Om medarbejderne

Om medarbejderne

ronnaugRønnaug Engstad Laursen
Daglig leder

Direkte Tlf: 3916 3349
ronnaug@ruby-rejser.dk

 

 

Daglig drift står Rønnaug Engstad Laursen for som daglig leder ved Travelnorth.

Jeg har tidligere været Sales Manager ved Seatravel, har en baggrund som indkøbschef ved Nordic Tours A/S i Århus og tidligere ansat hos Robinson Scandinavia i Norge. Ud over mine norske rødder har jeg en bachelorgrad inden for markedsføring og økonomi i turisme fra Norge. De sidste 13 år har jeg arbejdet med incoming pakkerejser i Skandinavien. Med min erfaring fra arbejdet med Tallink Silja Line og Hurtigruten er jeg ekspert i at sælge pakkerejser i Norden og assistere kunder på bedste vis på det danske marked.

 

monaMona Kristoffersen
Salg og marketing
Direkte Tlf: 3916 3342
mona@ruby-rejser.dk

 

 

Jeg kan hjælpe dig med skibsrejser på Tallink Silja Line og Hurtigruten. Drømmer du f.eks. om at opleve nordlys eller midnatssolen på verdens smukkeste sørejse langs Norges kyst? At betragte isbjørne i den uberørt vildmark på Svalbard? Eller måske sejle ved Antarktis eller Grønlands fjerntliggende bygder og smukke landskaber, som kun kan besøges med skib? Uanset hvilken rejse du har i tankerne, så kan jeg hjælpe dig med at realisere drømmen.

En rejse skaber minder og historier for livet, og selv er jeg afsted flere gange om året. De sidste rejser har været til lande såsom Marokko, Spanien og den næste på listen er Grønland. Jeg har flere gange sejlet med Hurtigruten – både alene, med kollegaer og med familie. Jeg glæder mig hver gang, jeg skal til Norge, da landet rummer lidt af det hele dvs. smukke strande, stejle fjelde, dejlig mad, smukke fjorde- og kystbyer. Der er altid noget nyt og spændende at opleve.

Med en kandidat i virksomhedskommunikation i baglommen, var det oplagt at arbejde med salg og marketing. Jeg har også en bachelor i spansk og erhvervskommunikation, hvor jeg fokuserede på turismekommunikation og oplevelsesøkonomiske perspektiver.

 

Mads Bygballe Christiansen
Ejer
mads@ruby-rejser.dk

 

 

Jeg er direktør for Sunway Group, som b.la. ejer Travelnorth og Ruby Rejser, så jeg sidder med ledelse og udvikling. Derudover er jeg også pedel på kontoret – og enkelte gange IT-ansvarlig.

Jeg holder meget af aktivferie, og sejlads, cykling og ski er noget af det, der tidligere er blevet brugt rigtig meget tid på. Med to små, meget aktive piger ser tiden lidt anderledes ud, men jeg glæder mig til, i fremtiden, at dele disse rejseoplevelser med dem og resten af familien.

 

 

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her