Nordlys tilbud med Hurtigruten

Nordlys tilbud med Hurtigruten

Nordlys er en af de flotteste naturoplevelser på himlen, som du kan få langs Norges kyst. Nordlys kan få selv den mest berejste person til at tabe kæben. Smukkere bliver det ikke! Løbende har vi gode tilbud på rejser, som du kan finde her på siden.


De klassiske rejser med Hurtigruten

Der er altid mulighed for at opleve nordlys på en af de klassiske 6, 7 eller 12 dages rejser med Hurtigruten. For at opleve nordlys må du tidligst rejse i slutningen af september til og med marts.

Nordlys på den klassiske 12-dages rundrejse

De bedste chancer for at opleve nordlys er på rundrejsen fra Bergen via Kirkenes og retur, fordi nordlyset oftest viser sig efter du har krydset polarcirklen. Det betyder, at du på ca. halvdelen af rejsen har mulighed for at opleve natur-fænomenet med Hurtigruten.

Grib din mulighed for nordlys

 

Nordlys med Hurtigruten | Travelnorth.dk - billede af Jan R Olsen

Nordlys på 7-dages rejsen mod nord: Bergen – Kirkenes

Rejser du f.eks. i oktober besøger du både Hjørundfjorden og har mulighed for at opleve det magiske nordlys på rejsen med Hurtigruten. Du slutter i Kirkenes nord for polarcirklen, og kan med fordel tage et par ekstra nætter inden hjemrejsen.

Grib din mulighed for nordlys

 

Nordlyset i Norge med Hurtigruten | Travelnorth.dk

Nordlys på 6-dages rejsen mod syd: Kirkenes – Bergen

Dette er en af de mest populærer strækninger, når du drømmer om at se nordlys. Du starter nord for polarcirklen og sejler mod lysere dage. Start evt. med en nat i Kirkenes – byen der er kendt for at være et af de bedste steder for at opleve nordlys.

Grib din mulighed for nordlys

 


Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her