Krydstogt Nordkap

Nordkap – unikke oplevelser på et krydstogt

Nordkap er Europas nordligst punkt og det er markeret med en skulptur af en globus. På et krydstogt til Nordkap og de omkringliggende smukke havne, fra Tromsø til Kirkenes venter der unikke natur og oplevelser som du sent vil glemme. Nyd det sub-arktiske landskab, når vi krydser 71. breddegrad og oplev Nordkap.

Find din rejse med Hurtigruten her

 


Tre unikke vinteroplevelser på rejsen mod Nordkap


Slædehundekørsel i Tromsø

Hundeslædekørsel i Norge

Inden vi når til Nordkap, er der afgang fra Ishavsbyen Tromsø – eventyrernes og eventyrenes by. På en hundeslæderejse kan du opleve den nordnorske vinter på tæt hold. Nyd udsigten af det frosne landskab som i kan opleve på turen, inden i går ombord på skibet. Om aftenen kan du nyde en kop dejlig varm kaffe, the eller noget andet lækkert på dækket og nyde det samme smukke vinterlandskab med et større overblik. Nyd hvordan den friske vinterluft og spejd efter Nordlys.

Læs om hundeslædekørsel

 

Honningsvåg  – porten til NordkapNordkapp med Hurtigruten |Travelnorth.dk

Skibet ankommer til Honningsvåg – som også kaldes porten til Nordkap. Tag med på den spændende udflugt, som tager jer tæt på Nordpolen – der kun er 2120 km derfra. Du er på toppen af verden. På Nordkap kan du tage et billede sammen med statuen af en globus, der er placeres på det imponerende plateau, der rejser sig 307 meter ret op af havet.

Stå på Nordkapp

 

Snescootersafari

Oplev Nordlys - Krydstogt Nordkap

I Kjøllefjord venter der en uforglemmelig snescootersafari til et af Europas mest spændende og ekstreme naturområder. På den fartfyldte tur ud over de nærmest endeløse vidder kan man være heldig at opleve det dansende Nordlys oppe på himlen. Her kan I jagte det flammende polarlys uden at blive forstyrret af udefrakommende lyskilder, mens I farer hen over det øde landskab. Undervejs bliver der gjort stop og nyde en kop varm kakao rundt om et lejrbål.Du kører din egen snescooter, så du må have kørekort for at tage med på denne oplevelse nær Nordkapp.

Snescootersafari nær Nordkapp

 

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her