Rejs med Hurtigruten fra DKK 650,- per døgn

Hurtigruten har sænket priserne på miniferier og kortere rejser i 2015. Derfor har du nu mulighed for at rejse med Hurtigruten fra DKK 650,- per døgn. Nyd en miniferie i smukke omgivelser og få skønne oplevelser med hjem i kufferten. Eller kombiner en bilferie med en kortere rejse på havet med Hurtigruten.

SvartisenPlanlæg dit helt eget sejleventyr – Vælg mellem 34 havne, hvor du kan stige på en af Hurtigrutens skibe. Der er helt frit slag, så længe du booker din rejse 30 dage inden afrejse, og der er plads på det valgte skib.

En miniferie kan byde på alt fra et besøg ved Nordkapp, RIB-safari til havørnsafari og ikke mindst hyggelige vandringer i de omkringliggende byer og smukke landskaber.

Læs mere om de mange muligheder for en miniferie her.

Kombiner bilferie med en kortere rejse med Hurtigruten

Der er også mulighed for at kombinere en bilferie med en kortere tur med Hurtigruten. Efter nogle dage på vejen kunne det jo være du havde lyst til at stige ombord på en af Hurtigrutens skibe og slappe af, mens du nyder de smukke landskaber. Med 34 stoppesteder mellem Bergen og Kirkenes er der mange muligheder for, hvornår du kan køre ombord.

Tag en pause fra kørslen, overnat ombord og nyd Norges enestående natur og landskaber fra søsiden.

Klar til at køre ombord? Få mere info her.

Foto Erlend Haaberg.jpg