Explorer rejse – Grønland

Explorer rejser til Grønland med Hurtigruten

Grønland er kontrasternes land og en fascinerende destination. Oplev Grønlands kolossale isbjerge, udforsk de dybe fjorde, indlandsisen, diskobugten, de fantastiske blomsterenge og det rige dyreliv under midnatssolen med Hurtigruten.

 

 

Rejser til Grønland - Paamiut - Travelnorth - Af Hilde Foss

Kampagner

Vi har lige nu ingen kampagner for rejser til Grønland. Bestiller du din rejser for 2019 allerede nu, så får du dog den bedste og laveste pris. Du er også velkommen til at holde øje her på siden, da vi løbende får tilbud på rejser. Kontakt os evt. for info.

 

MS Spitsbergen Hurtigruten rejse til Grønland - MS Spitsbergen - Orjan bertelsen

Skibene – Dit hjem ombord

Der er ekspeditionsskibene MS Fram, MS Midnatsol, og de nyeste skibe på stammen MS Roald Amundsen  og MS Fridtjof Nansen er bygget til at sejle på ekspeditionsrejser og har høj sikkerhed og komfort.

 

film-photo-muligheder-paa-antarktis

Film om Grønland

Oplev hjertet og sjælen i den skrøbelige vildmark langs Grønlands øst- eller vestkyst, når vi sejler ind til bygder, der blev grundlagt af vikinger, og passerer gletsjere, der kælver is ud i havet. Vi har rejser fra juni til august.


OPLEV MAGIEN PÅ GRØNLAND OG ISLAND


Grønland med Hurtigruten - Travelnorth en del af Ruby RejserGrønland og Island – Arven efter vikingerne | 16 dage

Sagaøen Island imponerer med forskellige landskaber og fugleliv inden vi sejler videre til Grønland. På Grønland besøger vi både den sydøst- og sydvestlige del af Grønland med historiske steder fra vikingetiden og dybe fjorde. Du sejler med det nyeste skib MS Roald Amundsen, der kun har udvendige lækre kahytter.

Pris nu fra DKK 43.876,- per person i udvendig kahyt

Læs mere om rejsen  

 

Bestil din rejse tidligt og få den bedste pris.

 


Østgrønland | 2019


Fjord og nationalparkoplevelse med Hurtigruten - Travelnorth

Svalbard, Østgrønland & Island
Fjord- og nationalparkoplevelse | 12 dage

Oplev tre arktiske øer på én rejse og besøg i verdens mindste besøgte nationalpark og udforsk verdens største fjord på Østgrønland. En uforglemmelig rejse der begynder på Svalbard til Østgrønland og slutter på Island.

Skib
MS Roald Amundsen (Kun udvendige kahytter)

Afrejse juli:
26.07.2019

Pris fra DKK 39.268,- per person

Læs mere om rejsen

 

 

Billig rejse til Grønland med Hurtigruten |TravelnorthTre arktiske øer - Jan Meyen, Svalbard og Island - tilbud på rejse med Hurtigruten - Travelnorth en del af Ruby Rejser

Jan Meyen, Svalbard & Island
Tre aktiske øer  | 12 dage

Oplev uberørte landskaber på en sommerekspedition til de tre arktiske øer. Der er mulighed for at opleve gletsjere og varme kilder, når vi rejser fra Island over Jan Mayen til Svalbard, hvor rejsen slutter i isbjørnens land.

Skib
MS Spitsbergen.

Afrejse i juli:
01.07.2019

Pris fra DKK 35.137,- pr person

Læs mere om rejsen


Vestgrønland | 2019


Tilbud på rejse til Island og Grønland med Hurtigruten - Af andreas-kalvig-anderson (1)Island og Grønland - arven efter vikingerne med Hurtigruten - Travelnorth en del af Ruby Rejser
Grønland & Island | Arven efter vikingerne | 16 dg

Sagaøen Island imponerer med forskellige landskaber og fugleliv inden vi sejler videre til Grønland. På Grønland besøger vi både den sydøst- og sydvestlige del af Grønland med historiske steder fra vikingetiden og dybe fjorde.

Skib
M/S Roald Amundsen (har kun udvendige kahytter)

Afrejse i august:
6.08.2019

Pris fra DKK 43.876,- per person

Læs mere om rejsen 

Grønland til Thule med Hurtigruten - Travelnorth en del af Ruby Rejser

Grønlands vestkyst til Thule | 16 dage

Rejsen starter i hjertet af Grønland og går til Diskobugtens fantastiske isbjerge inden vi sejler videre nordpå langs kysten. Vi oplever små bygder, inuit-livsstil og naturen på hele strækningen til et sjældent stop: Thule.

Skib:
MS Fram

Afrejse i august: 
5. august 2019

Pris fra DKK 61.468,- per person

Læs mere om rejsen

 

island og Grønland 17 dage med Hurtigruten - Travelnorth en del af Ruby Rejser

Grønland og Island |
Arven efter vikingerne | 17 dage

Gå i vikingernes fodspor, når vi starter rejsen på sagaøen Island. Vi tilbringer to dage for at opleve Island og fortsætter rejsen mod Grønland til Diskobugten alt imens vi besøger historiske steder fra vikingetiden.

Skib:
MS Fram.

Afrejse i juli:
11.07.2019

Pris fra DKK 56.566,- per person

Læs mere om rejsen 

 

Rejse til Grønland - Diskobugten og Vestgrønland - TravelnorthGrønlands hjerte med diskobugten - tilbud på rejse med Hurtigruten - Travelnorth en del af Ruby Rejser

Oplev Grønlands hjerte  | 12 dage

Oplev hjertet og sjælen af Grønland, når vi sejler ind til de små bygder med midnatssolen som kulisse. Vi oplever Diskobugten, udforsker fjorder, skulpturelle isbjerge, Camp Frieda, små bygder og dyrelivet med måske hvaler.

Skib
MS Fram

Afrejse i juli
Juli 2019

Pris fra DKK 35.014,- per person

Læs mere om rejsen  

 

 

 

Se filmen og bliv inspireret af Grønland

Fakta om Grønland

Grønland Hurtigruten - Vikingerejse over NordatlantenFakta om Grønland

Grønland er verdens største ø og en del af kongeriget Danmark. Næsten 80 % af dette selvstyrende område er dækket af en iskappe og mange gletsjere. Alligevel er det isfrie areal næsten lige så stort som hele Sverige, men kun en ganske lille del af dette er dyrkbart land.

Hundeslæden er symbolet på Grønlands vinter og der er fra oktober til april mulighed for at opleve nordlys. Der findes hele 15 hvalarter, der regelmæssigt er i de grønlandske farvande, og der er store chancer for at få et glimt af dem. Imponerende gletsjere og gigantiske isbjerge som i Grønland. Om sommeren er der lyst døgnet rundt, så der er rig mulighed for at opleve det bedste af Grønland både dag og nat. Sæl- og hvalfangst, fiskeri og jagt er de primære indtægtskilder i Grønland. Landet har også en stigende indtægt fra turisme samt en del minedrift.

I Østgrønland er der om sommeren mulighed for sejlads blandt isbjerge, gletsjere eller indlandsisen og måske spotte en hval. Du kommer på en oplevelse, hvor du ser de største fjorde omringet af høje fjelde.

Vestgrønland er Grønlands mest folkerige region. Her bor ca. halvdelen af Grønlands 57.000 indbyggere i de større byer langs kysten og særligt i Sisimiut og Maniitsoq i nord samt i Paamiut og hovedstaden Nuuk i syd. Nuuk er med sine 15.000 indbyggere en af verdens mindste hovedstæder. Også i dette område er der mange naturoplevelser at hente. I havet ud for Paamiut og Nuuk kan man også se hvaler.

Indbyggere: 56.000
Bosættelse: cirka 17.000 af dem bor i hovedstaden Nuuk.
NP pr. indbygger: 25.000 euro (2006).

Godt at vide om explorer rejser til Grønland

GODT AT VIDE OM EXPLORER REJSER

BLIV DIN EGEN OPDAGELSESREJSENDE I OVERDÅDIGE OG FASCINERENDE FARVANDE.

Mange kender Hurtigruten som Verdens Smukkeste Sørejse der sejler op langs Norges vestkyst, men Hurtigruten tilbyder også spændende rejser til tre af verdens mest fantastiske og unikke destinationer.

OMGIVELSERNE OG GRØN NAVIGATION

Kaptajnen om bord tager stolthed i at planlægge ruter der minimerer brug af energi. Al affald blive opbevaret om bord indtil det bliver sat i deposit for behandling i land. Der bliver ALDRIG dumpet affald i havet, og du må heller ikke selv efterlade nogen former for affald i land. Det eneste du må efterlade er dine fodspor!

SIKKERHEDEN OM BORD

Skibene har alle former for sikkerheds udstyr om bord og er specielbygget til at sejle i ishave. Ved afrejse skal alle passagerene igennem sikkerhedsprocedurerne om bord og de specielle sikkerheds regler der er, når du skal i land med Polarcirkel bådene. Alt bagage vil blive gennemlyst ved om bordstigning.

LANDGANG MED POLARCIRKELBÅDE

De fleste landgange sker med Polarcirkel både. Du skal selv være rimelig fit for at gå i og ud af disse både, men ellers skal du ikke bekymre dig for at sejle med dem. Det forventes at du har ordentligt fodtøj til landgangene. I Antarktisk er det påkrævet at bruge gummistøvler. Du er velkommen til at medbringe dine egne gummistøvler, men de kan også lejes om bord.

POLARCIRKELBÅDENE

Disse robuste både muliggør både havudforskning på tætteste hold og sikre landinger i ellers utilgængelige områder. Landingen afhænger af gunstige betingelser. Vind-, vejr- og isforhold.

EKSPEDITIONS TEAMET

Ekspeditions teamet om bord er omhyggeligt udvalgt på baggrund af deres lokalkendskab og særlige ekspertise inden for relevante områder og vigtigst af alt, for deres entusiasme, nysgerrighed og kærlighed til området.

FOREDRAG

Skibets erfarne foredragsholdere besidder indgående kendskab til de områder, hvor der sejles. De vil, regelmæssigt, afholde foredrag om emner som biologi, historie og geologi under hele turen. En tidsplan for forelæsninger vil blive annonceret hver dag, i det daglige program.

UNDERHOLDNING OM BORD

Rejserne er til afslapning og opdagelse, og ikke med kommerciel underholdning, som på andre skibe. Hurtigrutens vigtigste mål er, at du skal tætter på miljøet og omgivelserne, og lade dig dele opdagelserne med dine medrejsende.

SPROGET OM BORD

Sproget på begge skibe er engelsk. Forelæsninger, meddelelser og skriftligt materiale er på engelsk og tysk.

UDFLUGTER

En del af udflugterne er til rådighed ved booking hjemmefra. Når dette er tilfældet, vil vi, på forhånd, forsyne dig med oplysninger om udflugten. Udflugterne er underlagt minimum/maximum antal deltager samt lokale vind-, is- og vejrforhold.

MADEN

Om bord serveres der morgen- og frokostbuffet. Middagen varierer mellem buffet og bord servering. Du har det samme bord under hele rejsen. Hvis du har specielle ønsker (f.eks. vegetarmad, glutenfri m.m.) bedes du informere os dette ved reservationen. Hurtigruten vil gøre deres bedste for at imødekomme dine ønsker, men kan ikke garantere dette.

VAND

Hanevandet i din kahyt er drikkevand, men det anbefales at du køber vand på flaske eller Hurtigrutens egen producerede drikkevand ved cafeen og i restauranten for kvalitet og friskhed.

ELEKTRICITET

Stikkene i din kahyt er alle 220V. Suiterne på MS Fram har 110V til barbermaskiner.

PÅKLÆDNING

Påklædningen er uformel, nogle gæster vælger at skifte til middag. Vejret kan være ustabilt og variere meget i løbet af dagen. Vi anbefaler derfor at du klæder dig forholdene.

RYGNING

Det er kun tilladt at ryge steder, hvor der er anvist til dette. Det er ikke tilladt at ryge i kahytten og det er strengt forbudt at kaste cigaretskod ud over rælingen og i naturen, kun de anviste askebæger må bruges.

VEJRFORHOLD OG AFLYSNINGER

Alle ruter og udflugter kan blive ændret under rejsen på grund af vejret, havet og is. Udflugter kan også blive aflyst på grund af manglende tilslutning. Hurtigruten tager sig retten til at aflyse ovenstående uden forvarsel.

HANDICAP KAHYTTER

MS Fram er tilgængelig for kørestole. Personer der har brug for ekstra hjælp skal have en hjælper med på rejsen. Det vil f.eks. at komme i land med Polarcirkel bådene.

VIGTIGT AT VIDE

* Fly fra Danmark til Svalbard og Antarktisk er ikke inkluderet i prisen.
* Flyrejsen til Grønland er inkluderet i prisen.
* Du har helpension om bord, samt normal kaffe og te. Andre forfriskninger er ikke inkluderet, men kan købes om bord.

* Hurtigruten har fleksible priser. Jo hurtigere du bestiller jo billigere kan du få rejsen.
* Nedre aldersgrænse for børn til Antarktis grundet sikkerhed: 5 år.

PAS OG EXPLORER REJSER

*Gyldig pas er det eneste gyldige legitimation, der kan bruges for rejserne om bord. ID-kort godtages ikke.
*Passet må være gyldig i mere end seks måneder efter at du er kommet tilbage til hjemlandet.
*Det er passagernes ansvar at anskaffe nødvendig visum. Rejsebureauet kan desværre ikke påtage sig noget ansvar, hvis man bliver nægtet flyadgang eller på anden måde bliver påvirket af vanskeligheder eller udgifter som følge af at dit pas ikke bliver godkendt, eller hvis du ikke har nødvendige visum eller anden dokumentation.

EFTERLAD KUN FODSPOR 

Hurtigruten tilbyder livsbekræftende oplevelser tæt på verdens mest spektakulære landskaber, fantastiske mennesker og utrolige dyreliv. Vi prioriterer bevarelsen af disse ressourcer i deres naturlige og uspolerede form. Du vil altid opleve den største miljøbevidsthed ombord og på land.

IAATO og AECO
Hurtigruten er medlem af International Association of Antarctica Tour Operators, som arrangerer sikre og miljøbevidste rejser til Antarktis. Derudover er både Hurtigruten og Spitsbergen Travel medlem af den internationale organisation, Association of Arctic Expedition Cruise Operators, der sikrer, at turisme i de arktiske egne sker med den største omtanke for det sårbare, naturlige miljø, lokale kulturer og kulturelle levn samt de udfordrende sikkerhedsrisici på havet og i land. Der er forpligtelser og retningslinjer forbundet med at være medlem af disse organisationer både for Hurtigruten som udbyder og dig som besøgende.

 

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her