Krydstogt tilbud

Krydstogt tilbud – ekstra gode priser på Gruppeture

Krydstogt Tilbud

Pigetur, drengetur, familieferie eller udflugt med vennerne. Hurtigruten har altid et godt Krydstogt tilbud til grupper – det gælder året rundt. Få en rejse med fantastiske oplevelser, lækre måltider og hygge med venner og familie. Kontakt Travelnorth få et godt gruppetilbud.

Turister strømmer til Norge fra hele verden for at opleve den fantastiske norske kyst med smukke skærgårde og dybe fjorde. Oplevelserne er tættere på end du måske tror. Tag familien eller vennerne med og lad jer blænde af midnatssolen eller oplev det unikke nordlys danse på den arktiske nattehimmel. Nyd det kystlandskab, man hører så mange fantastiske historier om, og lad indtrykkene glide ind og fæstne sig på sjælen – havørnesafari, snescooterekspedition i Finnmarken, action eventyr i RIB-båd ved Lofoten eller oplev det nordligste Norge, Nordkap.

Krydstogt Weekend med Hurtigruten

Hver dag ligger Hurtigrutens 11 skibe til kaj i 34 forskellige havne på ruten mellem Bergen og Kirkenes. Så dig og din familie og venner har næsten uendelige muligheder for et godt krydstogt tilbud. Tag eksempelvis på forlænget weekend med Hurtigruten, og vi garanterer en oplevelse ud over det sædvanlige.

Måltiderne ombord er helt sikkert også værd at tage med i beregningen. Til morgenmad, frokost og middag kan I nyde det lækre Norway´s Coastal Kitchen. Menuerne skifter hele tiden og de bliver tilpasset efter det landskab og område der sejles igennem – og selvfølgelig varieres der alt efter sæson. Og oven i hatten er det lokale råvarer direkte fra kystens fadebur. Der serveres lækre lokale specialiteter såsom Fjeldørred fra Sigerfjord, lam fra Lofoten, friskfanget torsk og ægte, møre rensdyrbøffer som smager af Finnmarken. Alle kan nyde et Krydstogt i Norge

Er I over 10 personer, har vi altid et godt Krydstogt tilbud til jer. Ring til vores medarbejdere på +45 39 16 33 45, send en email til salg@travelnorth.dk eller lave forespørgsel via vores kontaktformular ude til højre.

Vores gruppetilbud er tilgængelige året rund: Frapris pr. døgn: NOK 680,-

 

Eksempler på Krydstogt Tilbud:

Krydstogt tilbud: Kulinarisk optur – Kystlandskabet og Bacalao

Krydstogt tilbud: Kulinarisk optur - Kystlandskabet og Bacalao

Trondheim – Kristiansund tur/retur. 1 overnatning ombord.

Stig ombord til et minicruise på et af Hurtigrutens skibe i Trondheim lige inden kl. 10 om formiddagen og start jeres rejse med en lang frokost i den bugnende buffet fra Norway´s Coastal Kitchen mens skibet sejler ud af Trondheim Fjorden. Benyt tiden og nyd det hyggelige selskab ombord mens båden sætter kursen fra Trondheim sydover mod Kristiansund.

Vel ankommet omkring kl 16:30 kan I gå i land i den norske Klipfiskehovedstad. Gå på opdagelse og oplev den smukke by inden i finder et sted at nyde et lækkert måltid. Vi vil gerne anbefale både den charmerende restaurant “Smia” og fiskerestauranten “Sjøstjerna” – begge ligger i gåafstand fra Hurtigrutens kaj. Smør ganen med den lækre ret “Bacalao” eller en af de andre spændende retter med klippfisk og dertil skal man nyde et godt glas.

Omkring kl 22 (i vinter og forårssæsonen) venter det nordgående skib på jer ved kajen. Stig ombord og fortsæt hyggen og morskaben i baren eller panoramasalonen som findes ombord, inden nattesøvnen kalder. Næste morgen nydes en dejlig morgenmad inden rejsen slutter igen i Trondheim.

FLY: Både SAS og Norwegian flyver fra Oslo til Trondheim om morgenen næsten alle hverdage og med returflyvning den efterfølgende aften.

Bestil dette Minicruise tilbud for 10 personer (eller flere) og vi har et godt tilbud til jer. Send en mail til salg@travelnorth.dk eller ring +45 39 16 33 45 for at høre mere om mulighederne.

Krydstogt tilbud: Nordlys safari – deltag i jagten på Nordlyset

Oplev Nordlys - Krydstogt Nordkap

Tromsø – Kirkenes. Nordens Paris og den magiske Finnmarken. 2 overnatninger ombord.

Det nordlige Norge – og helt specielt Troms fylke – er nok det bedste sted i Verden at opleve det magiske Nordlys danse. En speciel oplevelse som sætter sig spor i sjælen. Tag på weekendtur med familien eller nyd selskabet af nære venner sammen med Hurtigruten. Med to overnatninger ombord er der dobbelt så stor chance for gevinst.

Det nordgående skib sejler fra kajen i Tromsø omkring kl. 18:30 hver dag i vinterhalvåret. Nyt en lækker treretters menu i den lækre restaurant inden jagten på Nordlys går ind. I kan spejde ud over det fantastiske arktiske landskab fra panoramasalonen – og selvfølgelig også op mod himlen. Gå jagten i vasken denne aften, garanterer vi at skibets personale spejder videre hele natten – og de varsler hvis Nordlyset pludselig dukker op.

Efter en fabelagtig morgenmad venter toppen af Norge. Brug det tre timers stop til at opleve Honningsvåg, eller tag med på udflugten til Nordkapp. Tag et fællesbillede ved det endte vartegn, globussen og nyd følelsen af det er Nordpolen som pryder horisonten! Der er altid gode oplevelser på et Cruise i Norge.

Tilbage ombord på Hurtigrutens skib venter udsigten over det fascinerende landskab og de charmerende havne, inden endnu et fantastisk måltid venter jer i restaurant “Norway´s Coastal Kitchen” på rejsen videre mod Kirkenes. Og ikke mindst er der endnu en chance for at opleve Nordlys! Kl 09:00 på tredjedagen ligger skibet il kaj i Kirkenes.

FLY: Der er gode forbindelser med både SAS og Norwegian til Tromsø og fra Kirkenes.

Bestil denne rejse for 10 personer (eller flere) og vi har et godt tilbud til jer. Send en mail til salg@travelnorth.dk eller ring +45 39 16 33 45 for at høre mere om mulighederne.


Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her