Svalbard, Øst-Grønland og Island: Vikingerejse over Atlanten

Svalbard, Øst-Grønland og Island: Vikingerejse over Atlanten

Udforsk verdens største nationalpark og hold udkig efter isbjørne. En ekspeditionsrejse til 3 store øer på ét eventyr. Denne rejse er uforlignelig med alt andet på den nordlige halvkugle.

Svalbard, Island, Grønland med Hurtigruten - Travelnorth - Billede af Trim Ivar Bergsmo

 

Ekstreme arktis - Rejse til Svalbard, Grønland og Island | Travelnorth.dkAfrejse 5. august 2018
En rejse på i alt 14 dage med skibet MS Spitsbergen

Pris fra 46.720,- per person i indvendig kahyt

Send forespørgsel

 

Højdepunkter på rejsen:

  • – Udforsk verdens største nationalpark i Nordøst Grønland
  • – Oplev Islands hovedstad, gletsjere og kolde kilder
  • – Udforsk Svalbard med isbjørne, Magdalenefjorden og kulminebyen

 


Rejsens indhold

Dag 1-2: Afrejse og Longyearbyen

Rejsen begynder i Oslo – Norges hovedstad. Dagen kan gå med at tage på lidt sightseeing i Oslo inden du rejser videre til Longyearbyen (fly fra Oslo til Longyearbyen er inkluderet). Ved ankomst til Longyearbyen kan du på egen hånd opleve byen inden skibet MS Spitsbergen lægger fra kaj.

Dag 3: Nordvest Svalbard, Nationalpark og Ny Ålesund

Vi besøger Nationalparken, der dækker nordvest-hjørnet at Svalbard. Området er fyldt med fantastiske kontraster fra frodige landskaber til gletjsere. Vi besægersejler ind i Kongsfjorden og Magdalenefjorden og besøger den gamle kulmineby Ny Ålesund.

Dag 4:  Til søs

Denne dag tager ekspeditionsteamet dig med på en rejse, der giver dig mere viden omkring forskellige emner, når de holder foredrag ombord.

Dag 5-11: Nordøst Grønland, Nationalpark

På denne del af rejsen vil du opleve naturens stilhed i nationalparken og hvordan der på nogen steder ikke er tegn på liv. Det er selvfølgelig med undtagelse af nogle få fangstationer, en vejrstation og Siriuspatruljen. Nationalparken i Grønland er et arktisk paradis og en ødemark med et vildtliv, der ikke ses magen til i de beboede områder af landet. Nationalparken er den største i verden. Men på grund af sin størrelse og relative utilgængelighed er det ikke en nationalpark i traditionel forstand.

Du vil på rejsen gennem nordøst Grønlands fjorde opleve gletsjere og granitklipper så langt øjet rækker. På grund af det isklædte landskab, så vil der være mulighed for at opleve isbjørne.

Dag 11: Ittoqqortoormiit (Scorebysund)

Scorebysund er Grønlands mest isolerede by. Vi er nu i nordøst-Grønlands nationalpark. Pelsjægerne, der levede her, var de eneste, der havde ret til at jage i Nordøst-Grønland. Du kan besøge museet, kirken eller en fotoudstilling i byen Ittoqqortoormiit.

Dag 12: Til søs

Dag 13: Vestfjordene på Island

Kursen sættes mod Island og vestfjordene. Oplev Stykkishólmurs lava og klippeformationer, gletsjere, vulkansk aktivitet, varme og kolde kilder.

Dag 14: Reykjavik

Rejsens sidste dag, hvor vi ankommer til verdens nordligste hovedstad Reykjavik og her slutter vores ekspedition.

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her