Sæt kursen nordpå – tag til Nordkap eller Fjordnorge

Rundrejse i Norden

Er I så småt gået i gang med at kigge på planerne for 2016 og overvejer om turen f.eks. skal gå nord på?

Nordkapp

Så hjælper vi gerne med at planlægge og booke rejsen.

Nordkap

Hvad med at besøge Nordkap med mulighed for at se midnatssolen fra det europæiske fastlands nordligste punkt – få evt. et ekstra highlight på rejsen ved at tilbyde en tur med Hurtigruten “verdens smukkeste sørejse” og giv gæsterne muligheden for at opleve Norge både til lands og vands.

Se Lofoten med sine majestiske fjeld, og besøge Trondheim, Kongernes By, med sin katedral Nidaros Domkirke som en af byens store historiske attraktioner.

Oplev Stockholm, nordens Venedig, besøg julemanden i Rovaniemi og få en spektakulær oplevelse på Nordkapklippen, lad gæsterne opleve de forskellige sider af Norden.

Vi kan tilbyde en pris fra DKK 9600,- per person i dobbeltværelse for en 12 dages Nordkap-tur inkluderet halv pension – kontakt os for et tilbud til din gruppe.

Fjordnorge

Tag med på en tur til Norge og oplev de dybe fjorde og høje fjelde. Vi tilbyder både rundrejser og opholdsrejser i dette fantastiske smukke land.

Kombiner turen så din gruppe får mulighed for at udforske de lidt større byer som Ålesund og Bergen, men samtidig har tid til at kigge på de små hyggelige byer beliggende ved Geiranger- og Sognefjorden. Tag en tur op på Fløien og se Bergen fra oven, oplev Ålesunds Jugendstil, eller tag en sejltur på Geirangerfjorden.

Vi hjælper gerne med jeres næste Norgestur – kontakt os gerne for et tilbud samt mere information og muligheder for din gruppe.

 

Samarbejdspartnere:

Vi arbejder med hoteller i både Sverige, Norge og Finland, så der er mulighed for at lave forskellige varianter af rejser og ture.

Vi samarbejder med flere af de  gode hotelpartnere i Norden.

NCH_logo_4Fthon hotels      Scandic HotelsLogo

 

 

 

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her