Krydstogt Norge

Krydstogt til Norge med Hurtigruten
Verdens smukkeste sørejse

Hurtigruten har lavet krydstogter langs Norges kyst siden 1893. Der bliver fortsat tilføjet nye destinationer til ruten, samt nye og spændende udflugter med seværdigheder. De smukke fjorde og afsides havne er med til at definere “Verdens Smukkeste Sørejse”. Et meget passende navn som rejsen – hele vejen fra Bergen i syd til Kirkenes i Nord – fuldt ud lever op til.

 

Travelnorth - klassisk rejse med Hurtigruten

Klassisk Krydstogt Rundrejse

Det helt klassiske Krydstogt langs Norges kyst. Den klassiske rundrejse på 12 eller tage på et kortere stykke 11,7 eller 6 dages rejser.

Læs om den klassiske rundrejse

 

hurtigruten antarktis forside

Opdagelsesrejser/explorer

Tag med på et ekspeditioner mod polarområder på krydstogt til de mest spændende, tørreste, koldeste og reneste destinationer på vores planet.

Læs mere om Explorer rejser med Hurtigruten

 

M/S Midnattsol - hurtigruten

Se alle krydstogt skibene

Hurtigruten råder over 11 krydstogtskibe og det unikke ekspeditionsfartøj MS Fram. Alle skibe har sin egen stil og sit eget design.

Læs mere om Hurtigrutens skibeVores luksuriøse krydstogsskibe

Oplev Norges spektakulære natur med hurtigruten ombord på vores luksuriøse krydstogtskibe. Alle vores skibe er væsentligt mindre end de traditionelle cruiselinere. Dermed har vi mulighed for at sejle dybt ind i fjordene og opleve de afsidesliggende og små havne med den helt specielle stemning.

Hvor der er sparet på størrelse udvendig, for at kunne nå dybt ind i fjordene, er der til gengæld ikke sparet på interiøret. Intet her er overladt til tilfældighederne. Alle skibene har deres eget design, stil og udsmykning. Fælles for alle skibene er den hyggelige atmosfære om bord blandet med den uformelle og – for nogen nok lidt atypiske – krydstogt stemning.

Læs mere om skibene her

Linket fra en vigtig postrute til en unik rejseoplevelse

Hurtigruten har arrangeret disse traditionsrige krydstogter i Norge gennem mere end 120 år. Det, der startede som et vigtigt kommunikationsled (postrute) engang, har over årene udviklet sig til en unik rejseoplevelse langs Norges kyst. De smukke skærgårde, de fantastiske fjorde og unikke naturforhold var dengang barske realiteter, man måtte affinde sig med. Posten skulle ud. Koste hvad det vil.

I dag er det et smukt krydstogt langs Norges kyst, som mange mennesker tager på for at opleve de mange spændende destinationer og seværdigheder langs Norges smukke kyst. Du har også muligheden for selv at finde ud af, hvorfor så mange vender tilbage til Hurtigruten for at komme med på et krydstogt til Norge.

Læs mere her om miniferier

 

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her