Specialtilbud: Juni med Hurtigruten

Specialtilbud:
Hurtigruten i juni med fly – du sparer nu op til 25%

______

I juni kan du opleve 24 timers dagslys, så du har mere tid til at nyde naturen og seværdighederne. Og det er til en rejse inkl. fly, transfer og sejlads til en fast pris. Afrejse den 4 juni 2018.

 

Trollfjorden Hurtigruten - Travelnorth og Ruby Rejser

Afrejse 4. juni til 10. juni med MS Trollfjord
Nordgående fra Bergen til Kirkenes – 7 dage

  • – Fly fra København tur/retur. Afrejse den 4. juni.
  • – Transfer tur/retur
  • – Sejlads i valgt kahyt
  • – Helpension ombord på skibet (morgenmad, frokost, aftensmad)

Afrejse 4.6:
Pris DKK 11.998,- per person i indvendig kahyt  – en kahyt tilbage
Pris DKK 13.998,- per person i udvendig kahyt (kan have begrænset udsigt) – en kahyt tilbage
Pris DKK 16.998,- per person i superior udvendig kahyt 

 

Ja, tak. Jeg vil bestille rejsen d 4 juni (online via Ruby Rejser) 

 

 


NORDGÅENDE SEJLADS – 7 dage

Dag 1: Rejsens start i Bergen

Bjergtagene Bergen |Travelnorth.dk

Rejsen begynder i Bergen, som også kaldes  indgangen til de Norske fjorde. Du har inden afrejse mulighed for at besøge byen, da skibet først sejler om aftenen. Besøg Bryggen, der er på UNESCOs verdensarv liste. De fine træhuse toner op langs havkanten som et bevis på historien tilbage fra 1300-tallet fortsat lever. Tag turen op på fjeldet Fløyen med Fløibanen, hvor der er en fantastisk udsigt over byen. Besøg Fisketorget, se Edvard Griegs hjem og museum, eller tag turen til Fantoft Stavkirke.

 

Dag 2: Besøg i Ålesund og fjordene

Ålesund | Hurtigruten

Sejlturen går nordover til Ålesund, det perfekte eksempel på en by med jugendstil. Ålesund er byen der brændte ned tilbage i 1904, men blev genopbygget i Jugendstil. Midt i byen kan du se fjeldet Aksla, der ligger 418 trappetrin fra centrum. Når vi sejler væk fra Ålesund, så sejler vi ind i ægte vikingeland mod vest. Her regerede de store vikingehøvdinge.

Geirangerfjorden:

Geirangerfjorden med Hurtigruten langs Norges kyst |Travelnorth.dk

Turen går videre ind til den naturskønne Geirangerfjord, der er med på UNESCOs liste over verdens kultur og naturarvs steder. Du passerer 800 meter høje fjeldesider og imponerende vandfald undervejs. Du kan eksempelvis tage på en udflugt til Trollstigen, hvor du på køreturen kommer ned ad den snoede vej med 11 hårnålesving. Fra toppen af fjeldet er der en fantastisk udsigt.

 

Dag 3: Kongernes by, TrondheimNidaros Katedral | travelnorth.dk

Trondheim er midt-Norges hovedstad med sin pragtfulde Nidaros Domkirke og andre seværdigheder, og er stadig hovedmålet for mange pilgrimsrejsende. Opførelsen af den enorme bygning over gravpladsen for Olav den Hellige startede helt tilbage i 1100-tallet. Besøg den gamle bydel Bakklandet, med velbevarede og gamle farverige træhuse, inden vi sejler videre mod midnatssolens rige.

 

Dag 4: Polarcirkelen og Lofoten

leknes-ved-lofotenEn af dagens højdepunkter er at krydse over polarcirklen inden Hurtigruten ankommer til Ørnes. Det er første dag i det arktiske farvand på denne rejse, og i løbet af aftenen ankommer Hurtigruten til Svolvær – også kaldet Lofoten. Lofoten regnes også som en af turens store højdepunkter med sine majestætiske fjelde, der gemmer små fiskelandsbyer og hvide sandstrande.

 

 

Dag 5: Tromsø, porten til Ishavet

Tromsøe med Hurtigruten

I løbet af natten sejler vi gennem det smalle Raftsundet.  Hurtigruten har et stop i Harstad inden turen fortsætter via Finnsnes til Tromsø med et langt stop. Her mødes det nordgående og sydgående Hurtigruten skib. Tromsø er den arktiske hovedstad, en smuk by med et levende kulturliv. Byen er omgivet af fjelde, fjorde og øer, og  med sit kendte landmærke Ishavskatedralen, som er et besøg værd.

 

Dag 6: Honningsvåg og Nordkap

Honningsvåg med Hurtigruten

Turen går i dag til Honningsvåg, også kendt som indgangen til Nordkap, der er det nordligste punkt på europæisk fastland. Vi sejler gennem Lapland , hvor Hurtigruten passerer klippeformationen Finnkjerka og fiskelandsbyen Køllefjord, hvor der er muligt at møde de lokale samere.

 

 

Dag 7: Kirkenes
– rejsens vendepunkt og start på rejsen mod sydMS Nordlys ved Kirkenes |travelnorth.dk

Udsigten og havet bliver mere dramatisk når vi sejler mod Kirkenes. Kirkenes ligger kun få kilometer fra den Russiske grænse og de samiske lokalsamfund i det nordlige Skandinavien. Kirkenes er kendt som hovedstaden i Barentsregionen og porten mod øst. Sommeren er fantastisk i Kirkenes med op til 30 varmegrader og den lokale befolkning snakker norsk, samisk, finsk og russisk som også genspejler kulturen i Lapland. Vi ankommer med skibet kl. 9. og tager direkte ud i lufthavnen, hvor vi flyver tilbage til Danmark

Jeg vil gerne bestille en juni rejse (online via Ruby Rejser)