Incoming

Travelnorth Incoming

travelnorth-incoming-sort-hvid

Kort om Travelnorth Incoming

Travelnorth incoming er  et rejsebureau med speciale i de nordiske og baltiske lande. Vi kan hjælpe med at skabe den komplette pakker til rejsebureauer og rejsearrangører, og tilbyder de bedste priser og services. Vores team har arbejdet i rejsebranchen i flere år og har en masse erfaring med at arrangere rejser i de nordlige lande.

GSA for Tallink Silja Line og Hurtigruten

Som agent for både Tallink Silja Line og Hurtigruten, kan vi bygge endnu flere højdepunkter på din gæsts rejse og tilbyde dine gæster naturskønne oplevelser både på land og på hav. Vi tilbyder en bred vifte af services på alle årstider og kan hjælpe dig, om end det er minicruise, enkeltrejser eller skræddersyede rundrejser tilpasset specielt til din virksomhed. Vi kan også hjælpe, når det kommer til aktive rejser såsom vandreture og cykling. Travelnorth’s erfarne personale har mange års erfaring i at sammensætte pakkerejser for individuelle og turoperatører. Vi har gode forbindelser i hele Norden og kan være behjælpelige med at skaffe priser og bookinger.

  • travelnorth-incoming-sort-hvid– Færgetransport fra Danmark til Sverige/Norge
  • – Færgetransport fra Sverige til Finland, Estland og Letland med Tallink Silja Line
  • – samt krydstogter og transport med Hurtigruten i Norge

Fantastiske samarbejdspartnere

Vi har flere gode samarbejdspartnere, såsom Scandic Hotels, Thon Hotels, First Hotels, Nordic Choice Hotels, Comwell Hotels, Arp-Hansen, Sokos Hotels & Restel Hotel Group. Disse hoteller og andre betyder at vi altid kan tilbyde gode kvalitetshoteller. Kontakt os endelig hvis du har en forespørgsel, booking eller reservation. Vi ser frem til at hjælpe dig med planlægningen af din næste rejse.

Travelnorth Incoming har kontor på Mejlgade i Århus og er en del af Ruby Rejser. Vi tilbyder rejser til både grupper og individuelle rejsende. Tag bussen eller bilen med og kombiner rejsen med nogle nætter på hotel i og oplev natur og traditioner.

Wellcome to Travelnorth Incoming webpage (EN) .

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her