Oversigt over Hurtigrutens skibe.

Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord. De 15 skibe der sejler langs Norges kyst, Svalbard og Antarktis, har forskellig størrelse og alder. Alle skibe har sin egen stil og sit eget design. Fælles for dem alle er at du får den samme hyggelige rejseoplevelse, med den uforglemmelige Hurtigruten atmosfære ombord.

 

PS: I 2019 kan MS Fridtjof Nansen tilføjes som den nyeste generation af ekspeditionsskibe


 

MSMidnattsol_ Joerg_Terhart_GI

MS Midnatsol

Skibet har et klassisk hurtigrute navn. Navnet har vært et brugt navn på tre skibe inden dette skib sejlede fra 2003. Navnet tilsiger at skibets interiør er inspireret af solen, lyset og den magiske natten en kan opleve i Nordnorge.

Læs mere

 

MSTrollfjord_Schmitt_Ste¦üphane_GI

MS Trollfjord

Skibet har navnet af en af de mest spektakulære fjord oplevelser på rejsen med Hurtigruten. Ombord er skibet inspireret af kystmiljøet, som skibet er en del af.

Læs mere

 

MSFinmarken

MS Finnmarken

Det første Finnmarken skib blev bygget i 1912 og var efter tidens trend. Det nye Finnmarken er inspireret i form og design fra DS Finnmarken. Det er det eneste skib med swimmingpool.

Læs mere


 

Nordnorge

MS Nordnorge

Ekspeditionsskibet sejlede sin jomfrutur den 20.marts 1997. Hun er det 4. skib i rækken med navnet efter den nordlige del af Norge. Skibet er blevet kendt efter hun har sejlet i dokumentaren ”Hurtigruten  – minut for minut”.

Læs mere

 

MS Nordkap

MS Nordkapp

Det er et ekspeditionsskib. Den nordlige klippe ‘Nordkapp’ har givet skibet sit navn.  Hurtigrutens gæster kan besøge Nordkapp året rundt. Skibet er totalrenoveret i 2016.

Læs mere

 

MS Polarlys af Martin_Wattke

MS Polarlys

Det er et ekspeditionsskib. Navnet betyder det arktiske lys, og skibet er den tredje i rækken med navnet. Polarlys er fællesbetegnelsen for nordlys og sydlys. Du kan tage med Hurtigruten på ”jagten på lyset”.

Læs mere


 

MS Nordlys skib

MS Nordlys

Det er et ekspeditionsskib. Som skibene MS Polarlys og MS Midnatsol er også dette skibet opkaldt efter et ”himmelsk ” lysoplevelse  i nord. Det kan man tydeligt se i skibets interiør som er lyst og venligt.

Læs mere

 

MSRichard With af Gunhild_Bjoernnes

MS Richard With

Det er et ekspeditionsskib. Grundlæggeren af Hurtigruten, som kom på ideen om at sejle om natten om vinteren har givet skibet sit navn. Mange steder i Nord-Norge  kan man se statuer af Richard With.

Læs mere

 

MS Kong Harald

MS Kong Harald

Det er et ekspeditionsskib. Navnegiveren til dette skib er ingen ringere end Norges konge. Dette kan man se ombord på skibet, hvor kongekronen er en del af skibets interiør.

Læs mere


 

MSVesteraalen

MS Vesterålen

Dette skib er det tredje med sit navn, og afløste sin navnesøster fra 1950. Skibet  var et af dem der skulle videreføre en stolt passager- og godsfragt traditionerne langs den norske kyst.

Læs mere

 

MS Lofoten - det klassiske skib |Travelnorth.dk

MS Lofoten

Skibet tilhører de ældste og mindste af Hurtig rutens skibe, og indeholder de originale salonger fra 1964.

Læs mere

ms-fram-explorer

MS Fram

Hurtigrutens Explorer skibe brugt til ekspeditioner i bl.a. Grønland, Antarktis, Svalbard og Island.

Læs mere


 

Spitsbergen

 

MS Spitsbergen

Det er et ekspeditionsskib. Nyt Hurtigruten ekspeditionsskib. erstatter MS Midnatsol i kyst ruten fra 26 sep 2016 til april 2017.

Læs mere

 

Nordstjernen til svalbard | Travelnorth - din Hurtigruten partner

MS Nordstjernen

Skibet er opkaldt efter Nordstjernen, der er berømt for at have hjulpet søfarende helt tilbage fra vikingetiden med at navigere mod nord. Skibet sejler ved Svalbard.

Læs mere

 

Roald Amundsen til Antarktis | Travelnorth - din Hurtigruten partner

MS Roald Amundsen

I 2018 er Hurtigrutens nyeste tilføjelse til klar til at sejle ved Antarktis. MS Roald Amundsen er det første ekspeditionsskib i verden til at sejle fuldt elektrisk med hybrid teknologi.


Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her