MinicruiseMiniferie med Hurtigruten

Man kan ikke sige Miniferie i Norge uden automatisk at tænke på den unikke norske kyst og de smukke skærgårde. Det er svært at finde alternative rejsedestinationer – både til lands og til vands – som giver dig ligeså kraftigt et indtryk.

Intet minicruise giver mere mening end et minicruise langs Norges smukke kystlinje med Hurtigruten. Der er flere forskellige afgange hele året rundt, og det er muligt at stige på skibet og af fra de 34 havne, når man lyster.

Tilbring en forlænget weekend ombord på et lækkert krydstogskib eller tage en længere strækning.

Ja, tak! Jeg vil gerne vide mere om pakket og klart rejser med Hurtigruten

 

Livsnerven for bosætterne ved kysten

Tidligere bandt de mange afgange de små kystsamfund sammen og var dengang selve livsnerven for de mennesker som boede langs kysten. I dag er der 11 skibe på ruten, så der bliver lagt til i alle havne flere gange om dagen. Dermed er det perfekt at kombinere et minicruise med Hurtigruten i Norge evt. med et ophold på hotel undervejs.

Uanset hvilken del af rejsen man ønsker at rejse med på, er der god udsigt til mere end hundrede fjorde, over tusinde fjelde og andre smukke naturperler – flere af dem er på UNESCOs verdensarvliste. Derudover kommer det flotte og unikke dyreliv og den meget varierende natur. Vi garanterer at du får en rejse som ikke findes magen til andre steder i hele verden.

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her