideo i Uruguay.

Dag 2. Ankomst til Montevideo

Du er ankommet til Sydamerika – nærmere bestemt Uruguays smukke hovedstad, Montevideo. Du ankommer om morgenen, og har hele dagen til at slappe af eller gå på opdagelse i byens spændende gader. Du tilbringer natten på det dejlige hotel Dazzler Hotel Montevideo, hvor du kan nyde en god nats søvn og blive klar til nye oplevelser i morgen.

Dag 3. Montevideo

Hele dagen i dag tilbringes i den sydamerikanske storby Motevideo, der er et farverigt og mangfoldigt sted, med et miks af spanske og italienske stilarter fra kolonitiden. Gå på opdagelse i byens historiske gader, se de storslåede pladser, prøv en vinsmagning eller nyd solen på stranden - du bestemmer helt selv. 

Dag 4. Motevideo og påmønstring af skib

Den sidste dag i Montevideos sprudlende byliv skal nydes, og det er nu, du skal suge det sidste af storbylivet til dig. Husk at få smagt på nogle af de lokale vine og delikatesser, og oplev de smukke gader. Vi tager en sidste byrundtur inden vi om aftenen påmønstrer ekspeditionsskibet MS Fridtjof Nansen, og stævner ud fra Montevideos havn. Kursen er sat mod nye eventyr i syd.

Dag 5-6. Til søs

Sejladsen og eventyret er for alvor skudt i gang. Det er tid til at finde dig godt til rette ombord på dit nye hjem, og du kan bruge tiden på at nyde solen på dækket eller holde udkig efter det vilde dyreliv, mens vi sejler mod syd. Du kan også blive klogere på historie, marinbiologi, dyreliv og oceanografi når skibets ekspeditionsteam starter din spændende og lærerige række af foredrag ombord.

Dag 7. Puerto Madryn og UNESCO-arv

I dag går turen til Valdez-halvøen på Patagoniens kyst, der med nogle af Argentinas mest dramatiske naturområder er på UNESCOs verdensarvliste. En spændende udflugt fra byen Puerto Madryn er inkluderet, og du vil opleve gaucho-livsstilen i Patagonia, nyde walisisk te i nogle af byens mange tehuse og observere søløver, der nyder solen.

Dag 8. Til søs

Dagen foregår til søs, og du kan slappe af til lyden af havets bølger og livlige havfugle. Det er nemt at få tiden til at gå med det innovative ekspeditionsskibs bekvemmeligheder og muligheden for at spejde efter dyreliv fra dækket.

Dag 9-11 Falklandsøerne

Ekspeditionen er nu nået til Falklandsøerne, hvor vi forsøger at komme i land på New Island med hvide sandstrande og turkis vand, og måske også på Carcass Island, der er et fugleparadis med ænder, gæs, pingviner, albatrosser, caracaraer og gærdesmutter.

Vi besøger også Falklandsøernes charmerende hovedstad Stanley, hvor du på en god gåtur får indsigt i livet i det lille ørige. Vi vil besøge den historiske Jubilee Villa-park, og se den lokale flora og fauna, gå ad Ross Road og se Christ Church Cathedral og Whalebone Arch, der er skabt af kæbeknogler fra to blåhvaler.

Dag 12-13. Til søs

Et par dage mere til søs byder på masser af oplevelser og aktiviteter ombord. Der er fortsat foredrag om spændende emner i skibets Videnskabscenter, og der er masser af tid til at nyde livet i wellnessområdet eller i de lækre pools. Vi nærmer os de antarktiske have, og mærker luften blive skarpere og koldere. Udsigten fra skibsdækket ændrer sig dag for dag, og du begynder at kunne se isbjerge og måske hvaler blandt bølgerne.

Dag 14-18 Antarktis

Ekspeditionen har nået sit højdepunkt når Antarktis’ endeløse hvide horisonter åbner sig op foran dig. Intet andet sted på jorden har så uberørt en skønhed og så mangfoldigt et dyreliv som her. Havet er fuldt af is i alskens former og størrelser - og isflager, drivis og isbjerge gør havet til et kunstværk af skulpturelle formationer.

De erfarne navigatører på skibet sammensætter den bedst mulige rejseplan for eventyrrejsen, og de benytter enhver mulighed for at arrangere sejlture i RIB-både, så du kan komme helt tæt på den hvide verden. Du vil uundgåeligt møde de enorme kolonier af frygtløse pingviner, der tuller rundt og hygger sig på isen, og oplevelsen er både overvældende, fortryllende og ærefrygtindgydende. Der er også gode muligheder for at opleve sæler og hvaler, og alle steder, vi oplever, er helt uberørte.

Vi forsøger at komme i land så mange steder som muligt på De sydlige Shetlandsøer og på Den antarktiske Halvø, for at opleve mest muligt af regionens mangfoldige dyreliv og landskaber. Velkommen til en verden for sig, der er anderledes end alle andre steder på kloden!  

Dag 19-20. Til søs over Drake-passagen

Efter nogle ekstremt spændende dage på Falklandsøerne og i Antarktis, går rejsens sidste dage med at krydse den berømte Drake-passage. Det er nu du skal suge de sidste udsigter til dig fra dækket og nyde skibets faciliteter. Kig forbi Videnskabscentret og reflekter over de oplevelser du har haft med hele holdet ombord. Den sidste aften afsluttes rejsen med en skøn afslutningsmiddag.

Dag 21. Ved vejs ende i Ushuaia

Ekspeditionen er nået til vejs ende i bogstaveligste forstand. Vi befinder os i verdens sydligste by, Ushuaia, hvor rejsen slutter. Der er transport fra skibet til lufthavnen, hvor du skal med fly til Buenos Aires. Efter ankomst til Buenos Aires lufthavn, skal du med transfer til Emperador Hotel Buenos Aires, hvor du tilbringer natten. 

Dag 22. Hjemrejse

Der er tid til at se lidt af Buenos Aires by inden du skal med transfer til lufthavnen. Du flyver fra Buenos Aires om eftermiddagen og ankommer til Madrid tidligt morgen næste dag. Herfra går turen videre mod København.

Dag 23. Hjemkomst til Danmark

Du ankommer til Københavns Lufthavn Kastrup om eftermiddagen.

Transport

Udrejse

19/10

Afgang fra Kastrup   
Kl. 15.35
Ankomst i Madrid
Kl. 18.55

20/10

Afgang fra Madrid
Kl. 00.05
Ankomst i Montevideo
Kl. 07.50

Hjemrejse

9/11   

  Afgang fra Buenos Aires
 Kl. 14.35
Ankomst i Madrid           
Kl. 06.25 (+1)

10/11

  Afgang fra Madrid
 Kl. 11.35
Ankomst i Kastrup
Kl. 14.55

Skib og kahytter

Hurtigrutens nyeste tilføjelse til flåden er helt klar til at udforske Antarktis. MS Fridtjof Nansen er præget af banebrydende skandinavisk design med elegante møbler og komfortable kahytter. Skibet er et af de første ekspeditionsskibe i verden til at sejle fuldt elektrisk med hybrid teknologi. Skibet forsøger at genskabe atmosfæren fra de store opdagelsesrejsendes æra, i en moderne ramme præget af kvalitet og høj komfort. Der er store udsigtsplatforme på flere dæk, så gæsterne kan komme så tæt som muligt på naturen og dyrelivet. MS Fridtjof Nansen har også tre restauranter med menuer, der afspejler de råvarer og maden, der findes på rejsemålene. Et separat pool dæk er inklusiv pools, jacuzzi og barer. 

Alle kahytterne er udvendige, rummelige kahytter med vindue. Kahytterne er samtidig uspecificerede, hvilket betyder, at kahytsnummer først tildeles ombord på skibet, og Ruby Rejser derfor ingen indflydelse har på placeringen af kahytterne. Nedenfor kan du læse nærmere om de enkelte kahytstyper. 

 • Polar Udvendig (betegnelse RR)
  RR-kahytterne er større kahytter på mellemdækket. Kahytterne er mellem 19 og 23 m², har fleksible sengearrangementer (nogle med sovesofa), tv og eget bad/toilet.


 • Arctic Superior (betegnelse XT)
  XT-kahytterne er rummelige kahytter på mellem 15 og 19 m² placeret på øverste dæk. Alle kahytterne har dobbeltseng eller fleksible sovesofaer, tv, hygiejnesæt, kedel + te og kaffe og ikke mindst balkon. 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 43: Startdato 19.10.2020 varighed 22 nætter

Fra 59.998,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse tur/retur fra København
 • 2 x hotelovernatning og morgenmad i Montevideo inden sejladsen
 • Transport fra hotellet til skibet i Montevideo inklusive byrundtur
 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori
 • Alle måltider ombord inklusive skibets øl, vin, sodavand og mineralvand
 • Kaffe og te samt snacks ombord
 • Adgang til fitnessrum og wellnessområde på skibet
 • Gratis wi-fi ombord (Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset internet forbindelse. Streaming understøttes ikke)
 • Transport fra skibet til lufthavnen i Ushuaia
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Ushuaia til Buenos Aires
 • 1 x hotelovernatning og morgenmad i Buenos Aires
 • Transport fra hotel til lufthavn i Buenos Aires
 • Explorer-jakke til hver passager

Ikke inkluderet:

 • Udflugter, der tilbydes af Hurtigrutens lokale samarbejdspartnere
 • Ekstra udflugter og aktiviteter med ekspeditionsteamet (fx kajakture, camping, osv).
  Alle udflugter afhænger af antal pladser, vejrforhold og sikkerhed
 • Rejseforsikring 
 • Hjælp med bagage

Bemærkninger:
Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute grundet vind- og vejrforhold. På en ekspeditionsrejse er det ikke altid plan A, men nogle gange den ligeså gode plan B, der iværksættes.

Deltagerantal er minimum 10 personer, der alle skal være tilmeldt senest 45 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser.

Krav for deltagelse i rejsen:

 • Lægeerklæring
  Det kræves, at alle medbringer en lægeerklæring udfyldt på Hurtigrutens formular tidligst 8 uger inden afrejse. Formularen fremsendes sammen med øvrige dokumenter ved bestilling af rejsen. Lægeerklæringen skal afleveres ved ombordstigning.

 • Personlige oplysninger
  Der skal udfyldes et skema med personlige oplysninger efter bestilling. Vi gør opmærksom på, at pas skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst.

Særlige betalingsvilkår:

Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er særlige betalingsvilkår, der afviger fra vores standard betalingsvilkår beskrevet i vores generelle betingelser. Depositummet er ifølge vores standard sats, mens restbetalingen forfalder 180 dage før afrejse. Er der mindre end 180 dage mellem bestillingsdatoen og afrejsedatoen forfalder hele beløbet til betaling straks.

For yderligere betalingsvilkår, som ikke er specificeret her, refereres der til vores generelle betingelser, der stadig vil være gældende.

Gå til toppen af siden