Explorer rejse – Grønland

Explorer rejser til Grønland med Hurtigruten

Grønland er kontrasternes land og en fascinerende destination. Oplev Grønlands kolossale isbjerge, udforsk de dybe fjorde, indlandsisen, diskobugten, de fantastiske blomsterenge og det rige dyreliv under midnatssolen med Hurtigruten.

 

 

  TILBUD! STOR RABAT – UDSOLGT

Er det her drømmerejsen langs Grønlands vestkyst, så er det nu du skal slå til.
Det her er et tidsbegrænset tilbud, der skal være bestilt senest 25 januar.
SPAR OP TIL DKK 32.518,- per person


Grønland - Den store Grønlands rejse til Thule, Nord og nordligst med Hurtigruten | Travelnorth.dkGrønlands vestkyst og til Thule | 17 dage

Oplev det ekstreme nord, isolerede bygder, Illulisat isfjord på en rejse til 80 grader nord og med midnatssolen som kulisse. Afrejse 14. august 2018.

Pris DKK 38.998,- per person i indvendig kahyt

Læs mere om rejsen 

 


Bestil din rejse tidligt og få den bedste pris.
Fjordekspeditioner til Østgrønland | 2019


Svalbard, Østgrønland & Island
Fjord- og nationalparksoplevelse | 12 dage

Oplev tre arktiske øer på én rejse og besøg i verdens mindst besøgte nationalpark på en uforglemmelig vildmarksrejse.

Det nye skib MS Roald Amundsen
Afrejse 26. juli 2019
Pris fra DKK 31.447,- pr person i udvendig kahyt

Læs mere om rejsen

 

 

Billig rejse til Grønland med Hurtigruten |Travelnorth

Jan Meyen, Østgrønland & Island
Tre aktiske øer og verdens største fjord | 11 dage

Oplev den ægte vildmark med uberørte landskaber på en efterårsekspedition og muligheden for at opleve nordlys, gletsjere og varme kilder.

Skibet MS Spitsbergen
Afrejse 26. september 2019
Pris fra DKK 24.585,- pr person i indvendig kahyt

Læs mere om rejsen

 


Rejser til Grønland | 2018


Grønland Hurtigruten - Midnatssolskespedition til Thule

Grønland og Island
| fra mystiske til uberørt | 18 dage

Oplev den ægte vildmark med uberørte landskaber og arven efter vikingerne, når vi oplever gletsjere, isfjorden, varme kilder og indlandsisen.

Pris fra DKK 53.660,- pr person

Læs mere om rejsen 

 

Grønland Hurtigruten - Vikingerejse over Nordatlanten

Grønland, Island og Svalbard
| Vikingerejse over Nordatlanten | 14 dage

Udforsk spektakulære isstrukturer, hold udkig efter isbjørne, falke og udforsk verdens størte nationalpark. Oplev 3 øer på én ekspedition.

Pris fra DKK 46.720,- pr person 

Læs mere om rejsen 

 

Rejse til Grønland - Diskobugten og Vestgrønland - Travelnorth

Oplev Grønlands hjerte
Fly fra København | 12 dage

Oplev hjertet og sjælen af Grønland, når vi sejler ind til de små bygder med midnatssolen som kulisse. Udforsk fjorde, isbjerge og dyreliv.

Pris fra DKK 57.764,- per person i udvendig kahyt

Læs mere om rejsen  


 

 

Se filmen og bliv inspireret af Grønland

Fakta om Grønland

Fakta om Grønland

Grønland er verdens største ø og en del af kongeriget Danmark. Næsten 80 % af dette selvstyrende område er dækket af en iskappe og mange gletsjere. Alligevel er det isfrie areal næsten lige så stort som hele Sverige, men kun en ganske lille del af dette er dyrkbart land.

Hundeslæden er symbolet på Grønlands vinter og der er fra oktober til april mulighed for at opleve nordlys. Der findes hele 15 hvalarter, der regelmæssigt er i de grønlandske farvande, og der er store chancer for at få et glimt af dem. Imponerende gletsjere og gigantiske isbjerge som i Grønland. Om sommeren er der lyst døgnet rundt, så der er rig mulighed for at opleve det bedste af Grønland både dag og nat. Sæl- og hvalfangst, fiskeri og jagt er de primære indtægtskilder i Grønland. Landet har også en stigende indtægt fra turisme samt en del minedrift.

I Østgrønland er der om sommeren mulighed for sejlads blandt isbjerge, gletsjere eller indlandsisen og måske spotte en hval. Du kommer på en oplevelse, hvor du ser de største fjorde omringet af høje fjelde.

Vestgrønland er Grønlands mest folkerige region. Her bor ca. halvdelen af Grønlands 57.000 indbyggere i de større byer langs kysten og særligt i Sisimiut og Maniitsoq i nord samt i Paamiut og hovedstaden Nuuk i syd. Nuuk er med sine 15.000 indbyggere en af verdens mindste hovedstæder. Også i dette område er der mange naturoplevelser at hente. I havet ud for Paamiut og Nuuk kan man også se hvaler.

Indbyggere: 56.000
Bosættelse: cirka 17.000 af dem bor i hovedstaden Nuuk.
NP pr. indbygger: 25.000 euro (2006).

Godt at vide om explorer rejser til Grønland

GODT AT VIDE OM EXPLORER REJSER

BLIV DIN EGEN OPDAGELSESREJSENDE I OVERDÅDIGE OG FASCINERENDE FARVANDE.

Mange kender Hurtigruten som Verdens Smukkeste Sørejse der sejler op langs Norges vestkyst, men Hurtigruten tilbyder også spændende rejser til tre af verdens mest fantastiske og unikke destinationer.

OMGIVELSERNE OG GRØN NAVIGATION

Kaptajnen om bord tager stolthed i at planlægge ruter der minimerer brug af energi. Al affald blive opbevaret om bord indtil det bliver sat i deposit for behandling i land. Der bliver ALDRIG dumpet affald i havet, og du må heller ikke selv efterlade nogen former for affald i land. Det eneste du må efterlade er dine fodspor!

SIKKERHEDEN OM BORD

Skibene har alle former for sikkerheds udstyr om bord og er specielbygget til at sejle i ishave. Ved afrejse skal alle passagerene igennem sikkerhedsprocedurerne om bord og de specielle sikkerheds regler der er, når du skal i land med Polarcirkel bådene. Alt bagage vil blive gennemlyst ved om bordstigning.

LANDGANG MED POLARCIRKELBÅDE

De fleste landgange sker med Polarcirkel både. Du skal selv være rimelig fit for at gå i og ud af disse både, men ellers skal du ikke bekymre dig for at sejle med dem. Det forventes at du har ordentligt fodtøj til landgangene. I Antarktisk er det påkrævet at bruge gummistøvler. Du er velkommen til at medbringe dine egne gummistøvler, men de kan også lejes om bord.

POLARCIRKELBÅDENE

Disse robuste både muliggør både havudforskning på tætteste hold og sikre landinger i ellers utilgængelige områder. Landingen afhænger af gunstige betingelser. Vind-, vejr- og isforhold.

EKSPEDITIONS TEAMET

Ekspeditions teamet om bord er omhyggeligt udvalgt på baggrund af deres lokalkendskab og særlige ekspertise inden for relevante områder og vigtigst af alt, for deres entusiasme, nysgerrighed og kærlighed til området.

FOREDRAG

Skibets erfarne foredragsholdere besidder indgående kendskab til de områder, hvor der sejles. De vil, regelmæssigt, afholde foredrag om emner som biologi, historie og geologi under hele turen. En tidsplan for forelæsninger vil blive annonceret hver dag, i det daglige program.

UNDERHOLDNING OM BORD

Rejserne er til afslapning og opdagelse, og ikke med kommerciel underholdning, som på andre skibe. Hurtigrutens vigtigste mål er, at du skal tætter på miljøet og omgivelserne, og lade dig dele opdagelserne med dine medrejsende.

SPROGET OM BORD

Sproget på begge skibe er engelsk. Forelæsninger, meddelelser og skriftligt materiale er på engelsk og tysk.

UDFLUGTER

En del af udflugterne er til rådighed ved booking hjemmefra. Når dette er tilfældet, vil vi, på forhånd, forsyne dig med oplysninger om udflugten. Udflugterne er underlagt minimum/maximum antal deltager samt lokale vind-, is- og vejrforhold.

MADEN

Om bord serveres der morgen- og frokostbuffet. Middagen varierer mellem buffet og bord servering. Du har det samme bord under hele rejsen. Hvis du har specielle ønsker (f.eks. vegetarmad, glutenfri m.m.) bedes du informere os dette ved reservationen. Hurtigruten vil gøre deres bedste for at imødekomme dine ønsker, men kan ikke garantere dette.

VAND

Hanevandet i din kahyt er drikkevand, men det anbefales at du køber vand på flaske eller Hurtigrutens egen producerede drikkevand ved cafeen og i restauranten for kvalitet og friskhed.

ELEKTRICITET

Stikkene i din kahyt er alle 220V. Suiterne på MS Fram har 110V til barbermaskiner.

PÅKLÆDNING

Påklædningen er uformel, nogle gæster vælger at skifte til middag. Vejret kan være ustabilt og variere meget i løbet af dagen. Vi anbefaler derfor at du klæder dig forholdene.

RYGNING

Det er kun tilladt at ryge steder, hvor der er anvist til dette. Det er ikke tilladt at ryge i kahytten og det er strengt forbudt at kaste cigaretskod ud over rælingen og i naturen, kun de anviste askebæger må bruges.

VEJRFORHOLD OG AFLYSNINGER

Alle ruter og udflugter kan blive ændret under rejsen på grund af vejret, havet og is. Udflugter kan også blive aflyst på grund af manglende tilslutning. Hurtigruten tager sig retten til at aflyse ovenstående uden forvarsel.

HANDICAP KAHYTTER

MS Fram er tilgængelig for kørestole. Personer der har brug for ekstra hjælp skal have en hjælper med på rejsen. Det vil f.eks. at komme i land med Polarcirkel bådene.

VIGTIGT AT VIDE

* Fly fra Danmark til Svalbard og Antarktisk er ikke inkluderet i prisen.
* Flyrejsen til Grønland er inkluderet i prisen.
* Du har helpension om bord, samt normal kaffe og te. Andre forfriskninger er ikke inkluderet, men kan købes om bord.

* Hurtigruten har fleksible priser. Jo hurtigere du bestiller jo billigere kan du få rejsen.
* Nedre aldersgrænse for børn til Antarktis grundet sikkerhed: 5 år.

PAS OG EXPLORER REJSER

*Gyldig pas er det eneste gyldige legitimation, der kan bruges for rejserne om bord. ID-kort godtages ikke.
*Passet må være gyldig i mere end seks måneder efter at du er kommet tilbage til hjemlandet.
*Det er passagernes ansvar at anskaffe nødvendig visum. Rejsebureauet kan desværre ikke påtage sig noget ansvar, hvis man bliver nægtet flyadgang eller på anden måde bliver påvirket af vanskeligheder eller udgifter som følge af at dit pas ikke bliver godkendt, eller hvis du ikke har nødvendige visum eller anden dokumentation.

EFTERLAD KUN FODSPOR 

Hurtigruten tilbyder livsbekræftende oplevelser tæt på verdens mest spektakulære landskaber, fantastiske mennesker og utrolige dyreliv. Vi prioriterer bevarelsen af disse ressourcer i deres naturlige og uspolerede form. Du vil altid opleve den største miljøbevidsthed ombord og på land.

IAATO og AECO
Hurtigruten er medlem af International Association of Antarctica Tour Operators, som arrangerer sikre og miljøbevidste rejser til Antarktis. Derudover er både Hurtigruten og Spitsbergen Travel medlem af den internationale organisation, Association of Arctic Expedition Cruise Operators, der sikrer, at turisme i de arktiske egne sker med den største omtanke for det sårbare, naturlige miljø, lokale kulturer og kulturelle levn samt de udfordrende sikkerhedsrisici på havet og i land. Der er forpligtelser og retningslinjer forbundet med at være medlem af disse organisationer både for Hurtigruten som udbyder og dig som besøgende.

 

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her