3 store fjorde på Vestlandet

Fra Trondheim til Bergen
Oplev 3 store fjorde på Vestlandet

Tag med på en uforglemmelig rejse, hvor du vil opleve vestlandets 3 store fjorde med Hurtigruten. Landskabet har fantastiske og fascinerende omgivelser. Rejsen er tilgængelig året rundt.

lofthus©per-eide

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Pakket og klar” fra Trondheim til Bergen på 4 dage
Pris per person inkl. fly + transfer + hotel + verdens smukkest fjord rejse:

fra kr. 5.992,- per person (indvendig kahyt)

Priserne vil variere afhængig af ledig kapacitet på SAS,
hotellerne og afhængig af sæson på rejsen med Hurtigruten. 

Denne rejse er inkl. fly, hotel og sejlads med Hurtigruten.
Prisen tager udgangspunkt i en rejse inkl. uspecificeret kahyt, morgenmad og fly t/r
Rejser som bookes 30 dage eller mindre før afrejse er ekskl. morgenmad. Alle måltider kan tilkøbes.

Kontakt os for mere information om rejsen 

 

Pakkerejsen inkluderer:

– Fly fra Danmark til Trondheim
– Overnatning på hotel i Trondheim
– Sejlads fra Trondheim til Bergen med Hurtigruten
– Overnatning på Hotel i Bergen
– Fly fra Bergen til København
– Morgenmad alle dage
– Al transport ifølge program med bus eller taxi er inkluderet

________________________________________________________

Rejsens program:

 

Trondheim | Travelnorth.dkDag 1: Ankomst til Trondheim

Efter ankomst til Trondheim checker du ind på hotellet. Gå på opdagelse i Trondheim, hvor du vil opleve en helt specielle middelalderstemning. Lad Nidarosdommen (domkirken) imponere dig med de smukke gotiske detaljer og udsmykninger, der kan dateres helt tilbage til år 1070. Gå derefter en tur op forbi den gamle bybro, hvor du kan nyde den fine udsigt ud over træhusbebyggelsen i bydelen Bakklandet.

 

Atlanterhavsvejen med HurtigrutenDag 2: Trondheimsfjorden

Efter at have nydt en morgenmad på hotellet, så stiger du ombord på Hurtigruten inden kl. 10. Skibet sejler ud gennem Trondheimsfjorden, der er dyb og 170 km lang. Langs kysten kan man se tegn på, hvor vigtig fiskeriet har været for kystsamfundene. Vi har kurs mod Kristiansund – klipfiskens hovedstad. Her kan du eksempelvis tage med på en udflugt til Atlanterhavsvejen – en strækning som er kåret til århundredets bygningsværk. Det er en af Norges mest besøgte turistattraktioner og er kåret som verdens flotteste vejstrækning i den britiske avis The Guardian.

 

 

Bergen med HurtigrutenDag 3: Byen mellem de syv fjelde

I løbet af natten og morgenen sejler vi forbi både Ålesund, Torvik, Måløy og Florø. Med Romdalstinderne i baggrunden sejler vi videre ind i fjordriget, som er et af Norges verdenskendte vartegn. Læn dig tilbage og nyd det utrolige landskab i Nordfjord, som ligger under den storslåede Jostedalsbræ. En gletsjer der med sine 487 kvadratkilometer er den største isgletsjer på det europæiske fastland og tilmed den eneste gletsjer, som stadig vokser sig større år for år. Et par sømil længere mod syd krydser vi mundingen til den mægtige Sognefjord.

Vi slutter af med en smuk indsejling til Bergen om eftermiddagen, og stedet som er endestation på en eventyrfyldt sørejse. Du checker nu ind på hotellet og kan bruge dagen på egen hånd til at udforske Bergen. På Fisketorvet kan du nyde en Bergensk fiskesupper, der er den mest berømte af alle lokale retter.

Dag 4: Oplevelser i Bergen

Du vågner på hotellet og kan nyde en dejlig morgenmad. Stå tidligt op og udforske Bergen og de mange seværdigheder inden du flyver tilbage til Danmark.

Kontakt os for mere information rejsen

Vælg din yndlingsårstid til din rejse med Hurtigruten
– Fantastisk om end det er sommer eller vinter

Midnatsolen med Hurtigruten i juni |Travelnorth.dk

Sommer halvåret:

…er perfekt, når du skal udforske den norske kyst. Midnatssolen skinder hele døgnet nord for Polarcirkelen, og giver dig en masse energi og mere tid til at udnytte dagene. Mange af udflugtene og aktiviteterne på dækket foregår om aftenen, natten eller tidlig om morgen. Du kan overnatte på dækket, tage med til en midnatskoncert i Ishavskatedralen eller tage med på actionfyldte udflugter såsom hvalsafari og kajakpadling.

 

Nordlys i lofotenVinter halvåret:

…er en fantastisk årstid, og du kan udforske den vilde natur. Den hvide og rene sne dækker landskabet, og passer perfekt for actionfyldte udflugter som hundeslædekørsel, hvalsafari eller snøscooterturer. De sneklædte fjelde reflekterer skumringslyset på vinterhimmelen, som giver en fantastisk stemning. Oplev det fascinerende nordlys langs hele kysten, når du reiser med Hurtigruten om vinteren. Når du kommer til Tromsø og Nordkapp, der er solen fortsat under horisonten.

Telefon: +45 3916 3345

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her