Fra Nordens Paris til Nordkap

Fra Nordens Paris til Nordkap
– Tromsø til Kirkenes

En rejse med Hurtigruten til Kirkenes fra Tromsø inkl. fly og hotel. Tag med på en forrygende nordgående smuk sørejse fra den arktiske hovedstad Tromsø til grænsebyen Kirkenes. På denne fantastiske rejse har du mulighed for at opleve toppen af Norge: Nordkap og den unikke Finnmarkens kyst

 

“Pakket og klar” fra Tromsø til Kirkenes
Pris per person inkl. fly + morgenmad +
hotel + en del af verdens smukkeste sørejse:

Fra kr. 6.521,- per person i indvendig kahyt

Priserne vil variere afhængig af ledig kapacitet på SAS, kahytskategori,
hotellerne og afhængig af sæson på rejsen med Hurtigruten. 

Denne rejse er inkl. fly, hotel og sejlads med Hurtigruten.
Prisen tager udgangspunkt i en rejse inkl. uspecificeret kahyt, morgenmad, transfer og fly t/r
Rejser som bookes 30 dage eller mindre før afrejse er ekskl. morgenmad. Alle måltider kan tilkøbes.

Ja, tak. Jeg vil gerne vide mere om rejsen og booking


Pakkerejsen med fly & hotel inkluderer:

– Fly fra Danmark til Tromsø
– Overnatning på hotel i Tromsø
– Sejlads med Hurtigruten i valgt kahyt
– Morgenmad alle dage
– Transfer fra lufthavn til hotel t/r
– Fly fra Kirkenes til Danmark

 

Dag til dag program:

Dag 1: Tromsø

Der er afrejse med flyet fra Danmark, så du har dagen til at gå på opdagelse i byen Tromsø, som også bliver kaldt Nordens Paris. Her venter dig mange seværdigheder såsom Ishavskatedralen og at mærke den fantastiske stemning i byen, som er Nord-Norges vigtigste handels centrum. Tromsø er en smuk by, der er placeret mellem store øer og høje fjelde.

 

Dag 2-3: Ishavskatedralen til Nordkapp 

I efteråret og om vinteren er der på denne strækning god mulighed for at opleve nordlyset. Efter nogle spændende timer fortsætter vi videre til Hammerfest, hvor du går om bord på skibet igen.

Nordkapp er Norges nordligste punkt, og som du kan opleve ved at tage med på vores udflugt. Du starter med at gå fra borde i Honningsvåg og bliver kørt med bus til plateauet, hvor du kan se jorden krumme sig i retning af Nordpolen.

Videre mod Kirkenes kan du nyde Finnmarken fra sø-siden, hvilket er et spektakulært syn. Om aftenen vil du kunne fordøje dagens mange indtryk alt imens du nyder aftensmadenmad fra Norway’s Coastal Kitchen.

 

Dag 4: Ankomst til Kirkenes

Du befinder dig nu ved porten mod øst. Du er længere mod øst end både Istanbul og St. Petersborg og er ca. 10 kilometer fra den russiske grænse. Det ses ved at skiltene både er på norske og russisk. I foråret er der foredrag om vadefugle, der holder til på nordkysten. Fra skibet er der inkluderet transfer til lufthavnen i Kirkenes.

 

Ja, tak. Jeg vil gerne booke rejsen

 

Vælg din yndlingsårstid til din rejse med Hurtigruten
– Fantastisk om end det er sommer eller vinter

 

Sommer halvåret:

…er perfekt, når du skal udforske den norske kyst. Midnatssolen skinder hele døgnet nord for Polarcirkelen, og giver dig en masse energi og mere tid til at udnytte dagene. Mange af udflugtene og aktiviteterne på dækket foregår om aftenen, natten eller tidlig om morgen. Du kan overnatte på dækket, tage med til en midnatskoncert i Ishavskatedralen eller tage med på actionfyldte udflugter såsom hvalsafari og kajakpadling.

 

 

Vinter halvåret:

…er en fantastisk årstid, og du kan udforske den vilde natur. Den hvide og rene sne dækker landskabet, og passer perfekt for actionfyldte udflugter som hundeslædekørsel, hvalsafari eller snøscooterturer. De sneklædte fjelde reflekterer skumringslyset på vinterhimmelen, som giver en fantastisk stemning. Oplev det fascinerende nordlys langs hele kysten, når du reiser med Hurtigruten om vinteren. Når du kommer til Tromsø og Nordkapp, der er solen fortsat under horisonten.

 

Telefon: +45 3916 3345

 

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her