Transport

Forlæng din rejse

Travelnorth’s erfarne personale har mange års erfaring i at sammensætte pakkerejser efter dit behov. Vil du f.eks. forlænge med et par dage på hotel, vi har gode forbindelser i hele Norden og kan være behjælpelige med at skaffe priser og bookinger.

 

Derudover samarbejder vi med en lang række hotelkæder i hele Norden, og kan derfor sammensætte og kombinere komplette pakkerejser til rejsebureauer og turoperatører. Kontakt os for et konkret tilbud eller for at høre mere om mulighederne. Vi udarbejder et forslag til en pakkerejse, som er skræddersyet til dit behov. Vi fremsender med glæde IT Operatør priser for både Tallink Silja Line og Hurtigruten.

 

Kirkenes-Trondheim

Flybilletter

Vi har stor erfaring i at finde de rigtige flybilletter til vores kunder.

Vi samarbejder med flere Nordiske flyselskaber og derudover har Hurtigruten også mange gode pakkerejser som inkluderer flyrejse – og disse formidler vi meget gerne. Spørg os om mulighederne for flybilletter, når du bestiller.

 

 

IMG_3377 copy copy.jpg

Hoteller

Vi hjælper gerne med at finde det rigtige hotel under din rejse. Uanset om det er før, under eller efter selve ferien. Vi har gode samarbejdsaftaler og priser med de fleste større hotelkæder – og kan derudover være behjælpelige med specifikke hotel ønsker.

 

 

tallink Silja

Tallink Silja Line

Travelnorth er Dansk GSA for Tallink Silja Line. Vi håndterer alt fra private forespørgsler til store gruppeture, konferencer ombord samt booker hotel på Tallink Hotels i Tallinn og Riga.

 

 

Stena Line

Stena Line

Bestil din rejse med Stena line ved at udfylde formularen herunder.

 

 

 

 

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her