Cruise i Norge

Overvejer du at tage på Cruise i Norge?
Cruise i Norge - rutekortSå har du sikkert også overvejet at rejse med Hurtigruten. Hurtigruten er den største udbyder af Krydstogt og Mini Cruise i Norge. Hvert år rejser mere en 300.000 gæster med Hurtigrutens 11 skibe, som sejler dagligt på ruten mellem Bergen og Kirkenes. Et Cruise tager 11 dage, hvis du vælger at tage med hele vejen til Kirkenes og tilbage til Bergen igen. Det er selvfølgelig også muligt at lave et kortere Cruise med Hurtigruten, hvor du kun er med et stykke af vejen. Og der er mange muligheder for dette, da der gøres stop 34 hele gange undervejs i.

Tag med os dybt ind i de norske fjorde – Verdens længste, dybeste og smukkeste. Opdag og udforsk den uberørte natur, bliv betaget af høre vandfald og besøg bygder som klynger sig fast oppe på fjeldene. Det er også muligt at tage med vores ekspeditionsteam på ekspeditioner og udflugter undervej på cruiset. De viser deres yndlingssteder og deler med glæde ud af historier og spændende fortællinger undervejs. Hurtigrutens udflugter er både i kajak og til fods i land. Der er mange forskellige muligheder. Se alle udflugterne her.

Når man ikke er i land eller på dækket for at opleve den smukke natur, er de luksuriøse cruiseskibe alle indrettet med forskellige faciliteter som byder op til både afslapning og fordybelse. Nyd en kop gourmet kaffe til din yndlingsbog i Salonen, eller smut forbi den hyggelige bar og spørg bartenderen om drinkskortet og del dagens oplevelser med dine medrejsende.

Oplev de 4 årstider i Norge
Norge er så heldige at de har fire helt forskellige årstider, så uanset hvilken årstid du vælger at tage på Cruise i Norge, oplever du noget nyt hver årstid. Aktiviteterne om bord, maden der serveres og udflugterne ændres alt efter sæson og hvilket farvand der sejles i. Hurtigrutens krydstogt i Norge, langs kysten er Verdens smukkeste rejse til søs, uanset under hvilken årstid man vælger at rejse med. Hver årstid giver mulighed for at opleve en helt unik rejse med Hurtigruten og opleve den norske kyst på en ny måde. Rejser du eksempelvis med om foråret, har du mulighed for at opleve forskellige årstider under rejsen hele rejsen. Om foråret kan du nyde den sommerlige forårsvarme i Bergen og oplev smukke vinterlandskaber som stadig hersker i Kirkenes på dette tidspunkt. Om sommeren er det muligt at sejle ind i flere af de fjorde som er frosset til om vinteren -dermed åbnes der op for nogle unikke sommeroplevelser. Ligeledes er sommermånederne helt ideelle til at udforske den norske kyst – der er nemlig lyst døgnet rundt når vi har krydset polarcirklen. Tag med på bl.a. hvalsafari, RIB eventyr og ørnesafari og få maksimal udnyttelse af polarlyset. Om efteråret er det “nordlys” som lokker mange tilrejsende. Dette smukke fænomen kan opleves når vi har krydset polarcirklen – og er i sig selv rejsen værd. Om vinteren er der omend endnu bedre chance for at opleve nordlyset, da natten hersker døgnet rundt helt oppe nord på. Du kan krydre vinterrejsen med de spændende polare ekspeditioner i både hundeslæde eller fra snescooter. Der er gode muligheder for at opleve de smukke vinterfrosne landskaber.

Tag med på Cruise i Norge med Hurtigrutens 11 skibe – oplev skibene her.

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her