Vinter rejser med Hurtigruten

Drømmer du om at opleve det dansende grønne nordlys? Så skal du rejse om vinteren. Om vinteren har du også oplevelser såsom hundeslædekørsel og snescooterkørsel i det hvide vinterlandskab.

Klassiske vinterrejser med Hurtigruten - Nordlys i Norge med Hurtigruten | Travelnorth.dkVinterperioden er perfekt til at opleve nordlys

I vintermånederne er der en enestående mulighed for at opleve et af de smukkeste naturfænomener der findes om vinteren med Hurtigruten- nemlig nordlyset. Landskabet er dækket af ren hvid sne, og du har også mulighed for at tage med på udflugter for at jagte nordlyset,  køre med hundeslæde eller en snescooter safari og opleve det smukke vinterlandskab på nært hold. Der er også mørketid i vinterperioden, der er en tilstand af 24 timers mørke, når solen ikke når over horisonten.

Bergen to KirkenesEn rejse om vinteren giver dig mulighed for at at opleve nordlyset, samtidig med at du kommer i berøring med den hvide arktiske natur. Det nordlige Norge byder på imponerende naturoplevelser, som der sjældent kan opleves andre steder i verden. Hyg jer ombord med god mad af friske råvarer, smag på lokale specialiteter, tag et afbræk i hverdagen og nyd den afslappende atmosfære ombord på Hurtigruten.

Afrejsetidspunkt om vinteren:
1. november til 31. december/1 januar til 31. marts

Jeg vil gerne vide mere om de 4 rejser med Hurtigruten

____________________________________________________________________________________

Vinterens højdepunkter

  1. Kryds polarcirklen
  2. Jagt det magiske nordlys.
  3. Gå på opdagelse i Tromsø, der også kaldes porten til Arktis.
  4. Nyd et bredt udvalg af spændende og interessante udflugter som husky-eventyr, Lofotr vikingefest, hundeslædekørsel, snehotel og vildmarkseventyr (december).
  5. Som en del af vores vinterprogram, kan du nyde flere aktiviteter om bord og udflugter, hvor det arktiske lys udgør hovedelementet.

November

Vejret er klart, friskt og køligt, så det er det varme vintertøj og uldtøj der skal medbringes. Oppe nord vil der højest sandsynligvis være sne og fjeldene er sneklædte. I nord begynder skumringstiden ca til kl. 12, hvorefter mørket falder på og man kan nyde den smukke kystlinje oplyst af byerne, sne og nordlys. Det er en af de bedre perioder til at opleve nordlys, da der er mørkt og klart vejr.

December

Der kan være koldt og du skal klart have vintertøj og vinterjakke med. Der vil være mørkt på denne årstid og du skal rejse i denne periode fordi du nyder vinterlandskabet, muligheden for nordlys og julestemningen i byerne.

 


Eksempler på udflugter om vinteren:

Krydstogt Tilbud - oplev Nordkap-plateauetNordkapp: Oplev det vilde landskab på kontinentets alleryderste punkt

Tag med på en udflugt og udforsk Nordkap-plateauet, som strækker sig 307 meter op over det iskolde Nordishav. Du kommer måske aldrig længere nord på kloden end her ved Nordkap.

 

Snescootertur i Lapland (Kjøllefjord-Mehamn).jpgSnescootertur i Lapland (Kjøllefjord-Mehamn)

 

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her