Om Travelnorth

Travelnorth er dansk agent og specialister
i rejser med Hurtigruten og Tallink Silja Line

 

Vi er et Århusiansk rejsebureau med speciale i rundrejser i Norden og Baltikum – Vi er især specialister i Hurtigruten og Tallink Silja Line. Travelnorth ligger i Århus centrum og er en del af Ruby Rejser. Vi tilbyder rejser til både grupper og individuelle rejsende. Tag bussen eller bilen med til norden eller baltikum og kombiner rejsen med nogle nætter på hotel, så du kan opleve natur og forskellige traditioner på de spændende destinationer.

Tallink Silja Line Denmark

Incoming 

Med vores gode samarbejdspartner kan vi hjælpe med at skabe den komplette pakker til rejsebureauer og rejsearrangører, og tilbyder de bedste priser og services.

Travelnorth Incoming

 

Online explorer katalog 2017 for Hurtigruten |Travelnorth.dk

Kontakt 

Her kan du finde Travelnorths kontakt-oplysninger, medlemsnummer af rejsegarantifonden og åbningstider. Læs også om vores baggrund og hvordan vi kan hjælpe dig.

Find kontaktoplysninger 

 

 

travelnorth_favicon

Om medarbejderne

Find telefonnummer og e-mail adresser til de enkelte medarbejdere. Læs om medarbejderen og find frem til her hvem du skal tale med for at bestille din rejse med Hurtigruten.

Læs om medarbejderne


 


ronnaugRønnaug Engstad Laursen
Direkte Tlf: +45 3916 3349
ronnaug@ruby-rejser.dk
monaMona Kristoffersen
Direkte Tlf: +45 3916 3342
mona@ruby-rejser.dk

 


Samarbejdspartnere

RubyRejser_150x150_blåTravelnorth er en del af Ruby Rejser. Ruby Rejser har i over 40 år sendt danskere på ferie. Gennem disse år har førsteprioriteten været at få glade gæster. Konceptet har skabt et solidt fundament, der gør, at Ruby Rejser i dag sælger rejser til hele skandinavien.

Siden de første skirejser blev solgt i 1974 har Ruby Rejser udvidet sortimentet, der nu indeholder flere former for aktiv ferie. Blandt udvalget finder man de meget populære ferieformer som ski-, vandre- og cykelferier. Specielt for Ruby Rejser er fællesrejserne, der er at finde på flere destinationer. Her deltager gæsterne aktivt i praktiske gøremål under rejsen, som fx fælles madlavning – et koncept, der giver et helt særligt fælleskab og sikrer en social ferie i topklasse.

Kontakt Ruby Rejser

 
strobel_ruby rejser logo Ruby_Blå hest - cmyk

Strobel Travel har siden 1993 sendt gæster til nogle af de mest eksotiske destinationer i verden. Gennem årene har Strobel opbygget en ekspertviden omkring især Caribien, krydstogter og lystfiskerrejser. Dygtige rejsekonsulenter sidder klar i Aarhus til at tage hånd om netop jeres rejsedrømme – rejsen planlægges fra start til slut med udgangspunkt i jeres behov og ønsker.

 

Kontakt Strobel

 

 

Seatravel_180x180

Seatravel tilbyder flod- og sejlbådsferier i hele verden. Med adgang til mere end 2000 flodbåde i Europa og 3000 sejlbåde i verden, er der helt sikkert også en ferie for dig! De dygtige medarbejdere vil finde den den bedste løsning for netop dig.

Hos Seatravel er filosofien, at personlig kontakt skaber de bedste resultater og eksperterne deler derfor gladeligt ud af egne erfaringer. Seatravel er en del af Sunway Group, der har kontor i Aarhus C.

Kontakt Seatravel

 

 

Sunway_logo_squareSunway Group driver flere specialrejsebureauer i centrum af Aarhus. Vi kan tilbyde et væld af forskellige rejseformer – og helt sikkert en, der passer til dig! Gennem alle vores selskaber vægter vi vejledning og service højt. Vi har mere end 40 års erfaring i branchen, og derfor ved vi, at vores metoder holder vand.

Kontakt Sunway Group

 

 

Kontakt os for et konkret tilbud eller for at høre mere om mulighederne.
Vi udarbejder et forslag til en rejse, som er skræddersyet til dit behov.

Travelnorth er en del af Ruby Rejser ApS – alle vores pakkerejser er dermed dækket af Rejsegarantifonden.