Om medarbejderne

Om medarbejderne

ronnaugRønnaug Engstad Laursen
Direkte Tlf: 3916 3349
ronnaug@ruby-rejser.dk

 

 

Daglig drift står Rønnaug Engstad Laursen for som daglig leder ved Travelnorth.

Jeg har tidligere været Sales Manager ved Seatravel, har en baggrund som indkøbschef ved Nordic Tours A/S i Århus og tidligere ansat hos Robinson Scandinavia i Norge. Ud over mine norske rødder har jeg en bachelorgrad inden for markedsføring og økonomi i turisme fra Norge. De sidste 13 år har jeg arbejdet med incoming pakkerejser i Skandinavien. Med min erfaring fra arbejdet med Tallink Silja Line og Hurtigruten er jeg ekspert i at sælge pakkerejser i Norden og assistere kunder på bedste vis på det danske marked.

 

monaMona Kristoffersen
Direkte Tlf: 3916 3342
mona@ruby-rejser.dk

 

 

 

Mona Kristoffersen er ansat per den 25. juni 2015 som salg og marketingmedarbejder ved Travelnorth.

Med en kandidat i virksomhedskommunikation i baglommen, var det oplagt at arbejde med salg og marketing. Jeg har også en bachelor i spansk og erhvervskommunikation, hvor jeg fokuserede på turismekommunikation og oplevelsesøkonomiske perspektiver. Jeg har tidligere arbejdet ved et niche rejsebureau som rejsekonsulent, hvor jeg havde en del af ansvaret for den daglige drift af kontoret. Jeg rejser selv flere gange om året og har flere gange sejlet med Hurtigruten. Jeg glæder mig hver gang, jeg skal til Norge, da landet rummer lidt af det hele dvs. smukke strande, stejle fjelde, dejlig mad, smukke fjorde og kystbyer.

 

Mads Bygballe Christiansen
Ejer
mads@ruby-rejser.dk

 

 

Jeg er direktør for Sunway Group, som b.la. ejer Travelnorth og Ruby Rejser, så jeg sidder med ledelse og udvikling. Derudover er jeg også pedel på kontoret – og enkelte gange IT-ansvarlig.

Jeg holder meget af aktivferie, og sejlads, cykling og ski er noget af det, der tidligere er blevet brugt rigtig meget tid på. Med to små, meget aktive piger ser tiden lidt anderledes ud, men jeg glæder mig til, i fremtiden, at dele disse rejseoplevelser med dem og resten af familien.

 

 

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her