Explorer rejser – Europa

Ekspeditionsrejser i Europa

Det europæiske kontinent byder på historiske kyster med gamle civilisationer, storslåede byer og skjulte perler. Rejser i Europa med Hurtigruten er en mulighed for at opleve alt fra de legendariske fjorde i Norge til det nordlige Afrika. Du besøger destinationer, der giver et sjældent indblik i europæisk historie og kultur.

 

 

Vores rejser til Europa

mauere-keltere-og-fjorde i europa med Hurtigruten

Maurere, keltere og fjorde

En rundrejse der begynder i Marokko, hvorefter vi udforsker Spaniens og Portugals kyst. Et kort stop i Frankrig og så videre til Isles of Scilly. Irland byder på den barske kyst og videre til de barske men smukke Britiske øer. Vi runder Skotland og Tyskland ind rejsen slutter i Bergen.

Afrejse 17.04.2017
21 dage | fra 31.378,- pr person

 

udforsk-atlanterhavets-oeer med HurtigrutenAtlanterhavets øer – Lissabon til Casablanca

Øhop rejse med sort jord og frodig vegetation på vulkanske øer, der er de mindre besøgte dele af De Kanariske Øer. Udforsk tre af de afsidesliggende øer på Azorerne og besøg to af Marokkos mest charmerende byer – alt på én rejse. Alle øer giver et fascinerende indblik i det lokale liv. Flere af øerne har steder på UNESCOs verdensarvliste.

Afrejse 03.04.2017
15 dage | fra DKK 15.646,- pr person

 

atlanterhavets-perler med HurtigrutenAtlanterhavskystens perler

Vi sejler fra Amsterdam mod Lissabon i Portugal. Du besøger nogen af Europas vigtigste seværdigheder og UNESCO-højdepunkter, hvor du lærer mere om den lokale historie, arkitektur og kultur.

Afrejse 23.09.2017
7 dage | fra DKK 10.031,- pr person

 

kulturelle-kontraster-over-nordatlanten-til-afrika med HurtigrutenKulturelle kontraster fra Nordatlanten til Afrika

Rejsen starter i Bergen, som betegnes porten til fjordene, og byder på den UNESCO-fredede Bryggen. Vi krydser Nordsøen til den næste charmerende by, hovedstaden i Holland, Amsterdam. Byen tilbyder en vidunderlig blanding af historiske karisma og byliv, der kan udforskes på cykel, til fods eller med båd i kanalerne.

Afrejse 13.09.2017
11 dage | fra DKK 16.841,- pr person

 

Kontakt Travelnorth - din Hurtigruten partner

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her