Trondheim, Lofoten og Helgeland

Tromsø til Trondheim med Fly & Hotel

Oplev Nordens Paris ishavsbyen Tromsø, magiske Lofoten og historiske Trondheim. På denne sydgående sørejsen kommer du også forbi Vesterålen, Helgeland og meget mere. Du kan opleve denne rejse hele året rundt ombord på et af Hurtigrutens skibe – hver årstid byder på vidt forskellige naturoplevelser langs kysten.

 


“Pakket og klar” fra Tromsø til Trondheim på 4 dage

Pris per person inkl. fly + morgenmad + hotel + en del af verdens smukkeste sørejse:

  Fra kr. 6.128,- pr person (Indvendig kahyt)

 

Tromsø til Trondheim med Hurtigruten og flyDenne rejse er inkl. fly, hotel og sejlads med Hurtigruten.
Prisen tager udgangspunkt i en rejse inkl. uspecificeret kahyt, morgenmad og fly t/r
Priserne vil variere afhængig af ledig kapacitet ved flyselskabet hotellerne og afhængigt af sæson du vælger.
Rejser som bookes 30 dage eller mindre før afrejse er ekskl. morgenmad. Alle måltider kan tilkøbes.

 

Bestil rejsen på telefon 3916 3345  

 

Pakkerejsen inkluderer:

  1. Fly fra Danmark til Tromsø
  2. Transfer fra lufthavnen til byerne t/r
  3. Sejlads fra Tromsø til Trondheim med Hurtigruten i valgt kahyt
  4. Morgenmad alle dage
  5. Overnatning på hotel i Trondheim
  6. Fly fra Trondheim til Danmark

Rejsen hver dag året rundt og uanset årstid om end du drømmer om at opleve nordlyset eller midnatssolen.

 

Rejsens dagsprogram:

 

Tromsø ved solnedgang

Solnedgang i Tromsø

Dag 1: Ankomst til Tromsø

Du ankommer med fly til Tromsø omkring formiddag. I Tromsø kan du gå på opdagelse i Nordens Paris. Et tilnavn som Tromsø uden tvivl lever op til. Du vil både have dagen og aftenen da skibet først ankommer til havnen kl. 23.45 til en nats søvn på vandet. Du kan tage en aktiv tur op til Tromsdalstinden, besøge polaria eller måske bare nyde en slentretur igennem byen og se Ishavskatedralen. Tager du afsted i vinterperioden er der måske mulighed for at se nordlyset danse over byen.

 

 

 

Svolvær

Svolvær

fortsat: Vesterålen og rejsen mod Svolvær

Om morgenen vil du stå op til et af de smukkeste steder i Norge i området for Vesterålen. Efter en lækker morgenmadsbuffet ankommer vi til Harstad, hvor du kan gå på opdagelse. Harstad har blandt andet Trondenes Kirke, der er tilbage fra middelalderen. Ombord kan du nyde udsigten tilbagelænet i en af stolene på dækket eller i en af panorama salonerne, når vi passerer Risøyrenna, Raftsundet og Trollfjorden. Øerne i Lofoten og Vesterålen har måske den mest spektakulære natur, du får at se i løbet af rejsen.

Raftsundet

Raftsundet

Som en hyldest til Lofotens fiskehistorie viser kokkene på dækket i foråret, hvordan man fileterer fisk. Vi sejler videre syd på til det snævre Raftsundet og det føles som om at vi sejler lige ind i fjeldvæggen. Raftsundet er en 26 km lange passage mellem Vesterålen og Lofoten, der er omkranset af fjelde på op til 1000 m. For at komme ind til Trollfjorden skal man også sejle igennem en snævre passage der er omringet af store fjelde. Denne lille fjord er kun to kilometer lang og 100 meter bred.

I sommer- og efteråret kan du i Svolvær tage med på havørnesafari, ridetur eller på en guidet fjeldtur med magiske omgivelser.

Vi forlader denne smukke øgruppe i løbet af aftenen og sætter kurs over Vestfjorden mod fastlandet.

Trollfjorden

Trollfjorden

Er det aktiviteter du søger, er der mulighed for at tilkøbe udflugter – og der er noget for enhver smag

Ombord på Hurtigruten kan du nyde en smagfuld middag fra Norway’s Coastal Kitchen, mens der bliver sat kurs mod nye eventyr ved Helgelandskysten.

Dag 2: Krydsning af polarcirklen

Krydsningen af Polarcirklen på 66° 33’ Nord er et af dagens højdepunkter. Begivenheden markeres med en smagsprøve på arktiske traditioner på dækket. Og deltager du i begivenhederne, så er der en lille overraskelse.

De 7 søstre

De 7 søstre

Vi ta’r en hurtig tur ind til Nesna, et idyllisk gammelt handelssted, før vi sejler videre til Sandnessjøen. Vegaøerne, der står på UNESCOs verdensarvliste, ligger lige ved Sandnessjøen, og i sommerhalvåret kan du tage med på en udflugt deril for at opleve kulturlandskabet og stedets historie.

Du opleve flere havne, som ligger tæt på hinanden. Her kan nævnes Bodø, Ørnes, Nesna og Dandnessjøen. Et ø-rige, som er enestående for Norge og et af landets vartegn. Drik en kop kaffe på dækket efter afgang fra Brønnøysund og bliv imponeret af den majestætiske fjeldformation De Syv Søstre og bjerget Torghatten.

 

 

Dag 3+4: Nidarosdomen i Trondheim

Trondheim

Trondheim

Det er nu blevet tid til at forlade skibet efter en dejlig morgenmad om bord. Trondheim er sidste stop på din eventyriske sørejse. I Trondheim overnatter du på hotel, så du har tid til at udforske byen. Et must-see i Norge er klart Nidarosdomen og de mange fine og farverige træhuse langs Nidelven- Måske vil du ta’ det lidt med ro og slentre blandt butikkerne og caféerne i Bakklandet. Hvis du holder af at shoppe, har du mange muligheder – fra Nordre Gate i centrum til byens mange shoppingsentre. Dagen efter kan du nyde en god morgenmad på hotellet før hjemrejsen inden flyet går retur til Danmark.

 

 

Ja, tak. Jeg vil gerne booke min rejse

 

 

 

Kontakt os for mere information og book din rejse hos os på telefon 3916 3345.

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her