Klassisk rundrejse

Klassiske rundrejser med Hurtigruten

Verdens smukkeste sørejse med spektakulære fjelde og magiske fjorde. Den Klassiske rundrejse med Hurtigruten langs Norges kyst er en spændende og anderledes måde at opleve Norges flotte natur på. Fra Bergen i syd til Kirkenes i nord – hele turen tager 12 dage, og skibet besøger 34 destinationer på vejen.

  Hurtigruten: Bergen - Kirkenes - Bergen (12 dage) Tag med på hele den klassiske strækning med Hurtigruten fra Bergen til Kirkens og retur til Bergen. Denne tur tager 12 dage og skibet ligger til 34 steder undervejs. Læs mere om Hurtigruten: Bergen - Kirkenes - Bergen (12 dage)

Klassisk rundrejse med Hurtigruten: Bergen – Kirkenes – Bergen (12 dage)

Tag med på hele den klassiske strækning med Hurtigruten fra Bergen til Kirkens og retur til Bergen. Denne tur tager 12 dage og skibet ligger til havn 34 steder undervejs t/r.

12 dages rejsen fra Bergen til Kirkenes og retur

 

Hurtigruten: Bergen – Kirkenes (7 dage)Hurtigruten mod nord: Bergen – Kirkenes (7 dage)

Tag med på den første halve del med Hurtigruten op til Kirkenes i Nordnorge. Man kan gøre stop i Kirkenes i en længere periode og bestemmer selv, hvornår man vil vende tilbage igen. Mange folk vælger også at flyve hjem igen med det samme.

Mod nord: Bergen – Kirkenes (7 dage)

 

Hurtigruten: Kirkenes – Bergen (6 dage)Hurtigruten mod syd: Kirkenes – Bergen (6 dage)

Rejs på den sidste halvdel af den klassiske rute fra Kirkenes til Bergen. Du besøger her også de 34 havne undervejs, men får den modsatte oplevelse end dem der sejler mod nord

Mod syd: Kirkenes – Bergen (6 dage)  

 

Bergen – Kirkenes – Trondheim (11 dage) Hurtigruten: Bergen – Kirkenes – Trondheim (11 dage)

Sejl fra Bergen til Kirkenes og retur mod Bergen, men stå af i Trondheim. Besøg byen i et par dag eller rejs direkte hjem efter sørejsen. Endnu en unik rejse, hvor du får mulighed for at besøge 34 havne langs Norges kyst

11 dage fra Bergen – Kirkenes – Trondheim

 


Tilbud Bergen Kirkenes september og oktober 2015

Miniferie med Hurtigruten
– 2,3,4 dage eller design din egen rejse

Det er selvfølgelig muligt at tage med på en kortere rejse med Hurtigruten. Vi har både pakkerejser og populære destinationer eller design-selv. Du kan selv vælge hvilken af de 34 havne du ønsker at afrejse fra og til.

Find din miniferie med Hurtigruten

 

 

 

 

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her