Kampagne: Sommerens bedste pris med fly t/r og hotel – Tilbud er udløbet

Kampagne: Sommerens bedste pris med fly t/r

Drømmer du om at opleve midnatsolen på en uforglemmelig rejse med Hurtigruten. Så er det nu du skal slå til. Rejs 16. juni med Hurtigruten inkl. fly t/r og en hotelovernatning i Kirkenes.

 

Fly, hotel og sejlads med hurtigruten |Travelnorth.dk

TILBUD ER UDLØBET

Se den faste pris på rejsen inkl. fly t/r, hotel og sejlads – det bliver ikke billigere… 

 

Midnatsolen med Hurtigruten i juni |Travelnorth.dkOplev Norges kyst på 7 dage fra den 16. juni til 22. juni 2016 med MS Midnatsol.

Tag med på et af de bedste tidspunkter af året for at opleve Norges bjergtagende kystlinje med den smukke og midnatsol. Vi tilbyder en unik mulighed for en rejse, hvor fly t/r er inkluderet. Derudover så starter du rejsen med en overnatning på hotel i Kirkenes forinden du rejser sydpå til Bergen. Vi har et begrænset antal uspecificeret kahytter, så gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve den Norske kyst med Hurtigruten.

Midnattsol i juni med Hurtigruten |Travelnorth.dkDet kan du opleve i juni med Hurtigruten…

I juni er det muligt at opleve midnatssolen, der bidrager med 24 timers dagslys nord for polarcirkelen, og er med til at gøre dagene længere. 24 timer med lys i døgnet giver dig mere tid til at nyde naturen og seværdighederne. Du oplever blandt andet Trollfjorden i Lofoten, som er kendt for dens smukke natur. Tag med på verdens smukkeste sørejse.

Bestil din rejse i dag eller læse mere her

 

Mød medarbejderne ved Travelnorth - din Hurtigruten partner