Pakkerejse: Bergen til Trondheim

Fra Bergen til Trondheim

Tag med på en uforglemmelig rejse, hvor du vil have mulighed for at opleve Geirangerfjorden eller Hjørundfjorden og magiske fjelde med Hurtigruten. Landskabet har fantastiske og fascinerende omgivelser. Rejsen er tilgængelig året rundt.

Bergen om vinteren med Hurtigruten - travelnorth.dk

 

“Pakket og klar” fra Bergen til Trondheim på 4 dage
Pris per person inkl. fly + transfer + hotel + verdens smukkest fjord rejse:

  fra kr. 5.845,- pr person i indvendig kahyt

Priserne vil variere afhængig af ledig kapacitet på SAS,
hotellerne og afhængig af sæson på rejsen med Hurtigruten. 

Denne rejse er inkl. fly, hotel og sejlads med Hurtigruten.
Prisen tager udgangspunkt i en rejse inkl. uspecificeret kahyt, morgenmad og fly t/r
Rejser som bookes 30 dage eller mindre før afrejse er ekskl. morgenmad. Alle måltider kan tilkøbes.

Kontakt os for mere information om rejsen 

Pakkerejsen inkluderer:

– Fly fra Danmark til Bergen
– Overnatning på hotel i Bergen
– Sejlads fra Bergen til Trondheim med Hurtigruten
– Fly fra Trondheim til Danmark
– Morgenmad alle dage
– Transfer fra lufthavn til hotel t/r

________________________________________________________

Rejsens program:


Bergen med HurtigrutenDag 1: Ankomst til Bergen

Efter ankomst til Bergen checker du ind på hotellet. Gå på opdagelse på egen hånd i byen, hvor du vil oplev en fantastiske atmosfære blandt mange historiske bygninger. Træbygningerne på Bryggen er et bevis på at historien går helt tilbage til 1300 tallet. På Fisketorvet kan du nyde en Bergensk fiskesupper, der er den mest berømte af alle lokale retter.

 


Bergen med HurtigrutenDag 2: Byen mellem de syv fjelde 

Efter at have nydt en morgenmad på hotellet, så har du dagen fri til egen disposition indtil du stiger ombord på Hurtigruten. Vi starter med en smuk udsejling fra Bergen. Når du er kommet om bord kan du vælge at tilkøbe en lækker buffetmiddag baseret på de bedste ingredienser fra området omkring Bergen. Vi sejler nordpå og sætter kursen ud gennem Hjeltefjorden ligesom vikingerne gjorde. Du kan nu nyde resten af dagen på dækket eller i panoramasalonen, mens vi passerer den smukke kystlinje.


Skagefla og Geiranger Fjord |Travelnorth.dkDag 3: Geirangerfjorden eller Hjørundfjorden?

Vi sejler videre til både Florø, Måløy og Torvik. Om sommeren (juni/juli) sejler vi ind i Geirangerfjorden, der omkranses af majestætiske fjelde, stejle sider og vandfald. Om efteråret (September/Oktober/november) besøger vi Hjørundfjorden, der er omkranset af fjelde, uberørt natur og små landsbyer. Det kan ved Hjørundfjorden anbefales at tage med på busturen “Et lille stykke af Norge” eller på fjeldtur med fantastisk udsigt til de mere aktive. Herefter ankommer vi til Ålesund, som brændte ned i 1904 og blev genopbygget i jugendstil.

 

Trondheim | Travelnorth.dkDag 4: Rejsens sidste dag i Trondheim

Du ankommer om morgenen til Trondheim og kan nyde en dejlig morgenmad på Hurtigruten. Efter ankomst til Trondheim kan du gå på opdagelse, hvor du vil opleve en helt speciel middelalderstemning. Lad Nidarosdommen (domkirken) imponere dig med de smukke gotiske detaljer og udsmykninger, der kan dateres helt tilbage til år 1070. Gå derefter en tur op forbi den gamle bybro, hvor du kan nyde den fine udsigt ud over træhusbebyggelsen i bydelen Bakklandet. Du flyver fra Trondheim tilbage til Danmark samme dag.

Kontakt os for mere information rejsen

Vælg din yndlingsårstid til din rejse med Hurtigruten
– Fantastisk om end det er sommer eller vinter

Midnatsolen med Hurtigruten i juni |Travelnorth.dk

Sommer halvåret:

…er perfekt, når du skal udforske den norske kyst. Midnatssolen skinder hele døgnet nord for Polarcirkelen, og giver dig en masse energi og mere tid til at udnytte dagene. Mange af udflugtene og aktiviteterne på dækket foregår om aftenen, natten eller tidlig om morgen. Du kan overnatte på dækket, tage med til en midnatskoncert i Ishavskatedralen eller tage med på actionfyldte udflugter såsom hvalsafari og kajakpadling.

 

 

Nordlys i lofotenVinter halvåret:

…er en fantastisk årstid, og du kan udforske den vilde natur. Den hvide og rene sne dækker landskabet, og passer perfekt for actionfyldte udflugter som hundeslædekørsel, hvalsafari eller snøscooterturer. De sneklædte fjelde reflekterer skumringslyset på vinterhimmelen, som giver en fantastisk stemning. Oplev det fascinerende nordlys langs hele kysten, når du reiser med Hurtigruten om vinteren. Når du kommer til Tromsø og Nordkapp, der er solen fortsat under horisonten.

Telefon: +45 3916 3345

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her