Finnmarkens vildmark og Nordens Paris

Finnmarkens vildmark & Nordens Paris
– Kirkenes til Tromsø

En rejse med Hurtigruten til Kirkenes og Tromsø inkl. fly og hotel. Tag med på en forrygende sydgående smuk sørejse fra grænsebyen Kirkenes til den arktiske hovedstad Tromsø. På denne fantastiske rejse har du mulighed for at opleve toppen af Norge: Den unikke Finnmarks kyst, morgenmad på Nordkap og midnatskoncert i Nordens Paris.

 

“Pakket og klar” fra Kirkenes til Tromsø
Pris per person inkl. fly + morgenmad +
hotel + en del af verdens smukkeste sørejse:

  Fra kr. 6.521,- 

Priserne vil variere afhængig af ledig kapacitet på SAS, kahytskategori,
hotellerne og afhængig af sæson på rejsen med Hurtigruten. 

Denne rejse er inkl. fly, hotel og sejlads med Hurtigruten.
Prisen tager udgangspunkt i en rejse inkl. uspecificeret kahyt, morgenmad, transfer og fly t/r
Rejser som bookes 30 dage eller mindre før afrejse er ekskl. morgenmad. Alle måltider kan tilkøbes.

Ja, tak. Jeg vil gerne vide mere om rejsen og booking


Fra Kirkenes til TromsøPakkerejsen med fly & hotel inkluderer:

– Fly fra Danmark til Kirkenes
– Overnatning på hotel i Kirkenes
– Sejlads fra Kirkenes til Tromsø med Hurtigruten i valgt kahyt
– Morgenmad alle dage
– Transfer fra lufthavn til hotel t/r
– Fly fra Tromsø til Danmark

 


Dag til dag program:

Kirkenes med Hurtigruten - travelnorth.dkDag 1: Ankomst til Kirkenes

Din rejse starter med at du flyver fra Danmark til Kirkenes. Du befinder dig nu ved porten mod øst. Du er længere mod øst end både Istanbul og St. Petersborg og er ca. 10 kilometer fra den russiske grænse. Det ses ved at skiltene både er på norske og russisk. Fra lufthavnen er der inkluderet transfer til hotellet i Kirkenes. Du overnatter på hotel og efter en god nats søvn, er vi sikre på du er klar til et arktisk eventyr med Hurtigruten.

 

Vardø med HurtigrutenDag 2: Varangerfjorden og Vardø

Vi sejler ud fra Kirkenes på Varangerfjorden. Du får et godt indblik i Norges måske mest karakteristiske kystnatur, når Barentshavet bliver din arena ombord på Hurtigruten. Her vil du kunne nyde Finnmarken fra sø-siden, hvilket er et spektakulært syn. Når der lægges til kaj i Vardø vil du få dit første indtryk af kystkulturen, som beboerne i dette område er kendte for. Noget af det første du vil se på havnemuren er “Cod is grate” skrevet med graffiti. Denne sætning har fulgt beboerne i flere århundreder, som altid har været meget afhængige af havet og dets gaver. Tag turen til Vardøhus fæstning, så vil du finde ud af hvorfor. Byen fik bystatus allerede i 1789.

 

Solopgang på NordkapDag 3: Fra Nordkapp til Ishavskatedralen

Nordkapp er Norges nordligste punkt, og som du kan opleve ved at tage med på vores udflugt om morgenen: Morgenmad på Nordkap. Du starter med at gå fra borde i Honningsvåg og bliver kørt med bus til plateauet, hvor du kan se jorden krumme sig i retning af Nordpolen. Efter nogle spændende timer fortsætter vi videre til Hammerfest, hvor du går om bord på skibet igen. Om aftenen vil du kunne fordøje dagens mange indtryk alt imens du nyder aftensmadenmad fra Norway’s Coastal Kitchen.

Oplev Nordlys med Hurtigruten i Tromsø

Lige før midnat lægger skibet til kaj i Tromsø – Nordens Paris. Det vil være det sidste stop på dit arktiske eventyr. Tag eksempelvis med til midnatskoncert i ishavskatedralen, hvorefter du overnatter på hotel i Tromsø. I efteråret og om vinteren er der på denne strækning god mulighed for at opleve nordlyset.

 

 

Tromsøe kirke - Miniferie fra Berge til Tromsø | Travelnorth.dkDag 4: Tromsø og afslutning på rejsen

Stå tidligt op og gå på opdagelse i byen Tromsø, som også bliver kaldt Nordens Paris. Her venter dig mange seværdigheder såsom Ishavskatedralen og at mærke den fantastiske stemning i byen, som er Nord-Norges vigtigste handels centrum. Tromsø er en smuk by, der er placeret mellem store øer og høje fjelde. Der er afrejse med flyet retur til Danmark om eftermiddagen.

 

Ja, tak. Jeg vil gerne booke rejsen

 

Vælg din yndlingsårstid til din rejse med Hurtigruten
– Fantastisk om end det er sommer eller vinter

 

Midnatsolen med Hurtigruten i juni |Travelnorth.dkSommer halvåret:

…er perfekt, når du skal udforske den norske kyst. Midnatssolen skinder hele døgnet nord for Polarcirkelen, og giver dig en masse energi og mere tid til at udnytte dagene. Mange af udflugtene og aktiviteterne på dækket foregår om aftenen, natten eller tidlig om morgen. Du kan overnatte på dækket, tage med til en midnatskoncert i Ishavskatedralen eller tage med på actionfyldte udflugter såsom hvalsafari og kajakpadling.

 

Nordlys i lofotenVinter halvåret:

…er en fantastisk årstid, og du kan udforske den vilde natur. Den hvide og rene sne dækker landskabet, og passer perfekt for actionfyldte udflugter som hundeslædekørsel, hvalsafari eller snøscooterturer. De sneklædte fjelde reflekterer skumringslyset på vinterhimmelen, som giver en fantastisk stemning. Oplev det fascinerende nordlys langs hele kysten, når du reiser med Hurtigruten om vinteren. Når du kommer til Tromsø og Nordkapp, der er solen fortsat under horisonten.

 

Telefon: +45 3916 3345

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her