Trondheim til Tromsø – Fra Nidarosdomen til Ishavskatedralen

Fra Nidarosdomen til Ishavskatedralen
– Trondheim til Tromsø med Fly & Hotel

Oplev historiske Trondheim, magiske Lofoten og Nordens Paris ishavsbyen Tromsø. På denne nordgående sørejsen kommer du også forbi Vesterålen, Helgeland og meget mere. Du kan opleve denne rejse hele året rundt ombord på et af Hurtigrutens skibe – hver årstid byder på vidt forskellige naturoplevelser langs kysten.

 


“Pakket og klar” fra Trondheim til Tromsø på 5 dage

Pris per person inkl. fly + morgenmad + hotel + en del af verdens smukkeste sørejse:

  Fra kr. 6.941,- pr person (Indvendig kahyt)

 

Tromsø til Trondheim med Hurtigruten og flyDenne rejse er inkl. fly, hotel og sejlads med Hurtigruten.
Prisen tager udgangspunkt i en rejse inkl. uspecificeret kahyt, morgenmad og fly t/r
Priserne vil variere afhængig af ledig kapacitet ved flyselskabet hotellerne og afhængigt af sæson du vælger.
Rejser som bookes 30 dage eller mindre før afrejse er ekskl. morgenmad. Alle måltider kan tilkøbes.

 

Bestil rejsen på telefon 3916 3345  

 

Pakkerejsen inkluderer:

  1. Fly fra Danmark til Trondheim
  2. Transfer fra lufthavnen til byerne t/r
  3. Sejlads fra Trondheim til Tromsø med Hurtigruten i valgt kahyt
  4. Morgenmad alle dage
  5. Overnatning på hotel i Tromsø
  6. Overnatning på hotel i Trondheim
  7. Fly fra Tromsø til Danmark

Rejsen hver dag året rundt og uanset årstid om end du drømmer om at opleve nordlyset eller midnatssolen.

 

Rejsens dagsprogram:

Dag 1+2: Ankomst til/fra Trondheim 

Trondheim

Trondheim

Du flyver fra København til Trondheim (Der kan være mellemlandinger). Du har dagen til fri disposition. Du starter rejsen med en nat på hotel i Trondheim. Skibet sejler dagen efter om morgenen, efter en dejlig morgenmad om bord. Trondheim er første sted på din eventyriske sørejse. Et must-see i Norge er klart Nidarosdomen og de mange fine og farverige træhuse langs Nidelven. Måske vil du ta’ det lidt med ro og slentre blandt butikkerne og caféerne i Bakklandet. Hvis du holder af at shoppe, har du mange muligheder – fra Nordre Gate i centrum til byens mange shoppingsentre.

 

 

Dag 2: Krydsning af polarcirklen

Tromsø ved solnedgang

Krydsningen af Polarcirklen på 66° 33’ Nord er et af dagens højdepunkter. Begivenheden markeres med en smagsprøve på arktiske traditioner på dækket. Og deltager du i begivenhederne, så er der en lille overraskelse.

Drik en kop kaffe på dækket efter afgang mod Brønnøysund og bliv imponeret af den majestætiske fjeldformation De Syv Søstre og bjerget Torghatten. Du opleve flere havne, som ligger tæt på hinanden. Her kan nævnes Bodø, Ørnes, Nesna og Dandnessjøen. Et ø-rige, som er enestående for Norge og et af landets vartegn.  Vegaøerne, der står på UNESCOs verdensarvliste, ligger lige ved Sandnessjøen, og i sommerhalvåret kan du tage med på en udflugt deril for at opleve kulturlandskabet og stedets historie. Vi ta’r en hurtig tur ind til Nesna, et idyllisk gammelt handelssted, før vi sejler videre mod Lofoten.

 

Dag 3: Vesterålen og rejsen mod Svolvær

Raftsundet

Raftsundet

I sommer- og efteråret kan du i Svolvær tage med på havørnesafari, ridetur eller på en guidet fjeldtur med magiske omgivelser. Vi forlader denne smukke øgruppe i løbet af aftenen og sætter kurs over Vestfjorden mod fastlandet. Er det aktiviteter du søger, er der mulighed for at tilkøbe udflugter – og der er noget for enhver smag

Som en hyldest til Lofotens fiskehistorie viser kokkene på dækket i foråret, hvordan man fileterer fisk. Vi sejler videre nord på til det snævre Raftsundet og det føles som om at vi sejler lige ind i fjeldvæggen. Raftsundet er en 26 km lange passage mellem Vesterålen og Lofoten, der er omkranset af fjelde på op til 1000 m

Vi er nu i en af de smukkeste områder i Norge – nemlig Vesterålen. Øerne i Lofoten og Vesterålen har måske den mest spektakulære natur, du får at se i løbet af rejsen. Ombord kan du nyde udsigten tilbagelænet i en af stolene på dækket eller i en af panorama salonerne, når vi passerer Trollfjorden, Raftsundet og Risøyrenna. Når vi ankommer til Harstad, kan du gå på opdagelse. Harstad har blandt andet Trondenes Kirke, der er tilbage fra middelalderen.

Ombord på Hurtigruten kan du nyde en smagfuld middag fra Norway’s Coastal Kitchen, mens der bliver sat kurs mod nye eventyr ved Helgelandskysten.

Dag 4: Ankomst til Tromsø

Svolvær

Du ankommer med til Tromsø omkring eftermiddagen. I Tromsø har du rig mulighed for at gå på opdagelse i Nordens Paris. Et tilnavn som Tromsø uden tvivl lever op til. Du kan tage en aktiv tur op til Tromsdalstinden, besøge polaria eller måske bare nyde en slentretur igennem byen og se Ishavskatedralen. Tager du afsted i vinterperioden er der måske mulighed for at se nordlyset danse over byen. Dagen efter kan du nyde en god morgenmad på hotellet før hjemrejsen går retur til Danmark.

 

 

Ja, tak. Jeg vil gerne booke min rejse

 

 

 

Kontakt os for mere information og book din rejse hos os på telefon 3916 3345.

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her