“Pakket og klar” – pakkerejse med Hurtigruten

Fly, hotel og den smukkeste sørejse samlet i én pakke

“Pakket og klar” er et koncept, hvor vi gør det nemmere for dig at opleve en af verdens mest enestående kyster med Hurtigruten. Vi sørger for fly, hotel og en miniferie med Hurtigruten. Pakkerne er inklusiv fly t/r fra København, hotelovernatninger, en eventyrfyldt sejlads med en af Hurtigrutens skibe, morgenmad og transport på land.

Med “Pakket og klar” har du tre valgmuligheder for en sejlads:

 

Magiske Finnmarken og Nordens Parismidnat-nordkap©bjarne-riesto

Oplev arktisk natur og stå på Europas nordligste punkt Nordkap. Du kommer måske ikke længere nordpå, så nyd det syn der vil møde dig, når du står på Nordkapplateauet, som strækker sig 307m op over det iskolde Nordishav. Gå på opdagelse i byen Tromsø, som også bliver kaldt Nordens Paris. Her venter dig mange seværdigheder såsom Ishavskatedralen og mærk stemningen i byen, som er Nord Norges vigtigste handelscentrum.

Pakken inkluderer fly til Kirkenes, overnatning på Rica Arctic Hotel, sejlads med Hurtigruten fra Kirkenes til Tromsø. Overnatning på Rica Ishavshotel i Tromsø og fly fra Tromsø – København. Al transport med bus/taxi er inkluderet og morgenmad alle dage.

Alt dette fra kun DKK 5 885,- klik her for mere info.

Nordens Paris, Lofoten og Helgelandreine-i-lofoten©frithjof-fure

Hvis du vil opleve Norges måske mest enestående landskab og natur, er det denne sejlads, du skal springe på! Blandt højdepunkterne på sørejsen er: Lofoten, Raftsundet, Trollfjorden, Svolvær, Helgelandskysten med De Syv Søstre og Torghatten. Lofoten er kendt for sine stejle fjelde og maleriske fiskerlejer, men Lofoten byder på meget mere end det, hvilket du vil opdage ved et besøg her. De Syv Søstre, som er en fjeldkæde på øen Alsten, vil du også kunne se på denne sejlads. Et majestætisk syn du kan tage med dig hjem i bagagen.

Pakken inkluderer flyt til Tromsø, overnatning på Rica Ishavshotel, sejlads Tromsø – Trondheim med Hurtigruten, fly fra Trondheim til København og morgenmad alle dage.

Alt dette fra kun DKK 5 885,- klik her for mere info.

Fjordriget på det smukke Vestlandetlofthus©per-eide

Bliv grebet af den helt specielle middelalderstemning, som du vil kunne mærke i byen Trondheim. Selvom det er en storby, er det alligevel lykkedes for Trondheim at bevare en charmerende landsbystemning, du normalt ikke vil tillægge en storby. Lad Nidarosdommen (domkirke) imponere dig med de smukke gotiske detaljer og udsmykninger, der kan dateres helt tilbage til 1070. Nyd det hyggelige Bakklandet, bliv fortryllet af Vestlandet og oplev Bryggen, Fløyen og Fisketorvet i Bergen.

Pakken inkluderer fly til Trondheim, overnatning på Rica Nidelven, sejlads fra Trondheim til Bergen med Hurtigruten, overnatning på Scandic Neptun Hotel i Bergen, fly fra Bergen til København. Morgenmad alle dage og al transport med bus/taxi er også inkluderet.

Alt dette fra kun DKK 4 399,- klik her for mere info.

 

Er du blevet fristet af en “Pakket og klar”-rejse med Hurtigruten? Send os en forespørgsel til højre på siden eller ring til os på tlf. 3916 3345 – så fortæller vi dig meget mere.

*Priserne vil variere afhængig af ledig kapacitet på SAS, hotellerne og afhængig af sæson på rejsen med Hurtigruten.