Sommer rejser med Hurtigruten

Sommerens klassiske rundrejser byder på midnatssolen, der giver 24 timers dagslys så du har mere tid til at nyde naturen og seværdighederne. Skibene tager dig med til den smukke Geirangerfjord, der kun besøges om sommeren.

 

Geirangerfjorden om sommeren | Travelnorth.dk”The Midnight Sun” kalder vi sommerens smukke klassiske rejser med Hurtigruten.

 

Sommeren er det mest populære tidspunkt at rejse med Hurtigruten langs Norges kyst, fordi man har mulighed for at opleve 24 timers dagslys nord for polarcirklen. På denne Trollfjordenårstid er det muligt at opleve Geirangerfjorden på den nordgående sejlads og Trollfjorden ved Lofoten på den sydgående sejlads. Begge fjorde er kendt for deres smukke natur.
Midnatssolen der aldrig går ned i nord tillader at der er rensdyr som græsser frit og at du kan overnatter ude på dækket. Den bedste mulighed for at opleve Midnatsolens skær er i perioden ultimo maj til ultimo juli. Midnatsolen gør det ideelt at lave udendørs aktiviteter såsom vandring, fiskning eller cykling.

Afrejsetidspunkt om sommeren: 1. juni – 31. august

Vis mig de forskellige rejser med Hurtigruten

_______________________________________________________________________

Nordkapp om sommeren med Midnatssolen |Travelnorth.dkSommerens højdepunkter:

 

  1. Oplev Geirangerfjorden (juni og juli) og Trollfjorden, som begge er smukkest på denne årstid.
  2. Nord for polarcirklen kan du opleve midnatssolen og 24 timers dagslys.
  3. Nyd udsigten, når vi sejler mellem de fantastiske øer Lofoten og Vesterålen.
  4. Se nogle af Norges seværdigheder på UNESCO’s verdensarvliste – kvarteret Bryggen
    i Bergen, Geiranger, Meridianstøtten (Hammerfest) og øgruppen Vega.

 

Midnattsolens skær langs Norges kyst | Travelnorth.dkDer er eksempelvis mulighed for at vælge de klassiske rundrejser på 12, 11, 7 og 6 dages rejser eller en miniferie langs Norges kyst. De havne, vi besøger om natten på rejsen mod nord, vil du få mulighed for at opleve om dagen på rejsen mod syd.
Der er i de større byer masser af tid til at tage på oplevelser og udflugter på land

 

Se tider og datoer for at opleve midnatssolen

 


Juni

Ønsker du at opleve midnatsolen, der aldrig går under horisonten? Så er dette den optimale måned og specielt omkring midsommer den 23 juni. Der kan dog stadig være gråt og trist vejr selvom det er i højsæsonen og dermed den dyreste måned. Du besøger også Geirangerfjorden, der er blandt verdens smukkeste fjorde.

Juli

Du skal rejse med Hurtigruten i denne måned, hvis du ønsker at opleve midnatssolen. Du besøger også Geirangerfjorden, hvor du sejler forbi vandfaldet de syv søstre.

August

Dette er den billigste af de tre måneder i sommerperioden og dermed højsæsonen. Til gengæld er midnatsolen ikke længere tilstede, men du besøger den smukke Geirangerfjord. Der kan ligesom i de andre måneder være køligt selvom det er sommer. Medbring derfor lag på lag tøj.

 

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her