Jagt nordlys med hundeslæde i Svalbard

Jagt nordlys i Svalbard

Nordlyset er uforglemmeligt i Svalbard i januar og februar. Tag med på en 5 dages rejse, der byder på hundeslædetur, ophold i en af verdens nordligste bosættelser og besøg i en isgrotte. Intet singletillæg.

 

Isgrotting

Polarnætterne oplyses af stjernerne og måneskinnet. Solen når aldrig rigtigt op over horisonten og himlen er en scene for det vi jagter, og som alle vil se – nemlig aurora borealis. Man føler terrænet, mens hundene spæner af sted. En bevægelse af lys på himlen snupper måske pludselig opmærksomheden og der er en larmende stilhed, imens man iagttager det magisk dansende nordlys.

Afrejse 22. januar til 26. januar 2018 – udsolgt

Afrejse 29. januar til 2. februar 2018 – Udsolgt

Afrejse 5 februar til 9. februar 2018 – Udsolgt

Afrejse 15. januar til 19. januar 2018 – Udsolgt

Bestil rejsen online her (via Ruby Rejser)
Rejsen er lavet i samarbejde med Ruby Rejser

 

Inkluderet i prisen: 

  • – Fly tur/retur fra København til Longyearbyen (via Oslo) (Norwegian)
  • – Transfer til/fra lufthavnen til Longyearbyen
  • – 4 nætter på hotel i Longyearbyen inkl. morgenmad
  • – 2 x 3 retters middag inkl. kaffe
  • – 2 x 2 retters frokost inkl. kaffe
  • – Udflugt: Besøg i isgrotte
  • – Udflugt: Jagt nordlyset på hundeslædetur

 

Bestil rejsen online her (via Ruby Rejser)
Rejsen er lavet i samarbejde med Ruby Rejser

 

Hanne Feyling_Spitsbergen Travel Den norske ø-gruppe Svalbard

Longyearbyen gemmer sig mod den kolde arktiske luft kun 1350 kilometer fra Nordpolen. Man omfavnes af stilheden, der ikke findes andre steder, og det er en helt speciel oplevelse at se, når de sneklædte tinger og det uendelige landskab oplyses af nordlyset. Dette er et arktisk polareventyr, hvor vi oplever polarnætterne, der oplyses af stjerner, måneskin og måske nordlys.

Det giver en helt speciel stemning, når solen aldrig rigtig står op – forestil jer fx en hundeslædetur gennem det frosne landskab, med kun pandelamper og en sparsom belysning langs hovedvejen til at vise vej! Eller måske nordlyset, der danser over himlen. Turen byder også på udforskning af flotte isgrotter – igen med pandelampen som den nye bedste ven.” – Fortæller Michael Perry, der var afsted i december sidste år. 

Om Rejsen

Ice caveDu tager tidligt afsted fra København kl. 7.10. Når du ankommer til Svalbard bliver du hentet i lufthavnen og kørt til hotellet Radisson Blu Polar. Hotellet lægger i hjertet af Longyearbyen og har en fantastisk restaurant tilknyttet, hvor du kan nyde en panorama udsigt over de majestætiske bjerge Hiorthfjellet.

Selve rejsen foregår på egen hånd fra indcheck i Københavns lufthavn til ankomst i Longyearbyen og det samme på returflyvningen. På udflugterne er der guide med.

Spændende udflugter inkluderet

Nordlys på SvalbardGå gennem hjertet af en isbræ og ned i en skjult verden. I lyset fra din pandelampe ses en glitrende, krystalagtig grotte med fascinerende formationer i de frosne vægge. Om sommeren er grotten en brusende smeltvandselv, og du kan se, hvordan vandet har lavet en dyb rende

På disse lange, mørke timer giver vejret dig bedre mulighed for at opleve nordlys. Guiden fører an og hundeslæden følger efter. Det er en helt fantastisk og autentisk måde at opleve det arktiske på. Hver hundeslæde er til to personer og der er mulighed for at klappe hundene.

Tilvalgsudflugt: Der er også mulighed for at tilføje ekstra udflugt til en Nordlys aften på Camp Barentz, der er cirka 12 kilometer uden for Longyearbyen (DKK 898,- per person). Når vi befinder os her – et stykke uden for den oplyste by – er der endnu større chancer for at se det fantastiske nordlys. I løbet af aftenen kan du nyde spændende foredrag om det fascinerende naturfænomen samt en god middag med drikkevarer.

Rejseplan

Mandag
Fly KBH-OSL-LYR
Transfer lufthavn-hotel
Kl. 14:00 – 2 retters frokost på Restaurant Nansen
Kl. 19:00 – 3 retters middag på Restaurant Nansen

Tirsdag
Kl. 19:00 – Nordlysaften på Camp Barentz inkl. middag (3 timer)
OBS! ikke med i standard pakken, skal tilkøbes

Onsdag
Kl. 13:00 – 2 retters frokost på Restaurant Nansen
Kl. 15:00 – Nordlyssafari med hundeslæde (4 timer)

Torsdag
Kl. 9:00 / 10:00 / 11:00 – Isgrotte vandring (2 timer)
Kl. 19:00 – 3 retters middag på Restaurant Nansen

Fredag
Transfer hotel-lufthavn
Fly LYR-OSL-KBH

Vi tager forbehold for ændringer i rejseplanen.

 

Kontakt