Krydstogt Nordkap

Nordkap – unikke oplevelser på et krydstogt

Oplev Nordlys - Krydstogt NordkapForestil dig den mørke periode, vildmarken, spændende udflugter, det arktiske vinterlys i mange forskellige nuancer og ikke mindst Nordlys. På et krydstogt til Nordkap og de omkringliggende smukke havne, fra Tromsø til Kirkenes venter der unikke natur og oplevelser som du sent vil glemme.


Unikker oplevelser på rejsen mod Nordkap

Inden vi når til Nordkap, er der afgang fra Ishavsbyen Tromsø – eventyrernes og eventyrenes by. Hundeslædekørsel i NorgePå en hundeslæderejse kan du opleve den nordnorske vinter på tæt hold.
Nyd udsigten af det frosne landskab som i kan opleve på turen, inden i går ombord på skibet. Om aftenen kan du nyde en kop dejlig varm kaffe, the eller noget andet lækkert på dækket og nyde det samme smukke vinterlandskab med et større overblik. Nyd hvordan den friske vinterluft og spejd efter Nordlys.

 

Honningsvåg  – porten til NordkapNordkapp med Hurtigruten |Travelnorth.dk

Næste morgen er skibet ankommet til Honningsvåg – som også kaldes porten til Nordkap. Tag med på den spændende udflugt, som tager jer tæt på Nordpolen – der kun er 2120 km derfra. Du er på toppen af verden. På Nordkap kan du tage et billede sammen med statuen af en globus, der er placeres på det imponerende plateau, der rejser sig 307 meter ret op af havet.
I Kjøllefjord venter en uforglemmelig snescootersafari til et af Europas mest spændende og ekstreme naturområder.
På den fartfyldte tur ud over de nærmest endeløse vidder kan man være heldig at opleve det dansende Nordlys Hurtigruten - Finmarkens Vildmark - hundoppe på himlen.
Denne tur ender i Mehamn, hvor I stiger ombord på skibet igen.

Rejsens videre til Kirkenes

I løbet af natten sejler skibet videre til Kirkenes, hvor I ankommer næste morgen. Kirkenes er et fremragende udgangspunkt for at opleve endnu en spændende vintereventyr – med sne og vildmark. Kirkenes er den eneste by i Norge, hvor øst møder vest – byen ligger nemlig op ad den russiske grænse. Hvis du kunne tænke dig en actionpræget oplevelse, kan vi anbefale den spændende safari over en tilfrosset fjord på snescooter eller oplev sneen suse forbi på slædehundeturen. Begge muligheder lader dig ikke i tvivl om at dette virkelig er den rene vildmark. Vil du hellere prøve en rigtig “kold fornøjelse”, bør du tage med på udflugten til Kirkenes Snehotel – dette unikke hotel er bygget af sne og is, så det lever op til sit navn.

Returrejsen 

Efter at have nydt Kirkenes og de spændende ekspeditioner, er det ombord på Hurtigrutens fartøj igen. Ombord kan I nyde de lækre måltider, som serveres i skibets restauranter inden I prøver at fange et glimt af nordlyset fra dækket. Når skibet ankommer til Mehamn bød man ikke snyde sig selv for en snescootertur ud i polarnatten. Her kan I jagte det flammende polarlys uden at blive forstyrret af udefrakommende lyskilder, mens I farer hen over det øde landskab. Undervejs bliver der gjort stop og nyde en kop varm kakao rundt om et lejrbål.

Næste dag besøger skibet 5 mindre havne – blandt andet verdens nordligste by, Hammerfest. sidste nat er båden retur i Tromsø. Her er det muligt at sejle videre mod syd og fortsætte den spændende rejse med Hurtigruten eller man kan udforske den spændende by, som er berygtet for at have Norges vildeste natteliv.

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her