MS Richard With

Fakta om MS Richard With

Byggeår: 1993
Byggested: Strahlsund, Tyskland
Ant. passagerer: 623
Køjer: 460
Bilpladser: 45
Bruttoton: 11204
Længde: 121,8
Bredde: 19,2
Fart: 15

Hurtigrutens grundlægger

Da kaptajn Richard With etablerede Hurtigruten i 1893, fik det enorm indflydelse på livet langs den norske kyst. Smuk kunst af den berømte Harr-familie tilføjer atmosfære til skibets indre. Fra skibets panorama-lounges har man en uforglemmelig udsigt over det omkringliggende landskab. Richard With er derfor opkaldt efter manden der startede Hurtigruten for over 100 år siden.

Ekspeditionsskib

Skibet er et af de 3 ekspeditionsskibe, der sejler langs Norges kyst. Et ekspeditionsskib betyder, at der om bord vil være et ekspeditionsteam, som tager dig med på en mere aktiv rejse, hvor de laver foredrag og aktiviteter undervejs. De øvrige deltagere på krydstogtet kommer fra mange forskellige lande, ligesom besætning og øvrigt personale ombord er internationalt, og arbejdssproget på båden er derfor engelsk.

Der lægges om bord vægt på afslapning og opdagelse, og ikke på kommerciel underholdning, som ellers ofte er en del af konventionelle krydstogter. Skibet har et omfattende program med tilbud til alle rejsedeltagere. Kyndige eksperter formidler deres viden gennem forelæsninger ombord.

Du kan ombord på telefonen i kahytten vælge at tilmelde “nordlys alarm”. Hermed bliver du kontakten i den kahyt, når man har spottet nordlys på himlen.

MS Richard With dækoversigt MS Richard With

 

Skift position via MENU’en i bunden

[tabgroup] [tab title="Kahytter" ]
Kategori Navn m2 Kahyt Beskrivelse
 Basic Select  Platin
Expedition Suites N/A MX V MX Reder suite 33-45 2 rum, siddearrangement og spisebord, TV, stereoanlæg, Wifi (ikke MS Fram), minibar, privat balkon.
N/A MG V MG Grand suite 28-37 1 eller 2 rum, dobbeltseng, siddearrangement, TV, stereo, Wifi (ikke MS Fram), minibar, nogle med badekar, de fleste med karnap / privat balkon
N/A M V M2 Suite 28-30 1 eller 2 rum, dobbeltseng, siddearrangement, TV, minibar, nogle med privat balkon.
N/A Q V Q2 Mini Suite 15-20 Dobbeltseng, siddearrangement, TV, minibar.
Arctic Superior USPB/D QJ V QJ Mini Suite 15-20 Begrænset/ingen udsigt, dobbeltseng, siddearrangement, TV, minibar.
USPB/D U V U Udvendig 5-13 Enkeltsenge, den ene kan laves til en sofa. Ligger på de øvre dæk. Enkelte skibe har kahytter med dobbeltseng.
USPB/D P V P Udvendig 5-13 Enkeltsenge, den ene kan laves til en sofa. Ligger på de øverste / midterste dæk. Enkelte skibe har kahytter med dobbeltseng. På promenade dæk.
Polar Udvendig USPT O V O Udvendig  5-13 Enkeltsenge, den ene kan laves til en sofa. Øverste, midterste og nederste dæk.
USPT N V N Udvendig 5-13 Enkeltsenge, den ene kan laves til en sofa (nogle med køjesenge). Ligger på de midterste / nederste dæk.
USPT L V L Udvendig 5-13 Enkeltsenge, den ene kan laves til en sofa. Koøje, hvor nogle har begrænset / ingen udsigt.
USPT J V J Udvendig 5-13 Begrænset/ingen udsigt, enkeltsenge, der en er sovesofa (nogle med køjesenge). På de nyrenoverede skibe er der nogle med dobbeltseng
USPT A V A Udvendig 5-13 Køjesenge.
Polar Indvendig N/A K N/A Indvendig 5-14 Enkeltsenge, den ene kan laves til en sofa. Nogle har køjesenge.
N/A I N/A Indvendig 5-14 Enkeltsenge, den ene kan laves til en sofa. Nogle har køjesenge.
N/A B N/A Indvendig 5-14 Enkeltsenge, den ene kan laves til en sofa. Nogle har køjesenge.
N/A D* N/A Ind/ud- vendig 5-7 Kun på MS Lofoten. Køjesenge og kun håndvask (uden toilet i kahyt).
* Kategori D er kun til MS Lofoten ** N/A = Not available Størrelsen på kahytterne afhænger af hvilket skib du sejler med. Der kan være forskel på både størrelse og farve i kahytterne. [/tab] [tab title="Kahytskategorier 2018 " ]

Kahytskategorierne er inddelt i Basic, Select og Platinum.

Kahytskategorierne 2017 USP er Basic uspecificerede kahytter SU er Select uspecificerede kahytter V er Platinum I er Indvendige kahytter B, T, L & O er Udvendige kahytter [button color="color" size="medium" url="http://www.travelnorth.dk/rejs-med-hurtigruten-norge/hurtigruten-priser/" ] Se hvad kahytterne indeholder [/button] [/tab] [/tabgroup]

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her