Pakket og Klart

“Pakket & klart” rejser med hotel og fly fra KBH

 

Ønsker du at opleve destinationerne med nordlysets skær, midnatsolen, eller efterårets tre årstider? Ved Pakket og Klart rejserne samler vi flybilletter, hoteller og sejlads i én pakke, så du bare kan læne dig tilbage og indtage alle oplevelserne. Det er miniferien der tager dig med på smagsprøver af den Norske kyst. 

 

Trondheim til Bergen

Tromsø til Trondheim | 4 dage
Lofoten & Helgeland

Du får en hel dag i Tromsø, før du sejler mod syd til Trondheim med Hurtigruten. Det er nok den smukkeste og mest berømte af vore strækninger. Her kommer seværdighederne og naturens vidundere lige efter hinanden: Vesterålen Trollfjord, Lofoten, Helgeland. Udflugterne spænder fra ørnesafari og ridning til vandreture i fjeldene og RIB-eventyr. Du har to dage til at nyde Trondheim.

Priser fra DKK 6.128,- pr pers

Læs mere om rejsen

 

Pakket og klart fra Bergen til Trondheim

Trondheim til Bergen | 4 dage
3 store fjorde på Vestlandet

Du starter i Trondheim, der er fuld af attraktioner, restauranter, spændende shopping og kultur. Efter en overnatning på hotel og en god morgenmad går du om bord på Hurtigruten til en to dages sejlads. Undervejs kan du deltage i udflugter og husk at besøg Nidarosdomen. Endeligt får du næsten en dag til at opleve Bergen og blandt andre fiskemarkedet, Ulriken og Bryggen, inden du flyver hjem.

Priser fra DKK 5.912,- pr pers

Læs mere om rejsen

 

 

Solopgang på Nordkap

Kirkenes til Tromsø | 4 dage
Finnmarkens vildmark

Nyd en dag i Kirkenes, hvor du kan tage på ATV tur, safari på elven, vandretur i fjeldene, besøge Snehotellet, køre på snescooter eller tage på kongekrabbesafari – afhængigt af årstiden du rejser. Efter en nat på hotel går du om bord på Hurtigruten og nyder seværdighederne langs Finnmarkens kyst blandt andre Finnkirka og Nordkap. I Tromsø kan du udforske Nordens Paris inden du flyver hjem.

Priser fra DKK 6.521,- pr pers

Læs mere om rejsen


 

Trollfjorden

Bergen til Trondheim | 4 dage
Fra Bryggen til Nidarosdomen

Denne tur starter i Hurtigrutens sydligste havn Bergen. En nat på hotel før afrejse giver dig masser af tid til at se denne charmerende bys seværdigheder. På rejsen oplever du også Ålesund, der er en utrolig smuk by. Og om sommeren Geirangerfjorden og efterår Hjørundfjorden. Efter to nætter om bord er det på tide at forlade skibet for at nyde vidunderlige Trondheim, der er en eventyrlig smuk by.

Pris fra DKK 5.845,- pr pers

Læs mere om rejsen

 

Havørnesafari ved Lofoten og Trollfjorden Hurtigruten

Trondheim – Tromsø | 5 dage
Fra Nidaros til Ishavskatedralen

Rejsen starter i Trondheim, og du har hele dagen og aftenen til at nyde byen før afrejsen med Hurtigruten klokken 10 den følgende dag. Trondheim er fuld af attraktioner, restauranter og kultur. Vi krydser den usynlige linje ved polarcirklen og ankommer til Risoyhamn, Harstad og Finnsnes inden vi ankommer til den arktiske hovedstad Tromsø. Efter en nat på hotel flyver du hjem.

Pris fra DKK 6.941,- pr pers

Læs mere om rejsen

 

Tromsø – Kirkenes | 4 dage
Fra Nordens Paris til Nordkap

Rejsen starter i ”Nordens Paris”, Tromsø, før du går om bord på skibet. Der er mange festivaler, teaterforestillinger og koncerter i byen, så tjek om der er noget spændende inden ankomst. På denne rejse kan du opleve spektakulære Nordkap, natur-reservater, fiskersamfund og deltage udflugter. Om vinteren har du fra skibet de bedste chancer for at se nordlys mellem sep til marts.

Pris fra DKK 6.228,- pr pers

Læs mere om rejsen


Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her