Geirangerfjorden

Oplev smukke Geiranger med Hurtigruten


Geirangerfjorden er en af Norges mest kendte fjorde – den er med sit unikke og smukke landsskab kommet på UNESCOs verdensarvsliste.

 

Skagefla og Geiranger Fjord |Travelnorth.dk

Den bedste måde at opleve Geirangerfjorden er fra søvejen.

Dalsnibba-ML-00034-0136a2-hm (1)

Se de ensomme gårde højt oppe på fjeldsiden, blandt andet Skageflå. Skageflå er en forladt fjordgård, hvor det norske kongepar, Dronning Sonja og Kong Harald,  fejrede deres sølvbryllup i 1993. På sørejsen kan du også opleve de fantastiske vandfald ” De Syv Søstre”, ”Brudesløret” og ”Friaren”, som gør naturen vild og smuk.

Oplev Geirangerfjorden med Hurtigruten og på en udflugt – klik her for mere information om udflugten med Trollstigen.

Hvornår kan du besøge Geirangerfjord: Udflugten kører i sommerperioden fra den 2.juni og frem til den 1. septemeber.


Tre attraktioner og oplevelser i Geiranger


Vandfald ved Geirgrangerfjorden |Travelnorth.dk

1. Dalsnibba

Du kan blandt andet blive imponeret af Dalsnibba, som er et af hovedattraktionerne i området med et fantastisk udsigtspunkt 1500 m.o.h. Dalsnibba er en meget populær top at besøge for alle gæster, der befinder sig i området.

 

2. Flydalsjuvet, Trollstigen og Ørnsvingen

Et af de andre imponerende udsigtspunkter over Geiranger og Geirangerfjorden er Flydalsjuvet.

Dalsnibba-Geiranger-00529f-hm

Flydalsjuvet er let tilgængelig  ca.4 km fra Geiranger på vej til Grotli. Udsigtspunktet er blevet moderniseret, som en del af det norske projekt Nationale Turistveger. Andre attraktioner i området, som er en del af Nationale Turistveger, er Trollstigen, Ørnsvingen og  Gudbrandsjuvet.


3. Norsk fjordsenter med lokale varer, kunst og norsk design

Geiranger byder også på andre oplevelser hele året rundt blandt andet Norsk Fjordsenter. Centeret har fokus på natur- og kulturhistorien og har et tæt samarbejde med UNESCO, hvor det har fokus på, hvordan man skal værne om det specielle landskab i området.  Der er mange muligheder for shopping i Geiranger – her kan du blandt andet købe lokalt produceret varer, souvenirs, kunst og norsk design.

Tag turen til denne naturperle i Fjord Norge og se de høje majestætiske snedækkede fjeldtoppe og oplev den gæstfrihed de lokale beboere byder på.

 

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her