MS Kong Harald

Fakta om MS Kong Harald

Byggeår: 1993
Byggested: Strahlsund, Tyskland
Ant. passagerer: 622
Køjer: 474
Bilpladser: 12
Bruttoton: 11204
Længde: 121,8
Bredde: 19,2
Fart: 15

Det Royale skib MS Kong Harald

MS Kong Harald stod færdigbygget i  1993 i anledningen af Hurtigrutens 100 års jubilæum. Skibet er opkaldt efter Norges nuværende konge, der er en erfaren sømand. Om bord finder man også andre berømte nordmænd. Baren er opkaldt efter den norske polarpioner Fridtjof Nansen, mens opdagelsesrejsende Roald Amundsen lægger navn til caféen. Fra det øverste dæk er der en fantastisk udsigt til naturen, uanset om du vælger soldækket, observations-lounge eller panorama-loungen.

Skibet har fået en gennemgående renovering i 2016, så alt interiør er helt up to date og lækkert til dit besøg

Ekspeditionsskib

Skibet er et af de 3 ekspeditionsskibe, der sejler langs Norges kyst. Et ekspeditionsskib betyder, at der om bord vil være et ekspeditionsteam, som tager dig med på en mere aktiv rejse, hvor de laver foredrag og aktiviteter undervejs. De øvrige deltagere på krydstogtet kommer fra mange forskellige lande, ligesom besætning og øvrigt personale ombord er internationalt, og arbejdssproget på båden er derfor engelsk.

Der lægges om bord vægt på afslapning og opdagelse, og ikke på kommerciel underholdning, som ellers ofte er en del af konventionelle krydstogter. Kyndige eksperter formidler deres viden gennem forelæsninger ombord.

Du kan ombord på telefonen i kahytten vælge at tilmelde “nordlys alarm”. Hermed bliver du kontakten i den kahyt, når man har spottet nordlys på himlen.

MS Kong Harald dækoversigt MS Kong Harald

 

Kong Harald Hurtigruten

 

Kong Harald Hurtigruten


 

Kong Harald Hurtigruten

 

Kong Harald Hurtigruten


 

Kong Harald Hurtigruten

 

Skibet er blevet totaltrenoveret i 2016, så ser anderledes ud dags dato…

Skift position via MENU’en i bunden  

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her