Loading...

VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Ekspeditionsrejser

På kanten af verden

Har du en opdagelsesrejsende gemt i kroppen? Hvis du drømmer du om at opleve verdens fjerneste kroge og se naturen i sin reneste, mest utæmmede form, så tag med os på eventyr!

Vores ekspeditionsrejser har alle sammen det tilfælles, at de bringer dig tættere på nogle af verdens mest fjerntliggende kroge, hvor der venter dig en helt uforglemmelig naturoplevlese. Vi har et komplet og varieret udvalg af ekspeditionsrejser, så uanset præferencer er der noget for enhver smag. Vi har ture med fokus på de idylliske og naturskønne omgivelser i form af vores rejser til Island, Svalbard og langs den norske kyst. Vi har rundrejser til dig, der ønsker at finde din indre James Cook, Marco Polo eller Christopher Columbus frem, når vi sætter kursen mod Antarktis, Nordamerika og mange flere fantastiske destinationer. Hvis du foretrækker en aktiv oplevelsesrejse, så er vores kajak-, ski-, og lystfiskerrejser lige noget for dig. Fællesnævneren for vores aktive rejser er, at de er udfordrende, men samtidig belønner dig med pragtfulde oplevelser og maleriske scenarier.

Alle ekspeditionsrejserne har deres eget skræddersyede dagsprogram, der garanterer dig, at du får det bedste ud af dit ophold på din valgte destination. Dagsprogrammerne er vejledende, og ændringer kan forekomme. Der er selvfølgelig også tid til, at man kan gå på opdagelse på egen hånd og måske finde nogle skjulte skatte. Ved siden af dagsprogrammet har du på mange af rejserne også mulighed for at tilkøbe oplevelser, udflugter eller aktiviteter, der kan være med til at gøre din oplevelse endnu bedre. Vi ordner det tunge arbejde, så når du har betalt rejsen, skal du kun koncentrere dig om at pakke din kuffert og møde op i lufthavnen. 

Tag med på en ekspeditionsrejse til nogle af de fjerneste steder af verden – steder de færreste besøger! Det er derude, hvor du oplever den store og uberørte natur, og hvor du kan blive ét med omgivelserne.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på disse oplevelsesrejser. Find rejserne herunder.  

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
View as Grid List

Items 1-10 of 48

Side
per side
Udforsk Europas største arktiske vildmark | REJS SOMMER 2022

Tag med på en uforglemmelig rejse rundt om Svalbards hovedø i den arktiske højsommer. Gå på opdagelse i Europas største arktiske vildmark, imens du spejder efter den mægtige isbjørn. 

 • 8 afrejser
 • 9 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra Oslo
Fra 13.509,- DKK
højdepunkter fra kolonitiden og Panamakanalen

Kom med os på et ekspeditionskrydstogt, som vi starter med at sejle gennem det menneskeskabte ingeniørvidunder, Panamakanalen, inden du besøger byer og feriebyer i Ecuador, Peru og Chile.

 • 5 afrejser
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 36.643,- DKK
Den klassiske sørejse med Hurtigruten - Rejs året rundt

Tag med på den nordgående, klassiske sørejse med Hurtigruten, hvor du oplever fantastiske udsigter og hyggelige havnebyer langs verdens smukkeste kyststrækning fra Bergen til Kirkenes. 

 • Individuel afrejsedag
 • 6 nætter
Fra 7.622,- DKK
Den ultimative ekspedition | Rejs i vinteren 2022-2023

På denne ekspeditionsrejse vil du blive bekendt med 3 isolerede øer ved sydpolen. Se frem til at lade dig fascinere af de fabelagtige Falklandsøer, smukke Sydgeorgien og det imponerende Antarktis.

 • 6 afrejser
 • 22 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 114.126,- DKK
Fra Lissabon til Dakar

Opdag majestætiske vulkaner, forskelligartede habitater, betagende kystlandskaber og kulturelle højdepunkter på Madeira, De Kanariske Øer og Vestafrika.

 • 1 afrejse
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 29.544,- DKK
En halv omsejling af landet af is og ild

Udforsk Islands vidunderlige natur på en spændende halv omsejling af landet af is og ild via de smukke Ydre Hebrider.

 • 1 afrejse
 • 8 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 31.592,- DKK
Oplev de smukke naturscenarier, når solen vender tilbage

Oplev Svalbards storslåede landskaber i højsæsonen. Solen er tilbage over horisonten og byder på lange lyse dage, hvor vi nyder den vilde natur, besøger en isgrotte og oplever en ægte, arktisk vildmarksaften.

 • 1 afrejse
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra Billund
Fra 11.998,- DKK
Chile, Peru, Ecuador, Panama & Costa Rica| Rejs april 2022

Find din indre eventyrer frem og tag med på et ekspeditionseventyr fra Chile til Costa Rica. I de fem lande venter alt fra søløver, til betagende udsigter og seværdigheder fra UNESCOs verdensarvsliste.

 • 2 afrejser
 • 17 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 86.900,- DKK
Oplev den sydlige halvkugles seværdigheder (nordgående) | Rejs i marts 2022

Udforsk Antarktis og Patagonien på samme ekspedition. Nyd at sejle i isfyldt vand og at gå i land for at se det utrolige dyreliv i Antarktis samt at sejle ind i Chiles fjorde. 

 • 2 afrejser
 • 19 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 44.735,- DKK
Oplev alt hvad Antarktis har at byde på | Rejs januar og februar 2023

Denne ekspedition har udelukkende fokus på Antarktis og handler om at udforske halvøen i løbet af sensommeren, det bedste tidspunkt for at opleve dette unikke sted. 

 • 4 afrejser
 • 17 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 76.755,- DKK

Vores ekspeditionsrejser

"En uforglemmelig rejse" kan klinge lidt hult, når stort set hver anden rejse på internettet har dette mærkat. Men hos Ruby Rejser er vi meget stolte over vores ekspeditionsrejser. Så stolte, at vi tør bruge ordet uforglemmelig, når vi beskriver rejserne. Vores rejser er nøje udvalgt og planlagt, ikke kun af os, men også i samarbejde med vores eksterne samarbejdspartnere og vigtigst af alt jer, vores gæster. Så du kan være sikker på, at vi har gjort vores håndarbejde, når vi sender jer til Grønland, Canada, Island, De Britiske Øer, Svalbard, Norges kyst, Antarktis eller ombord på Hurtigruten. Med vores ekspeditionsrejser kan du glæde dig til at opleve verden som få har oplevet den og få udvidet din horisont, mens du mister pusten over alle de spændende og naturskønne steder, du kan komme til at besøge. For når du står i de enestående naturscenarier i de polare regioner eller prøver vores rundrejser, hvor turen blandt andet går til Europas største Arktiske vildmark eller jagter nordlyset på en af vores ture til Svalbard, så kommer du til at forstå, hvorfor vores ekspeditionsrejser skal ses og opleves. 

Svalbard Nordlys Den norske kyst med hurtigruten Aktiv skiferie

Ekspeditionsrejser for alle

Mange har måske en forestilling om, at ekspeditionsrejser ikke egner sig til seniorer. Den forestilling bliver i høj grad manet til jorden af vores ekspeditionsrejser, som i den grad egner sig til det ældre segment såvel som det yngre segment. Vores store og komplette udvalg af rejser muliggør, at man kan finde rejser, der passer til de forskellige behov og ønsker, som vores rejsende efterlyser. De individuelle rejser kan også enkeltvis tilrettelægges således, at de passer til den enkeltes præferencer. Vores fleksible rejser gør derfor, at stort set alle kan komme afsted og få en oplevelse for livet. Vi synes nemlig, at det ville være en skam at ekskludere segmenter baseret på deres fødselsår. I samme ombæring kan det nævnes, at vores ekspeditionsrejser også egner sig som den perfekte familierejse. På mange af vores rejser er der ofte oplevelser og aktiviteter, som er hyggelige og familievenlige, hvor både de ældste og yngste kan være med. 
 

Danske rejseledere og lokale guider

Fællesnævneren for vores ekspeditionsrejser er at, de tager dig til uberørte, hinsides destinationer, hvilket beyder, at kendskabet til det område, man rejser til, kan være sparsomt. Da vi ønsker, at I får det meste ud af jeres tur, har vi på et udpluk af vores afrejser derfor tilknyttet en dansk rejseleder, der er med til at sikre, at rejsen forløber så gnidningsfrit som muligt og fungerer som en buffer, hvis man har spørgsmål eller ønsker et godt råd med på vejen. Ligeledes har nogle afrejser også lokale guider tilknyttet, hvis fornemste opgave er at sikre, at du ikke forlader din destination uden, at du har oplevet destionationens absolutte højdepunkter. Både rejseleder og lokale guider er på de fleste ture inkluderet i prisen. I nogle tilfælde er guiderne engelsktalende.
 

Et lille udpluk af interessante rejsemål

Nordlys
Aurora Borealis, som nordlyset også kaldes, er et enestående naturfænomen, som har tryllebundet mennesker i årtusinder, og nu kan du altså blive den næste til at blive forblændet af de skiftende, hoppende og dansende farver, der lyser himlen op. At se nordlyset danse hen over himlen er en betagende og ikke mindst fascinerende oplevelse, du sent vil glemme. Med vores store erfaring og ekspertise på området, har vi sammensat nogle rejser, der giver dig glimrende muligheder for at fange dette farverige og lysende naturfænomen. En nordlysrejse er en af de oplevelser, som efterlader dig helt målløs, når du midt i mørkets stilhed står og kigger op mod himlen og får øje på den magiske bue af neonfarver, som danser over den mørke nattehimmel. Nordlyset kombineret med de skønne naturscenarier du kan forvente på vores nordlys-destinationer, giver dig opskriften på en naturoplevelse udover det sædvanlige. 

Hurtigruten
En af vores sande klassikere er hurtigruten. Det skyldes blandt andet, at vi er dansk agent og specialister i Hurtigruten. Hos os har hurtigruten to roller. Først og fremmest har vi ture med hurtigruten, hvor turens omdrejningspunkt er selve rejsen langs den norske kyst og du ombord på skibet får den bedste udsigt udover en kyst, der gør, at den her rejse kaldes "verdens smukkeste sørejse" - og den lever i den grad op til sit flotte navn. I tillæg til den fabelagtige udsigt udover den norske kyst kan du også se frem til andre kulturelle seværdigheder, dybe fjorde, høje fjelde og hyggelige kystbyer, når du er med på verdens smukkeste sørejse. På den anden side bruges hurtigruten også som et tranportmiddel, som fragter dig til din ønskede destination. I sådanne tilfælde går din eventyrlige rejse i gang i det øjeblik, du stiger ombord og kan se frem til en spændende sørejse, inden du ankommer til din ønskedestination. 

Svalbard
Den norske øgruppe Svalbard er en af vores mest populære destinationer, og Svalbards tiltrækningskraft skyldes øgruppens alsidighed. Mulighederne på Svalbard er mangfoldige og kæmper alle sammen om at være den mest interessevækkende oplevelse, fordi de alle sammen stort set kunne være nummer 1. Det er her, dine personlige præferencer kommer ind i billedet, og du kan vælge, hvilken oplevelse du gerne vil have på Svalbard. Svalbard er en helårs rejsedestination, hvor du i de forskellige sæsoner kan forvente nogle ligeligt fantastiske oplevelser. Fælles for alle rejser til Svalbard er dog de ubegribelige naturskønne scener, der står klar til at tage imod dig hver gang, du besøger øgruppen. Et andet gentagende bekendtskab er det imponerende dyreliv, du kan forvente. Og hvis du er en af de heldige, kan det sågar være, at du render ind i kongen af Arktis - isbjørnen. Mulighederne er som sagt mange på Svalbard, og du kan blandt andet besøge en isgrotte, tage på en hundeslædetur, opleve en arktisk vildmarksaften, prøve en snescooter-tur, og de dage, hvor du gerne vil lidt ned i gear og nyde den idylliske stemning, kan du besøge Svalbard kirke, bryggeri, museum eller Polarmuseet. Hovedstaden i Svalbard er Longyearbyen, som typisk er basen for vores oplevelsesrejser til denne fine ø, der ligger i det Arktiske hav mellem Norge og Nordpolen. Når det kommer til det føromtalte Nordlys, er Svalbard også et af de bedste og mest eventyrlige steder at opleve nordlyset. Alt dette giver et billede af en rejsedestination, som har rigtig mange strenge at spille på, og lige meget hvad der bliver spillet, er du garanteret en fortryllende oplevelse. 

 

Ofte stillede spørgsmål
Hvad er en ekspeditionsrejse?

En ekspeditionsrejse er en rejse, der tager dig med til nogle af verdens mest fjerntliggende destinationer, hvor de færreste har været og hvor du vil komme til at opleve en helt utrolig natur.

Hvor kan en ekspeditionsrejse gå hen?

En ekspeditionsrejse kan gå mange steder her. Se fx vores ekspeditionsrejser til Svalbard, Antarktis eller De skotske øer.

Hvilken aldersgruppe egner ekspeditionsrejser sig til?

Vores ekspeditionsrejser egner sig både til det ældre og yngre segmnet. De individuelle rejser kan skræddersys til jeres præferencer.

Kan man få en guide med på ekspeditionsrejsen?

Det er både muligt at have en dansk guide eller en lokal guide tilknyttet til ekspeditionsrejsen.

Hvad kan man opleve på en ekspeditionsrejse?

Du kan være heldig at opleve nordlys, isbjørne, pingviner, gletsjere og meget mere - alt efter hvilken rejse du ønsker.